Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Současná politická garnitura není námi zvolená. Jde o kontrolovaný podvod na lidu České republiky, s posvěcením zahraničních agentur. Cílem jejich politiky je rozeštvávat jednotlivé skupiny obyvatelstva, aby se vlna nevole vůči nim, rozmělnila v skupinových šarvatkách. A proto navrhujeme zrušit vládu, zrušit centrální řízení z hradu. Poterstat zkorumpované politiky, zabavit neprávem získané majetky. Zrušit lázeňský pobyt vězňů a zavést institut nucených prací ve vězení. !!! Nastolit skutečnou demokracii né pseudodemokracii !!! Svobodné volby a né zmanipulované !!! Zavést nižší samospravní celky (typu kantonu dle švýcarska), s plnou odpovědností zvolených zastupců lidu. Veřejné hlasovaní(referendum) o významných, region ovlivňujících zakazkách. Odvolatelnost zvolených zastupců lidu. Založit institut domobrany, s právem vlastnit zbraň na obranu rodiny, regionu, státu.... Za národ a naše děti!!!!
  • Odebírat dávky, to zas bude všelikého okecávání a zviditelňování se pseudohumanistů. Kdysi platil jakýsi domovský zákon a podle něho kdo chtěl vůbec něco dostat, musel v obci bydlet nejméně deset let a nesměl být trestán. Nestálo by za to začít odsud? *8*
  • To vypadá, že je zcela konkrétní představa, jak problém řešit a to je pokrok. Bude zajímavé sledovat, jak se k tomu postaví vláda, legislativa a naši multikulti.
    • Bohužel ve svém příspěvku máš naprostou pravdu. Naši politici jsou v této otázce strachopudi. Měli by se jít podívat do Švýcar, jak se tam s menšinami zachází a co dostávají. No a Švýcarům nikdo neřekne že jsou resisté. Tam neděláš - nemáš podporu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit