Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ODS kritizuje TOP 09. Top 09 snad ani nejde.
  • Dobrý den,
    sháním respondenty pro můj dotazník týkající se voleb do krajských zastupitelstev a chtěl bych Vás tímto požádat o jeho vyplnění. Vyhledávám témata, které alespoň z části souvisí s tímto tématem nebo politikou. Pokud jste rozhořčeni tímto příspěvkem do diskuse, tak se Vám předem omlouvám. Děkuji.

    Odkaz:
    http://volby-do-krajskych-zastupite.vyplnto.cz/
  • Křivohubý Kuba má smůlu: v TOP09 ho nechtějí. Kam chudák přeběhne ???

    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
    nebo:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Soudruh Kuba zastírá, že ODS není žádná pravicová strana, je to jen strana převlečených všehoschopných komunistických zločinců a zrůd, které pod pláštíkem demokratičnosti prosazují své sobecké mocenské cíle a za tím účelem neváhají pohrdat právem a používat komunistické praktiky.
    TOP 09 je pokus, opakuji pokus o vytvoření skutečně pravicové strany. Podobnými pokusy byla ODA DEU, US. Ale stádo se nechává opít rohlíkem (buřtem) převlečených komunistů v ODSKSČ a ČSSDKSČ a stále ty kryptokomunistické partaje volí. A nevadí mu Klaus-Nečassova amenstijní p.asárna a zase je bude volit.
    • Stále opakuji není to jen o lidech ale o systému!Někdy v 1992 jsem se potkal se známým,který byl před převratem "komunista" a v dost vysoké funkci.Stavoval jsem se u něj a on postavený "dům" takový něco jako ranč v americkém stylu a když viděl jak se na něj jinak koukám tak mi tenkrát řek: "No co já jsem klíčema nezvonil,já to nechtěl ale přeci kvuli těm pitom cům nebudu žebrat někde u chodníku!" Musel jsem mu dát za pravdu. A znova opakuji je to o systému nastavených pravidlech a zákonech a znova opakuji kapitalismus nikdy jiný nebyl a nikdy nebude!!!Kdo mele porád o komunistech,že za to můžou tak je s prominutím deb-l.Komunisti za to můžou jen v tom směru,že došlo k rozkladu strany a to začalo už CHruščovem,Dubčekem a Gorbačov to dorazil.
      • Stále opakuji, že dělení světa na "socialismus" a "kapitalismus" je nesmysl. To je zjednodušené vidění světa 19.století, vycházející z dnes už překonaných teorií materialismu a evolucionismu. Marxisti si ve svém jednoduchém vidění světa myslí, že když není "socialismus" tak musí být nutně "kapitalismus" tak jak si ho vymysleli ke strašení lidí. A tak se ten jejich "kapitalismus" snaží vytvářet, protože to vyhovuje jejich sobeckých cílům.
        Ty problémy, které tady máme způsobili komunisti indoktrinací lidí svou zvrhlou komunistickou ideologií, vnucováním materialismu, hmotařství a systematickým ničením spirituality, tradičních hodnot, úcty k moudrosti, k tradici, vyvyšováním hrubé manuální práce nad práci intelektuální.
        Představy o komunistické společnosti jsou stejně zcestné jako chiliastické blouznění o příchodu věčného Kristova království, kdy prý nastane na Zemi ráj. Marx a jeho předchůdci a stoupenci se v duchu primitivního vidění 19.století snažili hledat řešení sociálních problémů vznikajících v souvislosti s nastávající průmyslovou revolucí a v duchu positivistícké vědy konce 19.století. Tenkrát nic netušili o elektřině, radiotechnice, radioaktivitě, teorii relativity, dnešních znalostech chemie, fysiky, mediciny, psychologie, sociologie, kvantové fysice, informatice...
        K rozkladu došlo, když ty chiliastické a primitivně materialistické fantasmagorie začal Lenin spojovat s ruskou asiatskou mentalitou a vytvořil z toho komunistické "náboženství". Korunu tomu pak nasadil Stalin a jeho stoupenci a jeho kamarád Hitler. U nás to nastalo hned s érou alkoholika Gottwalda.

        Neexistuje jediná země na světě, kde by aplikace těchto komunistických a mars-leninských fantasmagorií vedla k prosperitě. Naopak to všude vede k zotročení lidí, k ničení tradičních hodnot a k celkovému úpadu. Příkladem je severní Korea se svým "rozvinutým komunismem".
  • TOPKA je ODS 1 a Lidem je ODS 2,jen vám to Kubo kmotři neřekli ! *3*
  • Takže TOPka není strana, LIDEM také určitě není strana, tak co to vlastně tvoří tu slavnou koalici, která nám vládne? V podstatě se tedy moci chopila malá skupina lidí, která založila jakési protostrany na jedno volební období jenom za účelem oklamání voličů a prosazení svých zcela osobních zájmů. Čili takovéto jednání spíše připomíná uchopení moci pučem než demokratické volby, neboť voliči byli plánovitě klamáni a podváděni. Ale co s tím? Momentálně zde není sili, která by viníky tohoto stavu obžalovala a odsoudila. Snad v brzké budoucnosti se jim dostane spravedlivého trestu.
    • Ve slově síly se skutečně nepíše měkké i
      • Děkuji za upozornění, je to fakt hrubka. Budu si to muset příště pečlivěji zkontrolovat než to odklepnu.
  • Mě ten obrázek z profilu připomíná profil slavného Louise de Funese.... Nepustí se také pan ministr do chytání nudistů ???
    • Neurážej památku Funese, to byl vynikající herec. *14*
      • Vždyť píši přece "slavného", ale tím neříkám, že Kuba je také slavný - leda svými bláboly...to ale zase není na oslavy. Jinak O.K. připomínku beru a souhlasím.
  • Když TOP 09 je jen mocenský nastroj proč ODS jim kývla na kdejaký zákon který byl a je vytvořen proti většině občanů.Tonoucí se stébla chytá a nyní se začínáte rvát o koryta.
    • Trefná úvaha,... jen divadlo pro lidi (directors of theatrale : BILDERBERG...)
  • Všichni jsou z jednoho bandoleros.... Na Kubu, Kalouska a další pytle banditů může platit už jen velký zástup "sedmi statečných".
  • TOP09 .....Kalousek, Drábek, Heger a spol....o tom ani netřeba psát.
    Jinak k závěru předmětného článku: továrnu DETOA (dříve TOFA) jsem s rodinou v loni navštívil a dětem se tam líbilo. Myslím, že je to slušný a prosperující podnik s exportním potencionálem....No jo no...pane Zemane....úspěch podnikání ve své zemi je pro některé sprosté slovo...A ještě když se člověk ozve ..... Takže asi pro ty kontroly.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit