Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Napište zde někdo v čem konkretně je střet zájmů u p. Babiše.To jsem se bohužel nikde nedočetl.A hlavně nepsat nějaké blbosti nepodložené zákony.

  • Okoune, tebe zachránili z té Bečvy? To je ale škoda. O tom, jak se to dělá ti poradí Lívie Klausová (na wikipedii). Jako komouši nic si nepamatuje.

    • Dědo sedláku, zas tady kopeš okolo sebe? Je úplně jedno do koho? A pak přijde redakční - střih/!/ . Arogantní vetchý důchodce zaleze do nory a dá pokoj. Pokud možno na věky.

  • Těch 450 milionů by neměla vracet ČR, ale Agrofert...

    Za dobu, co je soudruh Bureš v politice, si nahrabal 40 miliard...

    • Jenomže soudruh Bureš řídí stát jako (svůj) podnik a tak si myslí, že ČR = Agrofert. 😯

  • Hloupej kdo dává , blbější kdo nebere. O poctivosti při rozdělování hentých dotácijí kdekoli v každé zemi netřeba pochybovat. Češi drží prim ve stylu jak to v CZ probíhá. Neznám jiné pitomce , kteří si tohleto nechávají ukrást cizincem a ještě ho za to ta blbější spodina české populace obdivuje. 

    Zase na druhou stranu díky tomuhle konfidentovi lze přesně určit , v jakém stádiu se česká společnost nachází. Proti například Německu , je o 80 let pozadu. V Německu se v roce 1933 dostal k moci také jeden který se také  narodil v sousední zemi. Za srovnatelných podmínek jako tenhle teď v Čechách. Dodnes se na něj nezapomnělo. Jediným velkým rozdílem tedy je , že ten v Německu v tom roce 33 dokonale ovládal úřední řeč. Což ten v Čechách uklizený pasáček oucí moc nee. 

  • To jsou ti "bývalí". převlékne se kabát, schová se rudá knížka (co kdyby se ještě někdy hodila), zlikvidují se hlášení pro StB a jede se dál. Ovečkám se rozdají koblihy, aby uvěřily, že bude líp. A pak bychom chtěli, aby bývalé Země Koruny České, dnešní Czechagrofert bral svět vážně.

    • KIMCID

      Njn To jsou ti "bývalí". převlékne se kabát, schová se rudá knížka. Generál Pavel či lidová fronta Kalousek a v PS jich najdeme dost hlavně jsou zalezli v ODS.

  • Pane Bože - mají to ale starosti...

    Aby se tou lakotou zalknouti ráčili...

    • Nejde o lakotu,jde o peníze daňového poplatníka!Já za ten estébácký dobytek nechci nic platit!

  • Stále čtu odpověď, odpověď. Tak ať ji konečně zveřejní a ať je pokoj. To budou tajit jako Bečvu, jako další. Tento čobol měl už dávno vi…, jak to dělali komouši v  padesátých letech.


    • Tak to vidíš agresivní dědo sedláku. Dokola tady bonzuješ, ukazuješ prstem. A ono nic. Dokonce vyhrožuješ panu premierovi. Jasně, že daleko lepší pro tyto stránky by bylo, kdyby jsi ty sám natáhl ráfy. Byl by tady klid a pohoda. Přímo veselo.Žádné prskance okolo sebe. Jak se někomu vyhrožuje zubatou, tak ona si jej pečlivě pamatuje. Spolehni se.

    • vanhorne

      Odpoved.

      Cau Brussels, vsecko je v poradku, vsecko tu mam JA na dratku. Co bolo to bolo, terazky som premierom. A jestli jsem napachal nejake skody, sorryjako nic se nestane protoze Cesky danovy poplatnik rad za mne vsechny skody zaplati. Bude lip.😂

  • Hmm, zase obehraná písnička o Babišovém střetu zájmů. To už je stejně pasé od doby, kdy Babiš vstoupil a začal sloužit nadnárodní chobotnici Aspen institut. Teď je chráněn mocnou organizací za úspěšnou realizaci agendy Great reset na našem území. Už se ve vládě i médiích mluví i povinných vakcinačních pasech, což ještě nedávno bylo označováno Cemperem z Manipulátoři.cz za konspirace.  A už je to tu. Ty změny ve fašistický stát s plnohodnotným apartheidem pro lidi, kteří nechtějí se nechat zbytečně očkovat (na mutace to stejně nebude fungovat) u nás nabírají na síle i rychlosti a lidi se furt nebrání. Kdoví, jestli na podzim ještě volby do parlamentu vůbec budou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit