Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1. co znamená že loni se vybralo 9,89 miliardy korun? to obdržel čistého stát? nebo to zaplatili dopravci a Kapsch obdržel 9,89 miliardy z kterých dá cca půlku státu?

    2. proč stát platí 22 miliard za budování systému mítného když pak SOUKROMÁ firma na tom bude rejžovat? Ať je to zcela v režiji firmy co mítné vybírá stát to nemusí stát ani korunu stát ať určí rozumnou maximální cenu za km a udělá tendr na firmu co to bude vybírat a státu platit sama ať si vybuduje infrastrukturu... Jako proč když to stát financuje proč to rovnou i nevybírá!!!!
  • Však to mýto je také v soukromých rukách. Těm soukromým subjektům se vyhazuji peníze plnými hrstmi.
  • A já se bláhově domníval, že se vybíráním mýtného vydělá "neaká ta kačka" a podle toho, co čtu tak ještě do systému bude stát pumpovat závratnou částku! Tedy, pro mne závratnou. Naši ministři rozhazují napravo, nalevo.
    (Pro upřesnění: sobě a zákonodárcům, policii, vojsku, zdravotnickému personálu, učitelům a nepedagogickým pracovníkům. Mají štěstí, že průmysl je v soukromých rukách. Průmysl. podniky přidají jen tam, kde odbory dokážou vyřvat vyšší mzdy, jinak to je docela bída).
    Přitom pan Pilný má pokladnu na dně! Asi má kouzelný měšec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit