Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Člověku se dělá až nevolno. když se zamyslí nad tím, kam až klesla morálka a lidská důstojnost v naší zemi. Když se v civilizované zemi objeví třeba jen stín podezření , na takto veřejně činné osobě, tato okamžitě odstupuje a mizí z veřejné scény. U nás se hodnotí jen to, zda podváděl málo nebo hodně.

    A my jako národ, si necháme kálet na hlavu od kdejakého hochštaplera. Pak se nedivme, že máme omezeného, senilního alkoholika v čele státu, trestně stíhaného komunistického udavače a podvodníka, v čele vlády a morální odpad, který je schopen na tuto pokleslost přistoupit, tvoří naší vládu.


    • To jsou důsledky půlstoletí komunismu, kdy rudá vládcové systematicky ničili tradiční hodnoty, morálku, čest, samostatné uvažování a jednání a z občanů dělali poslušné nevolníky.

  • Absolvent při dovršení svého studia vypracoval diplomovou práci podle nějakých zadaných kriterií. Měl k tomu konsultanta, k práci vypracoval oponentní posudek oponent a autor svou práci musel obhájit před komisí. Takže pokud byla práce i přes nějaké nedostatky přijata, tak je otázka,  proč se po 14 letech viní pouze její autor.

  • KIMCID

    Podle univerzity to není plagiát.Tak že konec diskuse.

  • (…) Výsledkem
    posouzení textu je závěr, že se autor práce Lubomír Metnar nedopustil vědomého
    plagiátorství… (…) S
    ohledem na citační standardy, počet uvedené odborné literatury a zdrojů a
    celkové zpracování diplomové práce je evidentní, že by práce měla být na vyšší
    úrovni. p.
    M. si po pouhých 14 létech údajně už nic nepamatuje…  Z uvedeného jaksi
    vyplývá, že p. M. si nechal celou tu slátaninu od někoho napsat. Ten někdo jej
    za nemalé peníze vzal na hůl, protože tu slátaninu odflákl. Pan M. by měl
    viníka žalovat a požadovat vrácení peněz. Nebo
    Vás tady napadá něco jiného?




  • ÁááááááÁno to je přece naprosto jasné - jedině tak to mohlo být a skutečně bylo. Metnare jsi "borec"🤮.


    A když už jsi v tom rozdávání mouder, tak nám také "práskni" kolik to stálo tvého guru - megazlodějského podvodného populsticky nesmyslně žvástavého komoušského konfidenta - koblihářského čoboláka babiše aby to na ostravské univerzitě správně zamázl a předešel tak další ostudnosti té vaší smečky.

    • Dobrý den pane Nováku, 

      kolikpak podobných prací se podařilo napsat a obhájit Vám? 

      A dovětek? Maminka Forrest Gumpa klukovi říkala "Pro hloupého, každý hloupý." Moje tuzemská zase říkala, že podle sebe soudím Tebe. Pozdravujte pana profesora Fialu a jeho věrné poskoky. 

      Ještě jednou dobrý den.

      P.S. nechte si laskavě vyšetřit žlučník, na první pohled to vypadá na mírnou poruchu funkce žlučovodů. 

      • Ach bože bože do čeho jsi to duši vrazil - že ano jindrichu - obhájče podvodníků a dle odkazu na pana profesora i zastánče takových kreatur jako megazlodějský STB-cký gauner babiš a spol.bezpochyby je.😇

        Diplomku jsem napsal jednu - pokud máte zájem je pravděpodobně dosud v archivu jedné školy. V době kdy jsem ji "páchal" jsme je psali na psacím stroji (takže současné kliknutí a tím vložení celé několikastránkové "citace" bylo zcela vyloučeno) a vedoucí práce si dával sakra pozor na to co tam její tvořitel vkládá.

        Jinak vám přeji, aby vás soudruh koblihář svými nesmyslnými žvástavými slinty ještě dokonaleji přesvědčil o přednostech jeho smečky, o které neznámo proč tvrdí dalším svým chvástavým kecem že je to vláda.


        • Nemohl byste prosím poskytnout název oné školy? Proč mě zajímá? Protože zjevně poskytují kurs tvůrčího čtení té nejvyšší úrovně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit