Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Ptáš se "Jak dlouho myslíte, že si toto slušní občané nechají líbit?" Já si myslím, že dosavadní možnosti měnit špatné na dobré / volby / nepřináší žádné závažné změny, a to možno právě proto, že si to necháme líbit. A už to trvá dost dlouho. Nedomnívám se, že nový vládní slepenec nyní znamená nějaké změny k lepšímu. Lidovci, co v každé vládě vydírali a byli na odpis, TOPka, za kterou stál Kalousek a byla také na odpis, starostové, za kterými starostové nejsou a ti čtyři Piráti s "obrovskou" členskou základnou až 1200 lidi, tak ti toho moc dobrého nenamelou. Až povstanou Blanenští rytíři, bude lépe. Ale jak řekl jeden zřejmě moudrý, "moc líp ani nemusí být, jenom ať není hůř". Ale žádná politická garnitura u nás nemá na to, aspoň toto zajistit.

    Jinak hezké svátky všem, kteří zde vykecávají, a všem kteří o přání stojí.

    • Kdo to jsou Blanenští rytíři? Nikdy jsem je tam nepotkal. Nebyli to náhodou Blaničtí rytíři?

  • dzixy

    Karle, prapodivný názor😯

  • Karel

    Takže za drahé energie může politika EU a USA protože Ukrajina která dříve sosala z ruských plynovodů už nemůže tak se plyn posílá z Německa na Ukrajinu jak jsem o tom psal před dvěma měsíci zde na tiscali, aby tamní režim, udržovaný tajnými službami západu nepadl(nejspíše nemají čím platit proto platíme my), a všechno dokola jsou jen tanečky na odvedení skutečnosti a podobnost s elektřinou a pokusy Westinghouse roubovat na Ukrajině v atomových elektrárnách Americkou technologii, je čistě náhodná protože radioaktivní přírodní pozadí v Evropě mírně stouplo, možná i katastrofálním stavem tamních Atomových elektráren.Tyto elektrárny jsou větší nebezpečí pro Evropu  a Rusko i svět než samotná invaze Rusů u kterých se ani nedivím kdyby tam zasáhli z důvodu Ukrajinského radioaktivního zamoření svého Evropy a zbytku světa.    

  • Chápe vůbec to ministerstvo komu zvýšením dávek pomůže? Nebudou to ti, kteří pravidelně chodí do práce, ale ti co pobírají všemožné sociální dávky. Jak dlouho myslíte, že si toto slušní občané nechají líbit?

    • Osobně s Vámi souhlasím. Slušný pracující člověk, který se snaží všechno zvládat dostane zase po nose a všelijaká netáhla jenom znovu natáhnou ruku. Divná doba, divná země. 

      Situaci mohl každý vyřešit, pokud se zajímal a byl včas aktivní. Takže ti, co jsou negramoti a nebo líní zvednout zadek dostanou korunky, a kdo se zajímá a řeší svou situaci, bude jen platit víc. 

      Divná doba, divná země, divný stát. 

    • Mezi léty 2010 až 2016 odteklo z ČR do zahraničí na dividendách 7,6 procenta HDP, tedy 2252 miliard korun, zatímco dotace z EU činily 1,9 procenta HDP, neboli 563 miliard korun.Ze sociologického hlediska je to ještě zajímavější. Když se české ekonomice daří, bohatnou z toho horní příjmové vrstvy na Západě. Když nám z Bruselu posílají kapesné v podobě eurodotací, jde to především z kapes středních vrstev na Západě. Ve výsledku se tak rozevírají nejen nůžky mezi bývalou západní a východní Evropou, ale narůstá i nerovnost mezi majetkovou elitou a zbytkem společnosti na Západě.

    • Moje matka, důchodkyně 77 let. Platila za plyn 3000, dodavatel jí zvýšil zálohy na 16500,-. Důchod má 14100,-. Myslíte, že je to normální?

      • Použil bych hlášku z Černých baronů.

        "Čo rozumiete Kefalín pod slovom absurdný?"

        Paraziti a dravci z energobusinessu se rozhodli odhodit stud a drát lidi z kůže.

        Když můžou solárníci, tak my taky!! A hloupí lidé ať platí, platí, platí, platí........ 

        A stát se dívá, dívá, dívá.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit