Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že má Žantovský pravdu, může vidět každý, kdo má oči i uši funkční. Připomíná mi to ale Zemana, který si o médiích a novinářích myslí podobně. Zřejmě má pravdu o médiích i on. I já se skromně domnívám, že naši novináři dovedou z komára udělat slona, z vraha oběť a z krasavce škaredku .
  • Po revoluci bude nutno,jak prolhaným politikům,tak církevním oblbovatelům a lumpáckým novinářům na katovských mučírnách ,v humánním duchu,roztrhávat huby od ucha až k uchu.To je ta správná humanita,které tato země potřebuje nejvíc.
  • Zmetek na hradě, zmatek pod hradem...
    • Mas to popleteny, Kcharl nesedi na Hrade, ale v poslanecke snemovne...
  • Až vychcípají všichni komunističtí teroristi, bude na světě mír a pořádek!
    • Pokud znáš nějakého teroristu, tak je tvou povinností to oznámit úřadům, jinak jdeš do kriminálu. Tak dlouho si budeš zahrávat, až tě někdo oznámí pro utajování terorismu.
    • Ty chcípneš dřív, takže se toho "pořádku" už nedočkáš...
  • Oduševnělý výraz psa před miskou se žrádlem, toť vzor pro ty VŠ do dalších voleb. Jinak gauner a zlodějskej hajzl, šéf NSDAP tedy TOP09 *16*
    • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses komoušem!!
    • Ještě nikdo nevysvětli, proč toho dementa volilo 45% voličů.
      • To ti nikdo nepotvrdí, ale podle mého názoru to bylo zaplacené přes umělecké svazy, nebo tak nějak. Tvrdit to ale nemohu,nejezdím do Bildebergu, jako Schwarzenberg, jednak, a za druhé já tam také nemám co dělat, a za třetí, kdo si tam jednou zajede a vykecá něco, tak už to nikomu nepoví, může si objednat pohřeb... Je to přísně tajný fašistický klub, a zná jediný trest, tedy trest smrti. Jezdí tam tajně "celebrity bůhvíodkud" a tam dojednávají vlády, či prezidenty atp. A ČR nezvolením Schwarzenberga si to u nich pohoršila....Řídí to obrovští pracháči stylem "mafioso" a nejsou s nimi žerty....Cílem tohoto sdružení je zřízení autoritatívní totalitní světovlády úzké skupiny bankéřů a obrpodnikatelů. Něco jako býval otrokářský řád v antickém Řecku, ale ve světovém měřítku !!! Zda ale Schwarzenberg byl opravdu ve volbách "vyzdvižen" jejich zásluhou se tvrdit nedá, ale nemožné to také není...A prohrál to, takže ČR nemá dobré vyhlídky, protože Kchárl byl určitě jejich koněm ve hře - a prohrál....Jestli se Bilderberg vyvinul z t.zv. "Římského klubu" nevím, ale ten také jednal všechno potajmu a sdělovací prostředky nesmí o nich nic psát, jinak někde něco vybouchne atp...Ten "Nový světový řád" o němž se mluví, má možná teoretické základy, položené už v antice Platónem ( viz jeho "Ústavu" a "Zákony", kde nastínil rozdělení společnosti na 3 skupiny a to: 1) Vládci, t, j "elita", zejména filozofové, za 2) Strážci - t, j, ozbrojenci udržující pořádek nekompromisně zbraněmi, a za 3) Výrobci - což byli tehdy svobodní první řemeslníci. Děti měly by být odebrány rodičům, resp. jen matkám, neboť plození dětí mělo být anonymní a vychovávány v duchu tohoto "řádu", tedy s vymytými mozky společně. O té 4. skupině , tedy otrocích, se Platón nezmiňoval, otroci nebyli "lidé", jen pracovní síly za stravu, jinak nic ...Asi takto podle Platóna by měl vypadat i ten "Nový světový řád" !!! Nakolik se podobá "Bildebergu", posuďte sami, ale jen filozofové byli doplněni bankéři a bohatci !!!, zatím také bez otroků, ale ti už by byli tím nejmenším problémem.
        • Je pravděpodobné, že si Kchárla vyhlédli ke splnění svých cílů. Je to náčelník páteé kolony. Ale to je jistě v rozporu se zájmy českého národa. Tak proč ho lidé volili.? Odpovími si sám. Český národ není dobrý národ. Za 20 let upadlo vzdělání a nikdo pořádně neví, koho to vlastně volí. A Kchárl je v TV a zase je v TV a stará důchodkyně řekne že to je takový fešák a je to kníže, má prachy. A potom se lidé diví, že stát nemá peníze na nic. Ekonomika zdevastovaná, morálka zdevastovaná a oni volí devastátora. Ale když je to přání lidu, tak ať volí dál kradouska, modrý mafiány a černo.rdelníky.
      • Propaganda kamaráde a ještě ve švejkostáně. Normální švejk se o politiku zajímá v době voleb a to kdo ví jestli. A když má příbuzného magora jako je tečka, nebo snaživého učitele jako v českých budějovicích, tak to možné je.
  • Ze zjevu i způsobu jednání vyplývá jasná diagnoza :"Pokročilá senilita!"
  • No tak česká media.Povodně se daly komentovat profesionálně i diletantsky.Třeba lopaty na TV nOVA předvádějí ten ryzí lopaťácký diletantismus.Repotréři před tím asi prodávali hamburgry nebo řezali šindele.Místy vydávají skřeky podobné jak pomatený ministr Karlík.Všechno všechno by chtěli říci ale nemají slova.A tak perlí jednu kravinu za druhou.To třeba Prima se docela vypracovala.Ale pak to zas začne- každá prašivá kočička zatoulaný pejsek - to budou zprávy dne na nOVA .Jasně je to levné a dojemné.Naše rumunská TV nOVA.
    • Proč to píšeš 3x voé?
  • No tak česká media.Povodně se daly komentovat profesionálně i diletantsky.Třeba lopaty na TV nOVA předvádějí ten ryzí lopaťácký diletantismus.Repotréři před tím asi prodávali hamburgry nebo řezali šindele.Místy vydávají skřeky podobné jak dementní Karlík.Všechno všechno by chtěli říci ale nemají slova.A tak perlí jednu kravinu za druhou.To třeba Prima se docela vypracovala.Ale pak to zas začne- každá prašivá kočička zatoulaný pejsek - to budou zprávy dne na nOVA .Jasně je to levné a dojemné.Naše rumunská TV nOVA.
  • No tak česká media.Povodně se daly komentovat profesionálně i diletantsky.Třeba lopaty na TV nOVA předvádějí ten ryzí lopaťácký diletantismus.Repotréři před tím asi prodávali hamburgry nebo řezali šindele.Místy vydávají skřeky podobné jak dementní Karlík.Všechno všechno by chtěli říci ale nemají slova.A tak perlí jednu kravinu za druhou.To třeba Prima se docela vypracovala.Ale pak to zas začne- každá prašivá kočička zatoulaný pejsek - to budou zprávy dne na nOVA .Jasně je to levné a dojemné.Naše rumunská TV nOVA.
  • Dívat se pořád dokola na ten dementní ksicht a poslouchat to prznění krásného českého jazyka nemí žádná radost ze života.
    • Kníže pán mluví nějakou svahilštinou nebo čím. Ty zvuky jako kdyby vydával jinou částí těla. A přesto to spoustu pražských lokajů obdivuje.
      • Břichem se těžko vyjadřuje, tou dementní tlamou jen chrápe *16*
    • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses soudruhem!!!
      • A klikáš si sám na líbí co? Říct nějakou pi..vinu jednou - dobrá, ale opakovat to pořád dokola, to už jsou úbytě na neuronech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit