Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rusů je hej ...

    Rusové mohou imigrantům vymezit území mezi Bajkalem a Jenisejem a tam si imigranti mohou např.vybudovat svoji enklávu, zavést si tam místní samosprávu, pracovat k rozkvětu svého území, které poté mohou považovat za svůj domov apod.

    Tak mně napadá, že by se případnou dohodou s Vláďou Putinů dala řešit naše otázka tzv.nepřizpůsobených občanů ...

    Ale co my s imigranty? Ze Sněžky se nám skutálejí dolů, z dolu u Ledvic se vyškrábou nahoru a problém trvá ...

  • Nalimst

    Rusko porazilo Islámský stát a Rusko navrhuje to, co je nejrozumnější a co by mělo být automatické - tedy že uprchlíci vysmahnou do svých zemí ihned, jakmile válka je po válce.

    NATO naprosto selhalo a nechalo IS zabrat téměř celou Sýrii a EU selhala jak v živelném přijímání uprchlíků, mezi kterými bylo tisíce násilníků, zločinců a vrahů, tak nyní v návratové politice. Jakmile Evropa připustí, že jakýkoli konflikt někde v Asii nebo Africe znamená volnou vstupenku do Evropy a trvalé poflakování za výživné od Evropanů, tak to jen povzbudí další konflikty.

    Každý národ by měl za své chyby zaplatit a čím drastičtější je lekce, tím je větší pravděpodobnost, že svou chybu nebudou opakovat. Syřany z celé Evropy by měli postavit do řady a pěšky hnát do Sýrie - jak přišli, tak by měli odejít - desítky milionů Evropanů po válce taky nikdo nerozvážel. Za druhé by si všichni včetně žen měli vyhrnout rukávy a dát si svou zemi do pořádku...

    Ježe tohle nejsou Evropané, jsou to muslimové - budou se raději povalovat za peníze druhých a plodit děti, než aby si mákli. Muslimové nemají žádnou hrdost - neustále někde žebrají o peníze a tu ubohost si sami před sebou omlouvají tím, že obírají nemuslimy o peníze...

    Už měli být na pochodu...

    • Dobře to řekl náš president Zeman.

      Můžeme pomoci tím, že jim u nás na krátkou dobu necháme děti a ženy. Muži-bojovníci musí být doma, aby si svoji svobodu buď zvolili - ženy volební právo v mnoha islámských státech nemají a nebo se zbraní v ruce svoji budoucnost doma vybojovali.

      Pokud se muži chtějí u nás schovat, jsou to jen obyčejní srabi a žádní bojovníci !!!

      Tak tedy, muži-bojovníci, podporujeme Vás ve Vašem boji za budoucnost Vašeho národa na Vašem historickém území. Vaše budoucnost u nás v Čechách a na Moravě neexistuje.


  • Tady je vidět, kdo co dělá. https://www.youtube.com/watch?v=CK60u5n4_D4

  • Základním problémem, který z článku vyčuhuje jako sláma je to, že s tímto návrhem přišlo Rusko. Aby se Syřané mohli vrátit domů je třeba souběžně s návraty dávat dohromady infrastrukturu. Je jasné, že se  řadě uprchlíků, kteří úspěšně vegetují na dávkách domů nebude chtít. A těm, kterým hrozí polní soud za válečné zločiny, se domů nebude chtít vůbec.Jsem zvědav zda USA vrazí do obnovy Sýrie stejné peníze, které vrazily do protivládních banditů.

  • Namísto, abychom kladně ocenili konkrétní (!!!) kroky, ne jenom dokola KECY, které slyšíme z EU, tak budeme kritizovat Rusko, jako ten "odborník" (kterých je v Praze jak nasráno) Kostohryz, nebo jak se jmenuje. Je mi z těch lidí na blití. 

  • ivislo

    Západ bombardoval bez souhlasu OSN a drží tam ilegálně vojska tak by měl platit jak mourovatej.

  • Nevím, jaké PÍÁR Rusko vymýšlí, ale naprosto přesně si pamatuji zahájení válek v Iráku, Lybii, Afgánistánu a dalších státech pod vedením USA a jejich přicmrndávačů z EU.
    • Podpora tzv. "národně osvobozeneckého boje", to byla metoda CCCP k poštvání obyvatel kolonií proti koloniálním mocnostem a potažmo i proti celému svobodnému světu. Přitom sami udržovali kolonie ve střední Evropě (SEV-RVHP, Varšavskij dogovor), ale i jinde. 😉

      • KIMCID

        no vzpomínám na Taliban jak se amíkům nepovedl :D Sice vyhnal sověty ale dává pořád zatopit američanům :D

        Jinak za talibanu klesla výroba heroinu v afghánu z 70% na stěží 30%.Teď už je to zase tam co dřiv.A to jen proto že NL vojáci OSN chrání pěstitele opia.


  • Ruský plán rekonstrukce Sýrie je bohulibý. Potrefené kejhání humanitárních parazitů je příznačné.

  • Kdo nám zase lhal, že jich tu máme jen 12 kousků, že p. Chovaneče a ostatní politická elito? A to jsou jenom Syřané. Nezasloužáte si mandáty ani v komunálu (ve volbách). Řadoví policisté vám řeknou, že se migrační situace k zajištění bezpečnosti každého jednoho občana v budoucnu nedá zvládnou, tak jako v Německu, Rakousku, Francii, Anglii, Itálii, Španělsku atd., ale vy od kulatých stolů víte  s ČT1-ČTx vše nejlépe, že?

    Z článku: Na mapě je rovněž znázorněn počet syrských uprchlíků, kteří našli útočiště ve státech střední a východní Evropy. Data zveřejněná ruským ministerstvem obrany ukazují, že navzdory antiuprchlické politice přijaly země visegrádské čtyřky syrské migranty. V případě Polska šlo o 500 lidí, Maďarsko se ujalo 50 osob, Česko a Slovensko shodně po čtyřiceti.

    • Před asi roky jsem zde na tiscali diskusích napsal, že Evropa by měla své hranice - mořskou, pozemní i vzdušné přístavy hájit třeba se zbraní v ruce.

      Řada dřívějších pisálků mě označila za totaliťáka, komanče, zakrvácenou ruku a všechno možné podobné darebné.

      Když dokáží afričtí mořeplavci na děravých neckách přeplout Středozemní moře k Evropě, dostanou na moři najíst a mohou zase plout zpět domů. Je to jednoduché.

      Kdo se na cestu vydá, musí počítat s tím, že se může i nemusí vrátit domů.

  • Já to říkám pořád, že z každýho svrabu nás dostane vždy jen a jen náš slovanský bratr, Rus!

    • Jasně, může i za Mnichovskou dohodu, zřejmě nutil velmoci k jejímu  podpisu a v dějepisu to po sametu ještě neopravili.
    • Ano, do KAŽDÝHO svrabu nás dostal vždy jen a jen TVŮJ slovanský bratr Rus.

      P.S. Je to tvůj názor vycházející  z neznalosti historie a faktů a schopnosti správně je vyhodnotit nebo to píšeš za stakan vodky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit