Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diskuze k článku, urážky jsou zakázány a budou trestány, vulgarismus bude taky trestán, respektujete názor ostatních, novinář nemanipuluje, ale máme se zamyslet nad jiným pohledovým úhlem.
    Prezident Zeman má taky jiný pohled na novináře a jejich články, tak nevím co mam dělat mam psát a nebo se raději zamyslet i když novinář napíše jednostranný náhled a tím manipuluje s názorem co s ním nemohu souhlasit. Proč článek novináře je otištěn když jednoznačně manipuluje s názorem posluchače se kterým se nemůže ztotožnit.
    Když napíši aby si tiscali nechalo reklamu pro někoho koho zajímá, ale mne obtěžuje i toto je manipulace, která je prý normální protože mají s toho příjem, ale mne nezajímá, že někdo nechce pracovat a raději se živí lživou reklamou a snaží se manipulovat se čtenářem, tiscali káže vodu a sama pije víno.
  • Za to ale máme nejlepšího premiéra na světě. Miliardář, který ke svému majetku přišel poctivou dřinou. Celý život "makal" . A teď v tom pokračuje .....
  • josef.chmela
    To zase stoupnou počty pracujících kteří budou robotovat za minimální mzdu. Ale zato máme co chtělo pár blbečků v Praze v 89 pod vedením lháře Havla. Zlatí komunisti, zlatý socialismus.
    • Komunista - komunisti??? - podvodná vraždící loupeživá svoloč, nic co by se jen vzdáleně podobalo člověku.
      Nejvetší tragedií po 11.89 bylo heslo pana Havla - nejsme jako oni.
      Již v listopadu měl na kandelábru vedle sv. Václava z jedné strany viset genitální nájemník té vaší zločineké party jakeš, z druhé strany pasičkář husák. Dolů až k Můstku pak další ti vaši zločinečtí komouští gegstři a byl dnes klid. Alespoň na čas by jste zkrotli a po té vymřeli.
      Neexistuje odpornější režim než jsou komušstí bastardi. I nacisti bledli závistí vaší zločineckou sebrankou.
      Je katastrofou že ještě dnes můžou v parlamentu žvástat a válet se příslušníci zločinecké organizace - KSČ(dnes se směšnou příponou M) - stejné jako kdyby v německém parlamntu zasedali příslušníci NSDAP.
      • Souhlas. Ta německá NSDAP by se mohla přejmenovat na NSDAPB: Národní socialistická dělnická strana Německa a Bavorska (Nazionalsozialistische Deutsche und Bayerische Arbeiterpartei).
    • Rád bych věděl, proč se soudruh neodstěhuje do Putlerovy říše nebo rovnou do říše Kimovy, když se tak stýská po komunistech.
  • Stále to jen dokazuje, že jsme nesvéprávná kolonie i protektorát 4 říše a to dokonce opět vlastní vinou i lokajskou uprděností..Máme zde totálně západní ceny a platby za energii atd., jídlo dokonce o hodně dražší, někde i o cca více než 40%..v kvalitě, složení i chuti atd. zas o cca 35-60 % naopak horší..zcela nedůstojné 1/3 až někde i 1/4 "východní" platy., oproti sousedům..pro které jsme tržně, platově i cenově doslova dojnou krávou a zlatou slepicí., na čemž se hojí a vytvářejí si tak obrovské zisky., na základě tohoto rozdílu všeho..Hranice "Ostbloku" v podstatě nebyly nikdy zrušeny, nejsou zrušeny a nikdy ani nebudou zrušeny..Vždy jsme historicky byli, jsme a pro anglosaský "západ" vždy i budeme.,jen "podřadný, východní šunt"..který se bohužel nechává lehce rozeštvávat i doslova "kakat" na hlavu, pak si to v úkloně ještě pomaže po těle a s nadšeným úsměvem., že je to vlastně "zdravé a levné" si řekne ještě o chcánky do huby..
    • Holt ta choroba demmentia communistica je strašná. Ani pravou ruskou vodkou se nevyléčí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit