Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    A jak to dopadlo? To už asi všichni víme. :) Regálový systém muničních skladů se prakticky vypařil. A já si z toho nechci dělat nějak srandu nebo to zlehčovat. Bezesporu to bylo velké bezpečnostní ohrožení České republiky a její suverenity. Ale přesně podobná bezmyšlenkovitost a nerozvážnost může za to, že je člověk méně obezřetný. ;-) 

  • Asi tak, armádní muničáky byly a jsou zajištěny oplocením a střeženy stráží. To, co si ale "dovolují" civilní firmy v oblasti "zabezpečení" jejich zboží-majetku, je neskutečné. Jsem zásadně proti jakémukoliv kšeftování s armádní municí a zbraněmi na takové "úrovni"! Vládo, konej! *16* *16* *16*
  • Nějak se mi nechce věřit že muniční sklad vybouchne sám od sebe, ...ani od toho že kolem jezdí auta, asi nějaký mimozemšťani, nebo že by nějaký nejmenovaný agent??
  • Tyhle nezodpovědné bohaté floutky - silniční piráty - bych proháněl v base!
    Není to tak dávno co bohatý Brit při závodě přejel na a usmrtil na Balkáně občana.
    Samozřejmě nešel sedět ale zaplatil rodině odškodné.

    Odškodné? Peníze nemůžou nahradit zničený ani zmrzačený život!!
    • No jo, ti floutci jsou už tak drzí, že nějaký zákaz pro ně neplatí. Jezdí se motokros v místech, kde je přímo zákaz, jiní si zase klidně dělají "své soukromé" cesty přes luka (asi aby ušetřili 500 m jízdy-drahé palivo *3*) a hloupí čtyřkolkáří- kapitola sama o sobě. Co na to občané? Mlčí. Tak je to se vším i s těmi sklady, lidi o nich ví, znají situaci, ale nikdo se neodváží poukázat na nepravosti, páč soudruh majitel má dlouhé prsty. Pokud se někdo najde, kdo na svinstvo poukáže, většinou si svou "drzost" odnese.
      Opakuje se scénář zděděný po VB:
      - My bychom nepřijeli, ale pan Novák si stěžoval-
  • "Máme strach"
    Nojo ale máte taky vycinkanou "demokracii". To je třeba všechno soukromé i sklady munice,soukromé tajné vojáky atd....
  • rally auta ale tohle neodpálila.....to vypadá na bezpilotní letoun USA.Po té co naši chtěli dát prošlou munici na střední východ *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit