Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Bakalo,majetný člověče,spíš než údivy nad chováním národa k p.Havlovi ,by mělo být Vaše zamyšlení nad Vaším chováním po revoluci,z níž jste tak sladce vytěžil.Víte dobře, proč exprezidenta tak horlivě podporujete.Nedivte se národu ,ten prohlédl dříve než Vy.A Vaše paní už nemusí udělovat v rozhovorech rady,jak se lidé mají chovat !!!!!!!!!!To se to radí !Věřím s ostatními ,že spravedlnost přijde.
  • Film pana Havla se promítal pár dnů,vždy se čekalo na 6 diváků,aby se mohlo vůbec promítat.Už to není jako za minulého režimu,to by na to školy chodily povinně.
    Co se týká státního pokladu,myslím,že je rozkraden,jako ostatně všechno.
  • Nač tolik slov o nadčasovosti a další bla bla bla k Odcházení. Je to propadák a naprostý odpad. Jasně a stručně řečeno.
  • Havel a jeho lhaní bylo pro tuto zemi větší pohromou,než bylo obsazení fašistickým Německem.Z obsazení Němci se naše země vzpamatovala za pár let ,ale návrat k normálu,po údajné revoluci,to bude v této zemi trvat mnoho let a ještě se miliardářům budou muset majetky znárodňovat.Kdyby tehdy nebyly lumpácké a děravé zákony,tak nebyl ani Bakala miliardářem.Z poctivého a slušného života,se moc zbohatnout nedá.
  • Proč by se ho Bakala nezastával. dostal co chtěl, včetně bytu horníků. Tam už tak rozdávavý není. Přátele trošku z jiného soudku, nevíte někdo jak dopadl zlatý poklad České republiky. Podle historika Motla byl v roce 1998 celý rozkraden. /jednalo se asi o 60 tun zlata/
    • Mnohem, mnohem později byl prodán, aby se zalátala nějaká díra v rozpočtu. Kdo byl v té době ministrem financí a guvernérem státní banky sice vím, ale né na 100%. Pokud Vás to skutečně trápí, stačí si najít stránky ministerstva financí a vznést dotaz. Podle zákona by Vám měli do 30 dnů odpovědět. Můj názor je. Schválila to vláda a dozorčí rada banky. Takže zodpovědnost jako vždy
      nenese nikdo. Zlato má v našich očích kouzelnou moc. Skutečnost je však žel Bohu taková,
      že rozfrcání Státní zlaté rezervy je v porovnání s desetimiliardovými průsery a zlodějnami našich
      volených zástupců posledních jednadvaceti let pouhou nevýznamnou epizodkou. NEVÍM OVŠEM,
      KOLIK ZLATA BYLO V BANCE PŘED ROKEM 88 A KOLIK PO NĚM. Píšu tady pouze události pozdější.
  • Jeden ... podkuřuje druhému! That´s all.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit