Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1. co znamená že loni se vybralo 9,89 miliardy korun? to obdržel čistého stát? nebo to zaplatili dopravci a Kapsch obdržel 9,89 miliardy z kterých dá cca půlku státu?

    2. proč stát platí 22 miliard za budování systému mítného když pak SOUKROMÁ firma na tom bude rejžovat? Ať je to zcela v režiji firmy co mítné vybírá stát to nemusí stát ani korunu stát ať určí rozumnou maximální cenu za km a udělá tendr na firmu co to bude vybírat a státu platit sama ať si vybuduje infrastrukturu... Jako proč když to stát financuje proč to rovnou i nevybírá!!!!
  • A já se bláhově domníval, že se vybíráním mýtného vydělá "neaká ta kačka" a podle toho, co čtu tak ještě do systému bude stát pumpovat závratnou částku! Tedy, pro mne závratnou. Naši ministři rozhazují napravo, nalevo.
    (Pro upřesnění: sobě a zákonodárcům, policii, vojsku, zdravotnickému personálu, učitelům a nepedagogickým pracovníkům. Mají štěstí, že průmysl je v soukromých rukách. Průmysl. podniky přidají jen tam, kde odbory dokážou vyřvat vyšší mzdy, jinak to je docela bída).
    Přitom pan Pilný má pokladnu na dně! Asi má kouzelný měšec.
    • Však to mýto je také v soukromých rukách. Těm soukromým subjektům se vyhazuji peníze plnými hrstmi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit