Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lék na Ebolu i Aids samozřejmě existuje byl vyvinutý současně s těma virama. Ale není v zájmu USA, hopíchat negrům a buznám, když ty nákazy jsou na ně cílený. Vakcíny dostávají předevšim vojáci, účastnící se "misí" (ale ti o tom ani nevědí) je to dobrej kšeft...
    ppíchat je na Tiscali zakázané slovo *1*
  • USA vyvolaly epidemii Eboly ,povraždili stovky lidí a jako zázrakem zrovna vytvořili vakcínu ,dají Africe 30 mld natištěných dolarů a ti je utratí za vakcínu USA ,peníze zůstanou v USa , ale hlavně mávají vakcínou a říkají Africe budete dávat suroviny nám ,nebo vás vyhladíme nemocemi jako jsme vyhladili indiány ...to je pravá tvář americké demokracie a její páté kolony fašistů .............. *16*
  • usssráčové

    Ebolu klidně pustěj do Evropy, až se jim NATO začne rozpadat kvůli demoralizaci způsobené nechutí vazalských států podílet se na těch US - vojenských dobrodružstvích. A až se začne výrazně snižovat ochota evropských států podílet se na sankcích proti Rusku. Byznys, a ten americký zvlášť, je z povahy věci bezohledný.
  • !

    http://www.nwoo.org/2011/06/14/vynoruji-se-forenzni-dukazy-ze-evropsky-superbacil-e-coli-je-produktem-bioinzenyrstvi-vytvarejiciho-zhoubu-lidi/
  • Horečka Ebola dokáže hrát úlohu biologické zbraně

    Existuje možnost použití horečky Ebola jako biologické zbraně, prohlásil ruský profesor Vladimír Nikiforov na tiskové konferenci v Mezinárodní informační agentuře Rossiya segodnya.

    Tento virus může být použit jako sprej a pak vzniknou obrovské nepříjemnosti, řekl Nikiforov.
    Včera prohlásil bývalý hlavní hygienik RF Gennadij Oniščenko, že nevylučuje možnost jisté umělé účasti na šíření horečky Ebola.
    Podle Nikiforova je velmi komplikované vystopovat výrobu biologické zbraně, poněvadž na to stačí malá laboratoř, která se dá snadno zamaskovat.

    Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/news/2014_08_08/Horecka-Ebola-dokaze-hrat-ulohu-biologicke-zbrane-2970/
  • !!!
    Vrcholný vědec přes Ebolu už dávno dělal fórky o prořezávce lidstva inženýrsky upraveným virem

    Teď se medicínské reportáže soustřeďují na experimentální léčbu Eboly, kterou dostávají dva američtí pacienti s Ebolou, kteří se jí nakazili, když pečovali o její oběti v Africe – na místě propuknutí světové nejsmrtonosnější nákazy.

    Ale tuto léčbu Eboly vytvořil vůdčí bioinženýrský vědec z University of Arizona, který během dotazovací diskuse po přednášce zaměřené na problematiku přelidnění „žertoval“ o prořezávce lidstva pomocí genetickým inženýrstvím „vylepšených“ virů s poukazem na hollywoodský film ‚Nákaza‘.

    Jak už 2. února 2012 referoval Truthstream Media Dr. Charles Arntzen, šéf Institutu bio-designu pro infekční choroby a vakcinologii, odpověděl na otázku týkající se toho, zda má vůbec cenu nakrmit těch 8 miliard lidí, čili zda by se neměla prosazovat redukce obyvatelstva.
    Tento vědec vtipkoval:
    http://www.nwoo.org/2014/08/07/vrcholny-vedec-pres-ebolu-uz-davno-delal-forky-o-prorezavce-lidstva-inzenyrsky-upravenym-virem/
  • To je fakt hrooozna nahoda, ze zaroven s valecnou expanzi USA do celeho sveta se vyskytla desuplna epidemie eboly. Videl jsem video, kde mistni cernoska rikala, ze lide jsou nemocnicemi zvani na testy. Testy znamenaly v Africe vzdycky ockovani. Taky rikala, ze kazdy, kdo sel do nemocnice na testy, tak uz tam zustal a proto se vsichni ostatni vyhybaji temto testum, aby zustali nazivu. Nemyslim si, ze domorodci nerozeznaji tzv. test=ockovani od nakazy ebolou. Navic mistni lekari se vyjadruji v tom smyslu, ze nakazit se ebolou neni zase tak snadne. Je neco velmi smradlaveho ve state USA. Navic maji lek na ebolu, kterym vylecili sve vlastni obcany, ale udajne jej nemuzou dodat do Afriky, protoze jej zkouseli jen na zviratech a nemuzou jej testovat na nakazenych ebolou, jelikoz jej testovali jen na zviratech a tak je radsi nechaji pochcipat, jelikoz maji vyjimecnou prilezitost vyzkouset lek na umirajicich. Suma sumarum, USA zase potrebuje vyvolat celosvetovou paniku, aby jakasi zidovska mafie mohla prodat svuj lek co nejdraze a dosahnou toho tim, ze zkratka zrejme vyvolali umele epidemii eboly jejim naockovanim domorodcum. Vzdyt kdo kdy videl, aby se nemoc sirila skokem z jednoho statu do druheho vzdaleneho stovky tisic kilometru. Vypada to spis tak, ze zdechajici kobyla kope kolem sebe, co jen ji sily staci a nechava za sebou jen smrt a zmar. To jen par myslenek nekoho vzdelaneho ve zdravotnictvi.
    • Cha, cha......bože, ty jsi trouba......
  • Horší než Ebola je kapitalismus, to je svatá pravda!
    • Kapitalismus je už jenom v Rusku a Číně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit