Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TAK JSEM SE MRKNUL A NĚKDO TU VYMÝŠLÍ VYMYŠLENÉ A STUPIDITA ŘÁDÍ NAPŘÍČ CELÝM MINISTERSTVEM.
    Na tohle existuje totiž zcela jednoduchá právní ochrana.
    Přestupky proti občanskému soužití. V takovém případě řeší věc obec a přestupek se musí projednat do jednoho roku od jeho spáchání. V takových případech vždy platí, že Vaší obranou je obrátit se na Policii. Ta přestupek předá obci a proběhne jednání před komisí. Pro takový čin je třeba zajistit svědky nebo jednání jinak dokázat. Potom bude uznán viným z přestupku.
    TAK ŽE CO CHCE TEN .... NOVELIZOVAT DKYŽ JE TO TAK JEDNODUCHÉ. DVA SOUSEDI ZAVOLAJ POLICII A JE VYMALOVÁNO -
    Za přestupek lze uložit tyto sankce: napomenutí , pokuta , zákaz činnosti , propadnutí věci , zákaz pobytu
    NEJEN ŽE SMRADOCH MŮŽE DOSTAT POKUTU. ON MŮŽE BÝT I VYKÁZÁN Z OBCE. *16* *16* *16*
  • NEJEN ŽE SMRADOCH MŮŽE DOSTAT POKUTU. ON MŮŽE BÝT I VYKÁZÁN Z OBCE.
    Jem nebýt hloupý a nevymýšlet vymyšlené
  • Hmmmm... chytré asi jako když poctiví zanesou šrot do výkupu a prachy jim jdou přez konto a nepoctiví to dělaj jako dříve - ne černo keš a bez papíru.

    To by mne zajímalo jak vypadá to navrhované znění - to bude paskvil na entou.

    Úředník bude dělat odpolední aby šel v pět odpoledne kontrolovat kdo co nasypal do kotle a než tam dojede shoří ze tři popelnice ale protože palič má doma jak napotvoru jen jeden odpadkový koš tak už bude dávno topit jen uhlem nebo dřevem......

    Já to vlastně ani vidět nechci...... Nechci vidět k vůli čemu a komu platím daně. Bych se asi zblil.
  • Budu rád, když to bude řešit příslušný úřad ve spolupráci se soudem, který u souseda povolí prohlídku, když to nepůjde jinak..
  • Svoboda znamená změnu ústavy tak, aby kromě prohlídky nařízené soudcem ti mohl do byráku vlézt nějaký úředník, třeba tvůj soused.
    Svoboda je, že těch úřadů, kteří si zdůvodní prohlídku tvého baráku pak bude přibývat, protože každý si prostě důvod najde.

    Tak na takovou svobodu ti .....víš co?
  • Kdo je řádným občanem a nedělá nic nelegálního, tak se nemusí bát ani kamer ve svém bytě.
    Tyto kamery ochrání váš byt před vykradení, díky kamerám vám zavoláme RZ v případě vašeho úrazu nebo jiné nehody, díky těmto kamerám zjistíme, zda nezačalo hořet a okamžitě zavoláme hasiče. Naši zaměstnanci dohlížející 24h denně na váš byt jsou spolehliví a mlčenliví.
    Kdyo tyto kamery odmítá je rebel a jistě má co tajit. Kdo instalaci kamer odmítne nebo bude kamery zakrývat bude potrestán odnětím svobody až na 20 let.

    Za pár let (pokud se nebudeme bránit) se tímto budou ohánět podobní hlupáci jako jsi ty.
    Nechápu, fakt nechápu tu stupiditu s jakou jsou lidé si ochotni nechat kálet na hlavu.
  • Lidi nebuďte ovce a braňte se. To si nedovolil ani komunista.
    Važme si svých ústavních práv a nevzdávejme se jich!
    Někdo chce ke mě domů? Dobře, tak ať přesvědčí soudce, který vystaví příkaz k domovní prohlídce. Ta možnost tady je a v žádném případě bych to neměnil.
    Známe ty kecy, na základě nich se přitahují šrouby a bere se občanská svoboda.
    Zkoušejí co si necháme líbit, ale už je třeba se hlasitě ozvat!
  • Tohle může napsat jen hlupák který viděl oheň jen v televizi a slyšel o něm od babičky z venkova.

    - Víš kolik petek je třeba na rozehřátí rodinného domu ??? cca 100 000,- kg cihel ??? Tak já ti to řeknu naprosto přesně asi 5 kontejnerů na svoz tříděného komunálu aby jsi měl doma aspoň 20 stupňů. Protože petka prd váží ale výhřevnost na 1kg má podobnou jako koks.
  • Není nikde uzákoněno, že musím do svého příbytku vpustit kohokoli jiného, než policii s příkazem k domovní prohlídce. Toto je jen dalším pokusem k oslabení občanských svobod. jakýkoli úředník radnice pak bude mít možnost občany kdykoli šikanovat a šmejdit jim po domě či bytě. Doufám, že to neprojde.
  • dzixy
    Žeby se o životní prostředí mělo dbát, je samozřejmé. Kontrolovat však domácnosti, čím topí, zavání však nechutnou regulací, které už je i tak dost. Socialistům se líbí řídit naše životy, jak to dělali komunisté, podivné je však chování lidovců a ANO, kteří přece jenom vvykazovali více demokratických rysů své politiky. Proto překvapuje ministr za ANO. Holt regulovat, nařizovat, přikazovat, to se socialistům líbí a komunisté jenom tak potichu si mnou ruce.
  • Souhlasím.Kdo nespaluje pet lahve atd.,tak se kontroly nemusí vůbec obávat.Kontroly se obávají lidé,kteří spalují ledaco.
  • Jako vždy dopadne buzerace na slušné lidi, které systém okrádá tak, že si přes veškeré úsilí nemohou vydělat na ekologicky přijatelné topení.

    Samorosti, nepřizpůsobiví, přistěhovalci, spodina, ksindl nebo cikáni narvou do kamen co budou mít po ruce nebo přitáhnou ze skládky a nikdo s nima nehne.

    Starej nábytek hoří skvěle, pneumatiky taky...

    Brzo mi bude 56, tak pamatuju, jak se topilo za komunistů, ve firmách bylo teplo pomalu i na dvoře...normálního člověka, co chodil do práce, nenapadlo, že by mohl mít v zimě doma kosu...V paneláku za zimu spotřeba uhlí 90 q/byt za zimu, vodovod i teplá voda bez měřidel, paušál (!)
    Nikdo netahal z lesa dřevo, možná tak tvrdý...buk, když se vedle v lese právě kácelo, větve nikdo neřešil, lesáci byli rádi, když to někdo uklidil...v krámech i v té poslední vesničce bylo teplo a ne jako dnes, kdy tam jde pára od huby.

    Když si vzpomenu, jak jsme za komunistů nadávali na buzeraci...proti dnešku to byla úplná idylka, každej si dělal, co chtěl. Vexláci vexlovali, překupníci kšeftovali, řidiči kradli naftu po tisícovkách litrů ročně a jezdili po melouchách, meloucháři vydělávali těžký prachy a do oficiální práce si chodili odpočinout. Pinglové, zelináři a řezníci podnikali do vlastní kapsy. O nějakým berňáku jsme nevěděli. Vyřazený auto si mohl každý rozebrat a rozprodat na díly.
  • Diskriminace koho? Spalovačů cviček, nebo příznivců čistšího ovzduší? Svoboda neznamená beztrestné vypouštění jedů sousedovi do oken.
  • Taková diskriminace za komanče nebyla. Začínám si myslet, že za komanče bylo více svobody než je teď. A to jsem byl od něj omezovaný kvůli určitým věcem neslučujícím se s význáním komančů, měl jsem příbuzné za kopečky na západě a propagoval jsem zde západní kulturu atd.
  • Včera bylo pozdě, ale musí to být certifikovaný technik s odpovídajícím vybavením a pravomocemi veřejného činitele. Spalovače cviček je třeba pořádně zmáčknout.
  • Jiříku, až ti soused bude s úsměvem na tváři podkuřovat jedovaté čoudy, po kterých budou mít tvoje děti slušně našlápnuto na rakovinu čehokoliv, tak budeš rád za podobného úředníka
  • jo a ještě si tu kontrolu cvakneš ... přeci tě nebudou kontrolovat zadarmo
  • Řekl bych když to tu sleduji. Tak tu máme kontrolovanou, cenzurovanou, lobovanou, úplatkoovu, dotacovou demokracii. *10*
    PS. víte kdo je nejbodatší člověk na světe?
    Babiš, za pár koblih si koupil celou ČR.
  • Já myslím, že už se blíží čas, kdy bude každý majitel nemovitosti povinen předat jeden klíč od hlavního vchodu nějakému úřadu, který pak bude moci kdykoliv, kteroukoliv nemovitost navštívit a provést v ní příslušnou kontrolu. A reakce bučícího stáda ovcí? No přeci klasika: "Když doma nedělám nic nelegálního, tak mě to vadit nebude".
    Ach jo.....čekají nás neuvěřitelná nařízení, předpisy a zákony. Jednou budeme našim vnukům, kteří budou pod přísahou mlčenlivosti vyprávět, co se za našich časů mohlo.
    Nejhorší že možná uslyší i co se mohlo za komunistů a to bude znít za pár let nebo desetiletí jako pohádka o naprosté svobodě *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit