Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já zase přeji tomu vypatlanci "to je USA demokracie..." aby nadále jako ta poslední socka z poza buku štěkal své ujeté výplody mozku.Vidíš chátro a nic naprosto nic ti to není platné.Bídně žiješ - bídně beztak i chcípneš.To už je úděl takových horlivých lopat.
    • To znáš zajisté z vlastní zkušenosti tečkoslave. A zůstalo ti to *1*
  • Ale copak copak ??? *8*
    Země kde pravdoláska sesadila a zabila nenáviděného diktátora a kde s pomocí humanitárního bombardování byla nastolena ta jediná pravá americká demokracie, ta země je nebezpečná ?
    Jak je to proboha jenom možné ???
    Jeden by čekal, že všichni tam žijí spokojeně a šťastně. *9*
    Kde pak asi udělali soudruzi z USA a spřáteleného západu chybu ??? *13*
    Nebude to náhodou v tom, že rozmrdali dobře fungující stát? A to jenom proto, že Kaddáfímu dlužil západ miliardy dolarů, Lybie zavedla bezúroční banku a podporovala bartelové obchody bez účasti petrodolaru?
    Škoda že už nežije Václav Veškrna. On by nám situaci určitě hezky po morální stránce vysvetlil, že? Nejspíš za to může blbá nálada. *7*
  • Proč se vyhýbat Libyi, vždyť tam naši přátelé z NATO "vybombardovali" demokracii, ne? Ostatně, jako v řadě dalších států. ZMETCI
  • výsledek idiotských zásahů USA, GB a NATO v zemi, do které jim nic nebylo. není to poprvé a není ani naposledy (Ukrajina)
  • Tak vážení svobodně si dejte zákaz jezdit do těchto zemí ¨
    Libye, Iráku, Iránu, Pakistánu, Afgánistánu, Libanonu, Sýrie, Kosova, Ukrajiny, Nigerie, Nigeru , Kamerunu, Mali, Súdánú a dalších států Afriky neboť USA s podporou nesvéprávné EU vyvezly do těchto zemí svoji made in USA demokracii a je z toho občanská válka se vším všudy.

    Do Ruska nejezděte, protože jsme proti nim vyhlásili sankce, neboť si to BIg Brother a Bilderber přál a dal nám to příkazem a kdo neposlechne, ten si to po návratu odskáče. BIg Brother všechno vidí a slyší i nahrává.

    STB žabaři proti USA demokracii.
    • Naprosto souhlasím! A pevně věřím, že jednou sklidí, co zaseli.
    • Ano ani do Izraele a Palestiny nejezděte, také občanská válka v plném proudu.

      Vaše Spojené státy fašistické , teroristické a diktátorské - váš Fashington - . Barák s Bombama. - prasident rádoby zeměkoule.
  • ALE.Výstraha se netýká zastánců palestinské verbeže.Jedině v Tripolisu hoši vychutnáte ten pravý pach arabského nefalšovaného světa.Tak jen směle k přepážkám, máte li za co.
    • To je práce USA - spojených států fašistických, teroristicvkých a diktátorských, protože to rozvrtaly ony, kde se a jak se dalo. Kde se seje systematicky vichr , sklízí se hurikán.

      Přejeme USRAELI, aby tento hurikán zasáhl i jejich stát a konečně si uvědomily a pocítily výsledky své letité práce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit