Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takového ministra školství přesně potřeboval ve vládě pan Kalousek!Nic nedělat, nic nezkazit a i když je na školách všech stupňů eminentní bordel, dělat mrtvého brouka.Kantoři je mi vás líto, a to nejen proto, že máte platy pod hranicí celostátního průměru, ale především proto, že se nedokážete ozvat, a chováte se jako onuce!Ježíšmarjá, to chcete, aby si vás přestalo vážit i to minimum občanů, které vám ještě věří!Ó Rasocho, ó Hellere, že byste vymysleli něco na podporu kantorstva a přestali organizovat ty vaše pofidérní podpisovky, demonstrace a hladovky!Ale to vy neuděláte, protože se bojíte jako ostatní kantoři, a za to, co jste doposavad vymysleli vám vyjádřllo podporu pouze pár zprofanovanejch politiků (Sobotka) a nebo uhuhňaný kandidát na prezidenta!
  • hihihihi...ted jsi mi to nandal..bohuzel ja od tebe tim ziji a jsem spokojeny i kdyz slunce nesviti a kdyz budu chtit tak si poridim za usetrene penize i ten kolotoc...Moje doporuceni: mel bys cist od zacit kdyz nerozumis realite..
  • Školství má být centrálně řízená záležitost,to už věděla Marie Terezie,která určitě v KSČ
    nikdy nebyla. Jedině vool zde může hledat tržní síly.
  • To sou jenom kydy. Skutečnost je taková, že ministr jen hledá, kde by zase školy zkrouhnul. Už teď sou ve školách uštvaný učitelé, který nesměj říct křivý slovo parchantům, na který jejich rodiče kašlou. A kdejaká slepice si fouká mindráky tím, že de seřvat učitele, protože ten si to musí nechat líbit. Školy potřebujou prachy, prachy, prachy. Aby nebylo ve třídách třicet zmetků, který se učas bojí vokřiknout, a který učí za pár šprdlíků. A hlavně žádný vodborníky, prosím, vobyčejný lidi a ne ministerský rychlokvaškodebily
  • ekodebil. A v zimě, když slunce nesvítí, budou všichni běhat na kolotoči a pohánět dynamo...
  • http://www.ekobydleni.eu/solarni-elektrarny/slunecni-elektrarny-v-cr-maji-vykon-skoro-jako-temelin
  • Nazorny priklad solarni techniky a fotovoltaniky znamena ze si ministr najde penize a vsechny budovy ktere v CZ jsou posune k realizaci aby se s tim zacalo !!! Zivnostnici i v tech zapadlych mestysech dostanou praci a deti se k tomu priblizi sobestacnosti budov..Nazorny priklad pro mladou generaci. Platime to vsichni danovi poplatnici !!!Takze si nemyslim ze az tak veliky nesmysl to NENI !!
  • Pominu nesmysly ohledně výuky solární techniky a fotovoltaiky. Co trápí učitele je ovšem na programu. Učitel, který něco umí, tak jde dělat cokoliv jiného než učit. Třeba obchodního zástupce a prodívá nějaké pitominy. Proč není ve škole? Tak např. učitel stř. školy. Vystudoval VŠ a po nástupu má 15 čistého. Učitel před důchodem má 19 čistého. Nemá žádné pravomoce a nemá jak přinutit studenta, aby se učil. Když mu dá špatnou známku, tak přiletí rodiče do školy a ředitel se za něho nepostaví, protože - co kdyby si rodiče stěžovali a do školy přišla inspekce? A pan ředitel také hned učiteli řekne, že musí studenty ke studiu motivovat. Nikdo však neví, jak motivovat studenta, aby se naučil řešit kvadratickou rovnici. Další a největší problém je v tom, že státní úředníci povolili nesmyslné množství soukromých škol. Tyto školy vydělávají majiteli. Rodiče studenta platí školné. A i když takovýto student nic neumí, tak projde, protože si škola nevyhodí zdroj příjmů. Další problém je v řízení. Ředitelé škol nejsou ti nejlepší, ale ti, kteří mají dobré styky s úředníky. A jsou další a další problémy a nikdo je řešit nebude, protože to souvisí se současným vývojem společnosti. A tak stejně jako zdravotnictví, armáda, policie, sociální zabezpečení atd. jde do řiti.
  • miňistr - kaňistr ! loutka a papousek nesmyslnych prikazu mafianu kteri by se neohli pro dobrou vec ale kdyz to sype do vlastnich kapes to je potom srumec !! to si zaplati i novinare kteri tady vypoti takovy blabol.. Dejte sanci uplne odspoda !! at se vyjadri kantori na vsech stupnich co je tlaci a co by uvitali jako prioritni.. Ja osobne bych vital po cele republice zainvestovat do nazornem prikladu a zapojeni deti do ekologie, recyklace, sobestacnosti budov ( solary, fotovoltanika, uspory vody ). Kde jinde se to ma nase budouci generace ucit kdyz ne v realnem zivote !! Vite kolik budov na vesnici jeste topi v kamnech a okna maji ze 70 tych let ? A kdyz uz chce neco prerozdelovat tak at se koukne v terenu jestli to ma vubec nejake opodstatneni..Hloupy kral ktery nechodi mezi prosty lid ..
  • Školství potřebuje především koncepci ale pokud chybí ve státní správě jako celku, můžeme v tomto směru očekávat za 15 let maximálně tak amnestii pro všechny analfabety.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit