Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak si kladu otázku, co se s těmi ušetřenými penězi bude asi tak dít. Vláda se bije v prsa, že příští rok ušetří 40 miliard, ale neříká na co ty ušetřené peníze použije. Za minulý rok státní dluh narostl o 210 miliard, takže na splácení státního dluhu to asi nebude. Vzhledem k tomu, že se propouští jak ve státním , tak v soukromém sektoru, tak na vytvoření několika desítek tisíc pracovních míst to asi také nebude. Tak kam se ty peníze investují. Já se obávám, že se vypaří opět v nějakých předražených státních zakázkách nebo budou věnovány na tzv. vyrovnání se s církvemi. Takže paradoxně, čím více šetříme, tím více chudneme.
  • Zloději zlodějský se nestydí okrádat ani ty nejbezbrannější vláda by měla viset a jejich spolek taky !
  • Petře ty původní nejsi cikán ? já myslela že jo.
  • Tento paznecht na obrázku přesně ví, jak na lid, ale co se děje mezi pracovníky prac. úřadů, že jeho nově zavedený PC program nefunguje, vypadává, vyplácí i 3x jednu dávku lidem, to nevidí, ti se již pomali střílí dio hlav a nic, je to koumes na lid.
  • Jménem všech důchodců přeji Drábkovi,aby zadusil těmi 9,5 miliony korun co nám v příštím roce navyplatí. Pokud z těchto důchodcům ukradených peněz se jediná koruna zadře trojkolici za nechty ať se udusí všichni.
    • Jenže ty tzv. vámi předpokládané ukradené peníze neexistujou, takže ani není co ukrást!
      Pokladna je prázdná! *6* *7* *13*
      • Ale ale každý měsíc do ní přistane pěkných pár miliard z povinných daní občanů. To že pak záhadně zmizí to je jiný problém
    • Ten nadčlověk zapomíná, že na každou prasnici čeká její řezník
  • Myslím ,že to je spíše jen zbožné přání....Ty škrty ještě víc mnoho věcí uškrtí a tím , že se další lidi dostanou do špatné životní situace se toto ještě více prohloubí...Škrtit se bude hlavně jen obyčejným lidem co nebudou mít "ze zákona nárok" a tím se v této zemi určitě rozvoj nenastartuje spíše naopak..Je třeba se nebát sáhnout taky i tam, kde jsou úniky a díry v daleko větších řádech, než jen po "100Kč" od lidí, kteří už kolikrát všelijak přemýšlí, kde na to všechno každoměsíční poplatkování vzít. Na to, ale naše vláda nemá koule. Platí pravidlo, že kdo víc křičí, že je "chudák" co nemá ani na "blbé Chorvatsko u moře" či dokonce "diskriminovaný", tak se mu nakonec nějak a něco přidá, aby byl zas na chvíli klid a "sociální smír" a kdo jen mlčí a dělá či neumí se bránit, tak jen utře "pusu". Lidi nepotřebují "sociálku a žebračenky",ale budoucnost, práci, klid a aspoň standartní jistoty a o těch se teda nedá mluvit ani omylem.
    • Jediná jistota je místo na krchově! A možná ani to ne! *6* *7* *9*
  • Kdyby se přestalo platit cikánům lenošné a skočné tak by se ušetřilo ročně nejméně 30 miliard.
    • Problém je, že daleko víc jak cikáni nás stojí všichni politici a těch někde vypočítaných 3-4000 lidí, kteří jsou na ně napojení včetně lobbistů. Bude to chtí radikální změnu myšlení, kdy si každý bude muset uvědomit, že sice jako obyčejný malý občan za malý úplatek, všimné něco dostane, ale pak to samé udělají tihle u vlády za velké všimné a nakonec na tom prodělají všichni až na těch několik tisíc zlodějů nahoře. Je tu 4000 lidí, kteří žijí z úplatků státních zakázek a pak se např. nenajde nikdo kdo opraví D47, a že to bude stát víc jak cikáni dohromady. Tím se jich nezastávám, byl jsem osobně svědkem jak si ztěžovaly matky na sociálce, že už nedostávají příspěvek 46000,- ale jen 16 tisíc na dítě, neskutečny:o))
  • 10,3 miliardy korun neušetří ministerstvo práce, ale okrade o ty peníze hlavně důchodce kteří celý život makali a platili daně, aby mohli v důchodu trochu slušně dožít a dnes musí hodně přemýšlet jestli se nají, nebo si koupí léky. A což takhle zrušit úplně zbytečný senát? to by byla úspora. A to nemluvím o náhradách poslanců (kterej zaměstnanec má náhrady?). a co naši snědí spoluobčané, kteří nikdy dělat nebudou a dostávají i 30 000 Kč/měs., a lidi co dělají mají plat okolo deseti tisíc. ...........
    • Stačí to ministerstvo zrušit a peníze jsou doma.
  • haha, mpsv možná ušetří, ale až Drábek bude odejit
  • Lze vůbec někde najít, kolik nás stojí menšina. která nás tolik "kulturně obohacuje?" Tam by se nejspíš dalo ušetřit dost peněz.
    • Na Slovensku se nebáli, už asi před 7-mi letry jim dávky zkrouhnout na polovičku. Když začali rabovat, poslali na ně výsadkáře. Ti jim vyprášili kožich a za tejden bylo vymalováno.
      Tož tak! *1* *16*
    • menšina ti vadí jo,a co ty co tunelujou ve velkým ,ještě že máte tu menšinu vid
      • Upřímně, mně vadí snad všichni.*1*
        Ale menšině: Vadí mi třeba "lenošné a skočné," jak se velmi trefně píše o něco výš. Vadí mi, že zničí byty/domy a bezostyšně se dožadují dalších. Vadí mi jejich kriminalita, jejich rasismus atd.
        Co se týká defraudantů a zlodějů, souhlasím, že to je velký problém, ale vedle nich se většinou - na rozdíl od cikánů - dá beze strachu žít.
        • Já chci taky "lenošné a skočné". ..... asi řeknu manželce *2* *2* *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit