Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musíme se jednou provždy už zbavit těchto politických lotrů, ovšem bez násilí to zřejmě nepůjde. *12* *16*
  • Co ty ko .ko. ti tam dělají, jsou úplně vyfetovaní? Nemáme prachy a oni rozhazují.
  • Pokud chceš ,aby ti lidé na tuto demonstraci šli,tak musíš pořádně zveřejnit na internetu program shromáždění a kdo to organizuje.Jinak se ti tam lidé nepohrnou.Určitě nechtějí zbídačení lidé dělat pouze výtah,nejakým politickým lumpům ke korytům.Ty už jsou z toho jak dělali výtah ke korytu Havlovi,Klausovi a podobným darebákům pořádně znechuceni.Rozhodně nenají lidé chuť vytahovat k politickým korytům ještě větší lumpy,než to,co, zde dvaadvacet roků vládne.Na uvedeném principu bylo například zvolení Klause podruhé prezidentem.ČSSD vystrčila ,jako kandidáta takového hlupáka,který by nás učil lézt do zadku USA,ještě víc,než lezeme a též si ještě víc dlužit,že i komunisty donutil volit Klause.
    • Souhlasím, je potřeba pořádně zveřejnit, třeba na internetu, program shromáždění a organizátora. Zatím se jedná o výkřiky ve stylu ...každé ráno křičím do tmy ať je ze mne aspoň rotný ...
  • Ti lumpové,kteří se po údajné revoluci prolhali k moci,měli od samého počátků jediný cíl.Tuto zemi co nejvíce rozprodat,rozkrást,zadlužit a zbídačit.Díka troubovitosti obyčejného českého blba,se jim uvedené dílo úspěšně daří.Pokud se vlastenci proti těmto lumpům včas nepostaví,tak z naší země brzo udělají kolonii Západu,zvanou Česko.Z našich lidí otroky ,pracující,za almužnu na cizince.Ti se zde budou roztahovat stále víc.Na Čechy pak nebudou místa ani v kanálech.To i nebožtík Hitler to s Čechy myslel lepší.Ten je chtěl přesunout na Sibiř.Tam by Češi měli mnohem více životního prostoru než v těch kanálech.A pořád obyčejný český blb,ty lumpy,kteří naši zemi zbídačují většinově volí.Tady může udělat pořádek pouze tvrdá levice s komunisty.Těm lumpům,kteří tuto zemi zbídačili,musí už konečně národ zatnout tipec.Také se nesmí národ nechat nachytat na volbu tak lumpácké strany,jako je ČSSD.Tato lumpácká strana,si ,s podporou pravice,na levicovou stranu jen hraje.Aby až bude pravičákům hořet koudel u zadku,mohla zase lumpy ,z jejích řad vypomoci se udržet u koryt.Podobné už předvedla za Topolánka.Na nižších úrovních uvedené dělá pořád.Nejlepší by bylo tento lumpácký dobytek,při revoluci odporazit,za zatažení naší země do EU,protože toto je pouze dalším zbídačováním této země.
  • Aby to bylo kompletní navrhuji, aby naše vláda založila a finančně podporovala Výzkumný ústav pro výzkum výzkumných ústavů. Bylo by to u nás snad něco divného?
  • To se v Banán-Česku lechko najde
  • Máte někdo informace ze které kapitoly státního rozpočtu jsou ty výdaje do uvedených mezinárodních institucí?
  • Bohužel, máme co jsme chtěli! ( Alespoň ta většina, co jim bylo tak zle....) Pokud budeme na různých stupních podporovat "křiváky", lháře, zloděje,nenažrance, prominenty....," taky" politiky, tak to lepší nebude! Všichni Ti co nesouhlasí se současnou vládou, jsou nazýváni "extremisty" ?!
  • a že veškeré výdaje, které jdou na ochranu přírody (včetně té mezinárodní) srojí jako 15 m naší dálnice, to už ale nenapíšou
  • Místo snižování obchodních zastoupení ve světě je potřeba vystupovat z podobných mezinárodních zastoupení .Je potřeba nekecat a konat.Vlády od r.1990 jsou nekompetentní.Co vy na to ovčané?
    • My, občané, na všechno se-eme, protože jsme líní. A Vy konáte nebo kecáte ? Jak konáte ? Chcete asi být moderní Jan Hus, že ?
      • Na rozdíl od vás jsem byl již na několika demonstracích a jdu tam 15.3.v17h.Na Václaváku.Doufám,že vás tam uvidím.Rozhodně nový Hus nebudu,ale na rozdíl hrdino od vás jsem byl 26.měsíců na vojně zda víte co to je.
        • Že jste byl na vojně 26 měsíců to je hezké, to bylo nasluhování 2 měsíců basy ? Na vojně jsem byl taky, 24 měsíců, tak se nevytahujte. Ale co to má společné s článkem Miliardy do ciziny i na ochranu netopýrů a velryb ?
          Že jste byl na demostracích, no a co má být. *1*
        • kritiku,chcete se znovu podílet na vládě těch,kteří o reformách mluvili,měli je ve volebních i vládních programen po dobu 8 roků a ze strachu nebo své nemohoucnosti nic neudělali. V roce 2009 měli řešení pro dobu krize a když svrhli tehdejší vládu,tak najednou se nechtěli chopit moci,jelikož by se ukázalo,že to byla jen slova,která byla nabuuřenou bublinou pro dav a oni nechtěli nést odpovědnost za nesplněné sliby a tím se konečně pochovat tam,kam zamířili v roce 1948.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit