Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zrusilo se pastelkovne (85mega) a odsouhlasila pomoc Afghanistanu (140mega behem 3 let) .. joooo co jste si lidicky zvolili, to su i zaplatite (no vlastne ....-me)
  • Už žádné fronty na toaletní papír a vytírání si zadku Rudým právem!!!
  • Doufám, že lidem se konečně otevřou oči a v říjnovích volbách příjdou všichni a ukážou co si myslí o této vládě plné gaunerů a zlodějů.Ať si každý říká co chce, to pastelkovné nebyla,sice velká částka,bylo to pár stovek,ale aspoň menší pomoc rodičům které musí vybavit děti do školy. Kvůli těmto finančním škrtům a nezrušili jich málo, se přestávají rodit děti.Ať byli kmunisti jaký byli,ale co se týkalo rodin z dětmi o ty bylo vždy postaráno.
    • Dyk nas taky v občance učili-RODINA JE ZÁKLAD STÁTU!!!!A to je fakt!
      • Přesně tak,tohle nám bylo říkáno pořád,ale pro tyhle gaunery to neplatí.Pan president a stejní blbci,se diví že se nerodí děti. A že za pár let,budou převyšovat důchodci. Nikdo se tomu nemůže divit.A nikdo se nemůže divit, že hodně lidí bude volit levici.Protože pro komunisty byla rodina vším. A dělník taky.Neříkám že se nekradlo,vládli zde 40let.Tihle šupáci roskradli naší zem za pouhých 20let a tak nás zadlužil,že se stoho nevyhrabem nikdy.
    • Lidi už oči otevřeli. Někteří i pusu. Jak je vidět jenom to nestačí. Dokud budeme jenom sedět čučet a brblat, jak nás okrádají tak se nám ti naši politici budou akorát vysmívat a říkat si "co ta lůza žebrácká zase otravuje. Drží se tam jak vši, i když ví že je tam nikdo nechce. Jenže oni by v tom našem světě poddaných chcípli, protože nic neumí a takhle mají jistý příjem.
      Chtělo by to asi silnější zbraně. Seberte vidle, sudlice, kosy, bodáky a hurá před parlament. DEFENESTRACÉÉÉÉ *16* *16* *16* *16* *16*
      • Plně souhlasím z Bořkem. Lidi přestaňte se nechat sr*t na hlavy a nechat ze sebe dělat blbce, pojďte všichni k volbám a je jedno jestli jde o volby do zastupitelstva,nebo do parlamentu.Máte šanci, se vyjádřit a sundat lidi, kteří Vám nevyhovují.
  • Za komančů sme říkaly že sme stolet za opicema proti západu a razilo se heslo -zpátky ni krok!A dneska vidím že se jde jen do zádu-zpět do středověku-co dokazal tento systém?Zpoplatníl úspěšně zdravotnictví,zrušil právo na práci,vytvořil tisice bezdomovců,zpoplatnˇuje školství,otevřel hranice-a tim sem natahnul drogy a hnusne nemoce,církev je nejbohatčí a nejsvatější.Dočkáme se brzo moru a upalování kacířů? *16*
    • Komunisty třeba upálit!
      • Tobě tahle zlodějina vyhovuje a tohle okrádání? Okrádají i tebe.
        • Gustovi to asi vyhovuje, asi je mezi tema, co nas okradaj a jsou prisaty k prsu zvanemu statni rozpocet
  • Zlatí komunisti!
    • Určitě budu volit levici.
  • nenažraný *12*
  • Pastelkovné se muselo zrušit zřejmě také proto, aby se mohl poslat dar do Afghanistánu - 170 milionů Kč. Šetří se v tomto státě vždy pouze a jedině na těch, kteří se nemohou bránit. Tentokrát jsou to prvnáčci - ať rodiče dále utáhnout opasky ! Nic nového ! Už byli okradeni nemocní, důchodci, hendikepovaní, hlavně když na mafiány ve vládě zůstane dost. Až si budou zase zvedat platy ( a buďte si jistí, že to bude brzy !) tak se šetřit nebude !! A to by ještě chtěli dávat dary církvi, lépe řečeno Vatikánu, to už je vlastizrada.
    Jak dlouho nás tihle lumpové ještě budou okrádat ? resp. jak dlouho si to ještě necháme líbit ? Pryč s touhle vládou !!!!
  • je to v pořádku, kde jinak by vzali na zvýšení svých platů a platů soudců atakdále, ať to zaplatí děti a důchodci, je jich dost
  • všechno ruší, už neví co by udělali, ještě budou usmrcovat staré lidi, aby nemuseli vyplácet důchody. Ale stále nic není, jenom dluhy. Sebranka zlodějská.
    • Zákon č. 198/1993 Sb.O PROTIPRÁVNOSTI KOMUNISTICKÉHO REŽIMU A O ODPORU PROTI NĚMU: Parlament konstatuje, že Komunistická strana Československa, její vedení i členové jsou odpovědni za způsob vlády v naší zemi v letech 1948 - 1989, a to zejména za programové ničení tradičních hodnot evropské civilizace, za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího tržního hospodářství direktivním řízením, destrukcí tradičních principů vlastnického práva, zneužíváním výchovy, vzdělávání, vědy a kultury k politickým a ideologickým účelům, bezohledným ničením přírody, a prohlašuje, že ve své další činnosti bude vycházet z tohoto zákona.
      § 1 (1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali, a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým, b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů, c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon, d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:
      * popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám, * zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,
      * znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání, * zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,
      * povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,
      e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,
      f) spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.
      (2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří komunistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti.
      § 2 (1) Zejména pro skutečnosti uvedené v § 1 odst. 1 tohoto zákona byl režim založený na komunistické ideologii, který rozhodoval o řízení státu a osudech občanů v Československu od 25. února 1948 do 17. listopadu 1989, zločinný, nelegitimní a je zavrženíhodný.
      (2) Komunistická strana Československa byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému.
    • A volit je může zločinec nebo jedinec ducha mdlého.
  • Pastelkovné nemělo praktický smysl už od samého počátku a byl to jen takový volební guláš či párek s rohlíkem pro lidi ,kterým nedocvaklo, že se to pak hned obratem dostalo z těch lidí zpátky i s úrokama. Akorát cikánká rodina měla na jeden den co pít a kouřit nic víc nic méně. Kdo má dítě s rozmyslem, tak těch cca 83 kč na měsíc nějak někde našel a rozhodně to nikoho "exekučně" nezruinovalo. To že dítě jednou půjde do školy snad ví každý, kdo si je pořídil..A kdo neví už ani to, tak si nemá pořizovat to na co nemá, aby výsledky svého životního rozhodnutí pak hodil na krk jinému co mu má jeho životní styl všelijak hradit na úkor sebe a svých dětí.Peníze nelétají vzduchem, ale musí je někdo odpracovat svojí prací a snahou, než je pak může někomu zas dát.
    • na prvni letmy pohled by se zdalo ze pises rozumne ... ale staci se jen trochu nad tim tvym pasqilem zamyslet a musim prohlasit ze jsi modra trubka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit