Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proč by taky končil, vždyť má dobrý plat, kdyby odešel, tak by po něm ani pes neštěkl.
    Přece se neopouští dobrý byznys. Kde by pak sháněl prašulky. *5*
  • Dobeši lidé už Vás nechtějí, protože VV a celá trojkoaliční vláda jsou jenom paraziti národa. Buďto odstoupíte sami, nebo Vás národ z těch funkcí vypráská při revoluci, která v brzké době nastane. Potom už se s Vámi nikdo v rukavičkách mazlit nebude.
    • a kohopak si tam ten "národ" dá místo nich? Vždyť si je ten "národ" zvolil.
  • Dobešovi, Peake a Jankovskému se nechce opouštět koryto, hanba jim. Jsou cizopasníky této společnosti všiváci! *12* *16* *16*
  • Možná se to nebude líbit, ale. Vlády udělaly státní dluh ve výši 1 bilión 800 miliard. Není v silách žádné vlády tento dluh snížit. Bohužel bude narůstat až ke krachu republiky. A proč? Protože to z daňových přiznání firem,odvodů z mezd,odvodů do VZP a ostatních daňových odvodů nelze naplnit do plusových čísel. A to z toho důvodu, že ceny všeho rostou. Od energií až po potraviny. Čili výdaje nejsou způsobeny tím, že se obyvatelům dělá příjemnější sociální politika. Naopak občané se v čím dál větší míře musí podílet na naplňování rozpočtu svým utahováním opasků. Myslím si, že jediný způsob jak se z problémů dostat je : zestátnění. Jedině tak je možné vytvářet podmínky pro snižování schodku. Komunisti v roce 1989 měli republiku v přebytku.
    • Lery, zestáňovat se mohlo po válce, kdy jsme byli prosperující zemí bohatší než Švýcarsko. Teď když nás komunisti a postkomunisti přivedli myšlením, chováním a ekonomikou na úroveň ruské stepní gubernie, tak není co zestátňovat. Zestátnění nikdy a nikde nevedlo k ničemu dobrému, vždy bylo jen počátkem propadu.
      • Samozřejmě je to tvůj názor a já ti ho nebudu vyvracet. Zestátnění jako jeden z možných kroků musel provést i Island a mělo by ho provést i Řecko a ostatní státy. Myslím, že na to přišli již v Portugalsku a Španělsko o tom uvažuje. Abychom se dostali z této dluhové pasti, museli bychom najít třeba nekonečné zásoby ropy nebo zlata. A to nenajdeme. Pokud máš lepší způsob, jak naplnit státní kasu, tak mi to napiš.
  • To je jasný snad každýmu,ty tlamy v čele s velkým Džónem z vlády dobrovolně nikdy neodejdou.Kde by měli takové odměny za to co tu předvádí.Jinde ve světě třeba v Číně by dostali prach a olovo. Jsou to velký *12* *12*
    • Máš rozum, Dobeš! Ve školce je přeplněno, tak kam bys šel. A koryto je koryto... *12*
  • Póvl se ukázal!! Od plného korita se jim nechce. Tak nezbývá než je z VV vyhodit. Je to jednoduché. Myslí si že budou moci škodit i nadále.
  • To by toho Jon ve svém minulém tv pořadu nakecal a teď ? Všichni se tam drží svých koryt a dokud nebudou muset tak budou chrochtat dál jeden jako druhý. Jenom divadélko pro důvěřivé lidi.
  • Přemýšlím, co jim brání v přeběhnutí k Nečasovi do partaje. Vláda by byla úplně jednotná ve všech lumpárnách, které zde páchá. *12*
  • To víme,že chlapeček Dobeš nechce dát demisi.Za ty prachy,které bere by byl sám proti sobě už je nikdy brát nebude.Musí se mu trochu pomoct,aby demisi podal.Pryč s vládou,která tak hrozně a špatně vládne a vše prošustruje.Všichni si dělají jen pro sebe.
  • a ještě větší průsery-komentáře zahraničního tisku- k dění u nás si nedovolí nikdo uvést v našich novinách, to je svoboda tisku! rejtingové agentury nás chválí,paráda, tak s tím vláda ještě zamotá,propustíme policisty, hasiče,učitelům snížíme platy,to je vítězství, a hlavně....ať se z toho příští vláda posere.......to je vztah k občanům České republiky, líbí se vám to? jak jednoduché! tento mafiánký kapitalismus je to, čeho jsme se dočkali a bohužel jsme ho klíči a zvoněním pozvali do Čech.......škoda jen,že tyto komentáře čte málo lidí, *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit