Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naše školství je rozvráceno především z důvodu, že každý nový ministr si myslí, že školství musí reformovat. No a co 100 hláv, to sto reforem. A všeho moc zahubí i vola. Zatím na tomto ministerstvu nebyl nikdo, kdo je normální - myslím, kdo se vyzná v celé škále školské problematiky. Ti staří vedoucí odborů, kteří provokují kdejaké změny, jsou tam již od dob socializmu. Svou aktivitou chtějí "napravit" co dříve zkonili. A koní dodnes
  • Statni maturity nejsou nic jineho nez podvod a tunel na penize. Firma, co to dostala na starosti, neumi ani poradne pripravit testy a berou neskutecne penize za to, co by ucitele delali radi a zadarmo. V TV pak clovek slysi z ust ministra skolstvi, jak se vsechno podarilo a kdejake dalsi nesmysly.

    Testovat nove verze? Dobra, necht za to zakum zaplati. Kdyz platit, tak kazdy za vse.

    Je to jen pouhy fragment postupne debilizace naroda jako takoveho a jeste za to musime vsichni platit a take prechod na stredoveky americky model, kdy se zaci neuci danou latku, ale testy. Tam je kolem toho velky byznys - to, co by melo byt zadarmo na skole, delaji soukrome spolecnosti, ktere nic nenauci, jen pomuzou, jak udelat testy. Hlavne, ze to sype, kdyz uz neni co delat, tak je treba udelat dojnou kravu ze vseho a z lidi idioty.
  • Nadpis o koze a přiložené foto o voze. K úrovni autora se raději nebudu vyjadřovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit