Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podnikatele to nebude stát navíc ani kačku.Stejně jako při zvýšení sazby minimální hodinové mzdy ze 48,10kč na 50,60 kč.Zaměstnanci dostávají minimální mzdu plus prémie za odpracované hodiny.Když se zdvihne základ, sníží se jednoduše poměrně k tomu prémie.Ve státní správě se sníží osobní ohodnocení.Jediný přínos to bude pro politiky, protože ti si to zvednou o poměrnou část vázanou na minimální mzdu. Ovčan nedostane nic, nebo se mu plat zdvihne do stovky,páni politici si přidají v řádu tisíců.Vždyť je to šaškárna co s námi dělají.A někteří jim k tomu i tleskají!
  • to si mnou cmoudi ruce zase jim bezpracne stoupnou davky navazane vypoctem na minimalni mzdu
    A pritom míním. mzda je menší než některé dávky v rodině! *16* , *16* , *16* 86
  • Tak babo raď. Měl bych za devět táců už nekrást? Navíc těch devět ani není čistá ruka. A majitelé ubytoven, kde občas teče studená voda, chtějí násobky - které ovšem platí stát. (Samozřejmě až poté, co si to rodinní příslušníci na úřadě vyřvou). Jednoduché řešení neexistuje - samotné zvýšení platu o pětikilo to nespraví.
  • Stále se ještě najdou pravicoví bezmozci, kteří vychvalují fašistický pravicový režim.
    Tak ještě jednou:
    Bydleli jsme v domku rodičů postaveném ještě před válkou. Nedostatkem jídla jsem netrpěl: na zahradě se pěstovalo ovoce, zelenina, brambory, vajíčka snášely slepice v přihradě, na maso se v králíkárně pěstovali králíci, před vánoci se krmila husa. Volný čas se trávil prací na zahradě a péčí o domácí zvířectvo. Mnohé oblečení mi šila máma doma na šicím stroji...
    Když to srovnám s tím, co si mohu dnes dovolit, zboží o jakém se mi tenkrát ani nesnilo a ze kterého se můžu otrávit nebo si dnes mohu koupit, chujoviny zadlužit se, a pak příjde exekutor, který mi zajistí bydlení pod mostem, cestovat můžu prstem po mapě protože mám taktak na jídlo.Důchodci dnes zaplatí byt a pak vybírají popelnice
    předvčerem byl zrovna v TV důchodce kterému po zaplacení nájmu zbude 754 Kč a s toho má žít, opravdu hnus.Po válce jsme byli bohatší než Švýcarsko a válečná fronta se nám vyhnula. Tak mohli skurvení pravičáci za 23 let po r. 89 celých 23 let"budovat šťastné zítřky" než to všechno prošustrovali. a jsme na dně!!..

    Pokud se lidem po komunismu stýská tak chápu proč, protože bylo dobře a život proti dnešku byl ráj,,,
    • Máš v hlavě místo mozku rudou s r a č k u .
      • Emičko to fakt máte ale ne rudou!!!
  • !!!
    http://www.czechfreepress.cz/uvadime-videa/redukce-obyvatel-v-plnem-proudu.html
    • OK, tohle se mluvi uz 5 let ze mocní chteji snížit počet lidi na planete na 0,5 miliardy!
      Ted ale vysvětlete proc tu tahají do EU muslimy kteri tu maji i 10 děti! A morálka a jejich zakony jsou na úrovni středověku. Proc tedy musíme my kteri tu nemáme všichni práci vydržovat na sociál. Dávkách utečence z Afriky? *16*
  • To to těm šmejdům z ODS KDU-ČSL, Stop 09, US, ODA, VV , Lidem, socanům tervalo. !!! Všichni jsou zločinci a z m r d i.

    I D I O T I chodí tyto zločince voli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • já mám ve svý firmě team zaměstnanců, všichni do 25 let. A jsem pro ně velkým vzorem, taky by v budoucnu chtěli být úspěšní jako já, Bc. Jaroslav K.!
    • Kvaku zález do kanálu! S tvým intelektem bys nikdy nic nevymyslel!
      I ten titul Blbec ti právem náleží! Jen blbec bude chválit sebe i kdyz nic neumí ! Vždyť nic neumíš, nevytvaris hodnotu v ekonomice jen okrádat nešťastné lidi ! Nech to na okolí at té samo zhodnotí! Jediné co umíš je zničit lidem životy a sebe chválit za ten hyenismus *16*
      Zmetku!
  • Co komušista, to darebák, lhář a vypatlanec. Každý člověk to ví, jen tito tvorové to nemají čím pochopit.
  • já platim svým zaměstnancům samozřejme jen minimální mzdy, víc si ty socky nezaslouží. Jenom by se to flákalo a okrádalo nás úspěšné. Na dělniky musí byt přisnost přatele!!
    • Jen jestli nejsou prave ti úspěšní tví zaměstnanci!
      A ty líná vyzirky na nich jen parazitujes a okrádat je o peníze! Ty totiž nepracujes a podle tvého slovníku je to jasné jako fakta na papíře! Jesté se tím chlubis.
    • Děláš dobře oni Ti časem vše spočítají ale kde by jsi byl bez zaměstnanců velký podnikateli
      • Nikdo z nich neumí počítat; jsou to totiž stejní ....... jako ty.
  • je nějaká minimální mzda pro podnikatele? *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit