Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chudák, jak se na to nadřel a těch přesčasů. Já jsem makal 46 let, ale na tunu zlata, ani 19 miliard jsem se nezmohl. Mám se za co stydět. Ale co? Užívám si důchodu a i když není nijak závratný, říkám si, bude hůře. My jsme vydělali na naše rodiče, naše děti vydělali na nás, ale kdo vydělá na ně? Že by druhý pilíř? Stydím se za to, jak špatné hospodáře jsme pustili ke státní kase, ale dobře nám tak.
  • My to z té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy vidíme asi tak: kapitalismus a pravičáctví - to jsou hlavní příčiny tragické morálky v naší vytunelované a rozkradené zemi. Všichni ti Tykačové, Kalouskové, Topolánkové, Dalíkové, Nečasové, Janouškové, Rittigové, Bémové, Ráthové, Ulčáci, Hušákové a jiné pravíčácké zrůdy tady byly i za minulého režimu (žili mezi námi - jsou to povahově ryzí Češi...), ale tehdy se chovali slušně (možná nedobrovolně, ale na tom až tak nesejde...). Je to proto, že i špatní lidé mohou žít bezůhonně za podmínky, že ve společnosti je systémově vše ošetřeno zákonama tak, aby k jejich odporné a hamižné a mnohdy i kriminální a zločinecké činnosti nemohlo vůbec dojit. Nás by tady na severu Moravy dost zajímalo, čím že je pan Tykač vyučen (u nás se říká, že řemeslo má zlaté dno...). Ptáme se proto, že se nám nějak nikomu nepodařilo vydělat tak moc peněz a ještě tunu zlata k tomu. Možná jsme špatně pracovali anebo jsme zase naletěli prolhané pravičácké marketingové propagandě a ve skutečnosti se má v Česku po pseudorevoluci v 1989 roce nejlépe zloděj, podrazák a tunelář... Vůbec se nedivíme, že za bolševické revoluce v Rusku tuhle pravičáckou havěť stavěli nekompromisně ke zdi a na místě stříleli. Náš štajger vždycky říkal: "až bude sedět Tykač s Koláčkem, tak pak se bude v Česku blýskat na lepší časy...". A měl synek recht...
  • Tak málo by stačilo zákon na prokázání původu majetku a hned by chom byli za vodou.
  • Nezávidím mu. Až tu vypukne něco jako Velká francouzská revoluce, bude mezi prvními, co okusí ostří gilotiny.
  • Né zavřít. To by bylo pro něj vysvobození.Všechno mu sebrat dát mu 10 000Kč.Byt v paneláku a teď ukaž jak se vydělávají peníze.
    • A sousedy kriminálníky cigoše,25osob na jednu byt. jednotku. *2*
  • Pro všechny, kteří zde útočí na tohoto muže. Já ho znám, ke svému majetku došel naprosto poctivou prací. Pracoval a pracuje vždy několik desítek hodin denně. Ke svačině si nedá ani kabanos, jak šetří a těch přesčasů, naprosto zadarmo. I na cikorce šetří. Nosí jedny obnošené šaty, vždy čisté a pěkně zalátané. A místo elektřiny si doma svítí hromničkou - jednu na týden. Je pro ostatní vzorem.
    Jeho kamarádi pan Kožený, Kalousek, Klaus, Dlouhý ... toto jistě rádi potvrdí. *7*
    • A to ještě nevíte že má patent na delší pracovní dobu.Ráno vstane o hodinu dříve a pak má den 25 hodin,víte co se dá za hodinu stihnout???Okrást??? *3*
    • Právě naopak! Tykač vyfoukl tunel spolku kámošů z bývalé Státní plánovací komise.
  • Že by další Klausovo dítě v problémech? Jsou to snad rejdy nepřátel tržních sil?
  • Všichni vědí že kradl a ještě není v cele ?
  • to pepik:

    ....nevadí Pepíku, kdo nechce nepochopí....
    já na rozdíl od tebe cinkal klíčema na všech demonstracích v r.1989 a v žádné KSČ jsem nikdy nebyl a v současných stranách mě nikdo neuvidí, ale v roce 1989 o novodobých zločincích nepadlo jediné slovo a pozdější zločince v čele s Klausem jsem nevolil, ale modroptáci zblbli mnoho poctivých lidí, kteří již začínají chápat, že pro zaměstnance nejsou pravicové strany dobrou volbou tak jako na západ od nás......
    .....ať žijí svobodomyslní, čestní a poctiví lidé a jestli jsou v levicových stranách tak snad bude lépe......a ty už se taky vzpamatuj...miliardáři a podvodníci kteří podvádí zaměstnance a nás všechny přece nejsou hodni ani tvé podpory....ne???
    Nebo snad ano -((((
  • Nebudu komentovat ale myslí si někdo,že to mají z poctivé práce pro společnost?
    A nebo,že to jsou ti na něž myslel Svatopluk Čech,když napsal:Čest práci každé, která dobro plodí, nechť mává kladivem neb řídí pluh, ať prachem, blátem lopotně se brodí, či perem vzletným ať ji koná duch, když vodítkem jí nejsou sobců chtíče ni zištná lest — té práci péra, pilníku a rýče buď: Buď práci čest!
    Americký podnikatelský časopis Forbes zveřejnil tento měsíc svůj seznam miliardářů; a kvůli - ne navzdory! - "úspornostním opatřením" se tento seznam rozrostl co do počtu i co do čistého jmění. Teď je 1 426 miliardářů (o 210 víc než před rokem), s čistým jměním 5,4 bil. $ (oproti 4,6 bil. $ v loňském roce). Čili to pro bohaté vypadá dobře!
    Seznam vedou Spojené státy se 442 miliardáři, následované Asií (386), Evropou (366),
    zbytkem obou Amerik (129) a Středním východem a Afrikou (103).

    Ale přidávám názor,že právě pro tyto zlodějiny je kapitalismus zrůdný!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit