Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně by měla jako důkaz mateřské lásky předložit ona videa (sloužící u norského soudu jako podstatné důkazy), na základě kterých jí byli chlapci odebráni.
  • místo aby si sami zašukali a vyprodukovali si vlastní smrady, kradou děcka těch druhých. Najivně se domnívali, že když si tam navezou africké vetřelce, zvýší se populace. Houby. Na ošklivé a evidentně hloupé norky nechtějí vlézt ani přivandrovalci.Navíc ti se přišli povalovat a brát jejich peníze. Jo hoši za nové norsko-africké smrady by jste si museli ještě moc připlatit!
  • Já mam jinou povahu, kdybych byl Zemanem to by byl jiný tanec. Jejich vyšetřovací orgány neshledaly týrání nebo zneužívání obou dětí a přesto děti dají do jiných rodin. Měli je vrátit jejich matce a ne dělat kolem toho ciráty. Zeman je měkký, měl poslat dvě stíhačky do jejich země udělat tam nízký prolet pod forsáží ať jim tam vylétají všechny okna. Jsme jim jenom pro srandu jako celá naše vláda. Za nějaké úchylné holky dají výkupné teroristům v Pákistánu a to je v pořádku. Žádný ekonomický ani politický tah nepomáhá já bych jim ukázal co znamená Česká hrdost.
    • Já být Zeman udělám to jak Amíci vykopu Norského atašé do prd.le .
  • Je na čase aby turisté z Norska poznali českého úředníka *3*
  • je to celá zpackaná země. Přikrádají česká děcka aniž by něco doložili. Soud není schopen uděla s tamní hloupou sociálko pořádek. Brevik si vesele před soudem hajluje.... Co je to za vypatlané hlupáky?Toto má být stará evropská demokracie? Kdeže - banda zaostalých hlupáků.
  • Ete destilére
  • Mám k tomuto případu několik dotazů.Kdo platí tu celou záležitost,že v podstatě cizinka může platitcel řízení?Nebo se nám zatajuje,že je vše zdarma ,soudy apod.Dále mám v rodině podobný případ,ale od nás.Duševně nemocná matka unese dvě děti k mamince do Sudet a nikdo s tím nic u nás nedělá.Odmítá synovi a otcovi dětí veškerý kontakt zejména telefonický.Aby syn děti viděl na pár hodin musí každých 14 dní cestovat cca 400km a pak s dětmi sedět v autě nebo chodit dvě hod.v zimě.Matka si léčí komplexi týráním malých dětí a veškeré stížnosti na OSPOD se neřeší,čímž tato deformatická organizace je k ničemu.Babička s dědou musí v pokročilém věku cestovat také.Komise přestupkového řízení OOÚ jednaní povrchně,když upozorňujeme,že se jedná o únos a tady se publikuje a nějak se to řeší i když neúspěšně.Jsme stát pro srandu jak na venek tak i doma.Navrhuji pouze ekonomický tlak na matku,ale etické vychování nám to nedovolí ,jsou to naše vnoučata.Vůbec se nedivím slušným otcům,že neplatí alimenty,ale měla by se spřísnit i práce orgánů vůči nepřizpůsobivým matkám a to i soudní.Děti jsou nejen matky a také otce,ale co chtít od státu,který přijal morálku od havloidů a chátry.
  • To je taky nápad být s malými dětmi v takové zemi, kde jsou místní líní š.kat a tak kradou děti. *16* *12* *15*
  • to je sama emancipace gendrova rovnosta a pak to tak dopada, kdyby sedela doma u sporaku manzelovi delala pomysleni nikdy by se ji rodina nerozpadla natoz se pak tahat se soudama o deti *1* jak si kdo ustele tak si lehne! *3* *14*
  • Než soudy něco vyřeší, budou hoši plnoletí a bude to bezpředmětné, neb si budou moct dělat co oni budou chtít! *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit