Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč hned takové přezdívky jako doktor Mengele. Jde o to co se tím přesně myslí. Pokud je velká pravděpodobnost při velmi předčasném porodu, že dítě bude mít trvalé následky, pokud se ho podaří vůbec vypiplat, tak je skutečně lepší se o to ani nepokoušet. On stačí fakt, kolik je kolem nás defektních lidí, někdy nezaviněně, někdy z nekázně rodičů před početím dítěte nebo neodpovědným chováním matky v době těhotenství. Na to všechno pak náš zdravotní systém doplácí. A zbytečně.
    Že jsou lidé skutečně nezodpovědní, o tom není pochyb. Stačí se jen podívat do rodin kuřáků, kde děti musí dýchat zplodiny toho jejich zlozvyku. Atd. atd. každý víme svoje.
    Na druhé straně je vidět vliv globálního uspořádání světa, že nemáme šanci se bránit farmaceutickým monopolům, ani dodavatelům přístrojů a situaci si ještě zhoršujeme vžitým českým zvykem "kdo nekrade, okrádá sebe a vlastní rodinu".
    To se pak těžko něco dělá a ministrovi pak nezbývá než sáhnout tam, kde se lidé nebudou moci bránit. Ostatně to dělasjí všichni ministři této vlády. Místo aby se snažili najít úspory tou méně příjemnou a namáhavou cestou, vezmou si to prostě stejně jako to dělali feudálové na těch nejpotřebnějších.
    Je to hnus velebnosti.
    *12* *12* *12*
  • Doktor smrt v reálu a nikoli jen ve filmu? Asi ano. Každej co si zaslouží...
  • Pane ministře, nechávat umírat děti je myšlenka strany TOP09 nebo NSDAP ? Ten Váš systém šetření
    je opravdu geniální. Už jenom zákonem daná povinost občanům platit Vaše reguační, registrační a jiné poplatky soukromým subjektům ( majitelům zdravotnických zařízení a podnikatelům ) aby měli na další byty na Floridě, nové BMW či Mercedesy! Jaké z těchto příjmů platí daně ? Žádné !
    Máte pravdu. Vlastně v každé nemocnici by měl být šéfem MUDr. Mengele. Ať to roztřídí. Pár vyvolených k lékaři, nemocné,důchodce a jinou sociální verbež vyhodit ven (nebo raději do plynu? )
    To budou úspory!
  • Mengele má v plánu likvidaci všech slabých,starých a vůbec zbytečných lidí,neboť tato doba potřebuje silné,dravé a odolné jedince,kteří ovládnou tuto zemi pod praporem TOP 09.Jako ve Spartě.A kde je dnes Sparta?No na Letné. *2*
  • Tak až tam zašlo ministerstvo zdravotnictví pod taktovkou min.Hegera.Budeme nechávat umírat i beznadějně nemocné,potom přestárlé důchodce a vrátime se do středověku?Mor a plané neštovice na tvůrce takových výroků!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit