Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, abych pravdu řekl, tak třeba to, že byly zavřené plavecké bazény mě pěkně štvalo. Plavání mám velice rád a před lockdownem jsem chodil plavat pravidelně. Když se ale všechno zavřelo, tak to nebylo možné. Nakonec jsem vzal situaci do svých rukou a domů si pořídil přelivový bazén. Díky tomu si můžu jít zaplavat kdy chci a nemusím se ohlížet na to, co je zrovna otevřené a co zavřené

  • jediné možné řešení a děkujeme Správnímu soudu, že nutí vládu revidovat své kroky. Ovšem stejně nechápu, proč bych jako očkovaný měl mít v odpočinkové ploše u bazénu, u kadeřnice nanoroušku na ústech a zřejmě to odmítnu dodržovat s kolegy, jako jsme odmítli učit matematiku, fyziku online, když to šlo v homogenních skupinách už od března minulého roku, jak jsme to taky praktikovali. Pokud mě zastihne hygiena, pak jim to vysvětlím jako pětiletým.. Pfizer už má dnes studii-aktuální o 99% účinnosti své vakcíny. Jsem očkován Pfizerem, ničím jiným bych ani nechtěl.. Je to elita vakcinace v téhle pandemii..

  • ...restaurace nebo bazény...🤔

    Spíš - restaurace a bazény...😉

  • Asi jeste neudali dost tech sajrajtu na testovani a boji se aby tomu neprosla expirace . Tak se proste testovat bude !!! 

    Takvy malicky zlepsovacek . Videl jsem nedavno. Aby pes nebo kocka nevyvrzali teplo kdyz porad couraji z a do domu , udelal jim panicek  takovy maly dvirka s pantem nahora. Zvire do nic strci hlavou , otevrou se , projde a zase spadnou dolu a je zavreno. Neco podobnyho udelat do hospody aby se dodrzelo narizeni. Dat to na hubu , lemtam pivo , samo se to soupne pryc , dopiju , dojim , zase se to vrati na misto a nahubej ze zakona je dodrzenej ?? Luxusnejsi provedeni mozna i s dirou na cigaro za priplatek . 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit