Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyˇ se fialovým hodili, tak to byl hlas lidu a hrdinové. Rebelové proti  .lovůli státu.

Teď je to banda vyvrhelů a proputinovských .metků. 

Kdy nakreslí fialovou čáru našemu všemi milovanému panu premiérovi, .a kterého se nesmíme stydět? 

• Právě jsem si přečetl sdělení, že p. prezident je pro snížení věkové hranice voličů na 16 let. Já si myslím, že je potřeba být ještě radikálnější, tedy dát možnost volit již od 6 let. Když si dnes ve školce  v tomto věku mohou pomalu rozhodovat, zda chtějí být on, nebo ona, nebo něco zcela jiného, jistě jsou to dostatečně zralí jedinci i pro akt volební, že? 😇

Omlouvám se, že mimo článek, ale nedalo mi to, abych neinformoval zdejší komunitu.

• Dobře vědí, že mladí lidé jsou snadno manipulovatelní mainstreamovými médii, tudíž je snadno přesvědčíte, koho volit. A přesně o to jde.

• A to jsem si myslel,že je moudřejší.Zkrátka vládní politici se za každou cenu  snaží navrhnout  jakékoli volební řešení,aby po volbách nepřišli o svá koryta.

Ještě si to chtěji pojistit korespodenční volbou,která v USA způsobila naprostou

katastrofu s volebními hlasy.

• U nás už je možné úplně všechno. Absurdistán jako hrom. Co nás může ještě překvapit. Zakážeme používat písmeno Z.

Ještě, že se toho nedožila moje babička, která si tak zakládala na zdravém rozumu. 

• Minimálně polovina ministrů je na okamžitou demisi a soud. Máme od
    založení Československa prý nejhorší vládu. Bývalý ministr financí za
    ODS Tlustý řekl, že všechna důležitá rozhodnutí tato vláda udělala
    špatně, kromě odporu vůči normě Euro7, ale to odporovala až po protestu
    několika zemí EU.

No -  tradice ODS z dob jejích vlád národní zkázy, je silná.

S nositeli názorů z opačného politického a
    intelektuálního břehu nediskutuji a s gustem je ani nezačínám číst. To už by bylo
    smysluplnější vařit zdejšímu politickému jelimanovi z redakce humanitární čaj z výluhu z difenbachie (obsahuje kuráre).

• Jakési nedopatření vzniklo ze situace, že jeden z členů milionů chvilek byl v zahraničí a po návratu, aniž by se aklimatizoval spustil akci na odvolání ministra.

Volání jeho kolegy " Neblázni tvl on už Babiš není u moci, to jsou naši" bylo již marné, neboť celá akce už byla dokonána

• Další akce dezolátů, lůzy a putinovců? 😀

• Blažek ohrožuje důvěru občanů v koho?! V politiky???
    Je vůbec ještě někdo, koho důvěru ještě mají? Jedni nebo druzí?

Je to zvláštní parazitický lidský druh, kterým se nechce dělat, ale mají rádi své tváře v médiích a rádi jsou hybateli kdejaké lumpárny za kterou dostanou dobře zaplaceno.

Politika vznikla tehdy, když první lotr potkal prvního hlupáka. 😛

• Ministr Blažek je tak trochu rošťák. Ne že by ne. Ale přeci pouliční svoloč "Milion chlívků" si toto nemůže dovolit. Dlouhodobě jsou odpadem společnosti. Jo kdyby se takto postavili zahrádkáři, nebo chovatelé ptáků bylo by to jinak. Chlívkaři ne a ne pochopit, že jejich utopická perioda skončila. Jejich někdejší guru se slušně opeřil. Vybrané miliony pěkně rozepsal na kopírování a pronájmy techniky. A je vysmátý. Frustrovaní zdivočelí pouliční křiklouni neví kudy kam.Hoši hoši do práce. Republika potřebuje každou ruku. 

• Kdo není slepý a hluchý musí vidět,že Blažek ze své pozice,chce zachránit své kamarády ( a i ) před " pobytem na Mírově".Dělá co mu síly stačí.

Dosud takového ochránce spravedlnosti,jsme ještě neměli.

• sow.da

A proč Milion chvilek neprotestuje třeba proti Hladíkovi? Tam je vše v pořádku?

• Nebo Jurečkovi

• "Blažek podle spolku ohrožuje důvěru občanů v politiky"... 😂😛😉

Tak jsem se po ránu pobavil a teď už můžu být opět vážný a v klidu. 😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit