Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Členské státy EU jsou povinny:7.3.1 zajistit, aby občané byli informováni o tom, že očkování NENÍ povinné a že na nikoho není politicky, společensky ani jinak vyvíjen nátlak, aby se nechal očkovat, pokud si to sami nepřejí;7.3.2 zajistit, aby nikdo nebyl diskriminován za to, že nebyl očkován kvůli možným zdravotním rizikům nebo nechtěl být očkován;️7.1.5 zavést nezávislé programy odškodnění za očkování s cílem zajistit odškodnění za nepřiměřené škody a škody způsobené očkováním;

    Očkovat , očkovat a nic jiného než očkovat!!! Dnes už vědci vyvinuli lék na zmírnění Covidu ale pořád nás nutí do vakcinace.  Proč?????

  • Certifikáty by podle něho mohly motivovat k očkování proti covidu-19 mladé lidi. „Je třeba si objektivně říci, že ten zájem není tak výrazný, jak bychom možná si všichni přáli,“ dodal.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Nechápu, proč se mladí nechtěj nechat vopíchat...... Možná by stačilo vyměnit očkovací zdravotnický personál za atraktivnější...? 😯

  • Začíná ostrá kampaň a Mirda Kalousků mlčí. Páč jako starý křesťani měli v partě v vošousta,  kterej neudržel vocas na uzdě /docela mu to závidim/ a vojel co mu přišlo pod ruku.  Ale spojený to s tou vírou v boha, dýmkou po Karlovi  a další vocasoviny. Nevím Mirdo, co myslíš ty.

    Samozřejmě tím platí co jsem vždycky hlásal. Neexistuje promlečí doba na žádný činy po roce 89. Byla to mimořádná doba a je třeba se tomu mimořádně věnovat. 

    • Copak asi dělá starej Háva? Možná píše paměti ve Švajcu.

      • Když máš potřebu a hodně peněz sis legálně odvezl, máš pocit že ti národ něco dluží. Babiš si to finacuje ze svýho. Doma vidělává, doma firma daní. Seznam /Lukašvič/ , Taberyho firma a další doma nedaní. Babiš je možná psychopat, ale kdo z nás není za menšího zápřahu.


        Budou volby  vyberte si

        • Naštěstí skončila distanční výuka...

          Teď všechno doženeš  ...





  • Adame hodně štěstí. Na ČT to nebude jednoduchej návrat.

  • Už je to tady. Loni o tom, že se na nás ten novodobý apartheid chystá informovaly alternativní weby, ovšem mainstream a různí Cemperové, Jandové a Šafrové to označovali za nepodložené konspirace. A pic ho, už se o tom mluví všude a hledá se cesta jak obejít ústavu, která jakékoliv formy segregace lidí nepřipouští. Tohle už bylo naplánováno dávno, tak jako i mnoho jiných restrikcí, omezující práva i živobytí lidí pod záminkou nové chřipky nazvané covid 19. Však taky je u nás již zcela zřetelně znát, že je tu nasunována globalistická agenda Great reset i Green deal. Nic dobrého nás nečeká, pokud nevykopeme od vládních i opozičních koryt slouhy nadnárodní chobotnice Aspen institutu a nevystoupíme z EU. 

    • Očkovací průkaz se záznamy o očkování je tedy "projevem apartheidu" 

      (zjevně nevíte co to je, ale nevadí - jde o  politiku rasové segregace, 

      která s žádným zdravotnickým výkonem nemá nic společného)...

      Očkovací průkaz se předkládá např. při ucházení se o účast v některých

      zahraničních misích - obsahuje data, nezbytná k určení oblastí/komunit,

      kde se expert může bez risika pohybovat... 

      Není důvod zpochybňovat nutnost dokumentace v souvislosti se SARS,

      způsobované virusem 2019-CoViD

      • Už tě tu dlouho sleduji a vím kde tě zařadit. Totiž šašci jako ty akceptují jakoukoliv chujovinu za normu, třeba i certifikát na svou blbou hlavu, když je jim to s patřičnou PR dobře podáno vládnoucími autoritami.

        • Snad musíš vědět kam svět spěje. Jestli si myslíš že amíci mají UFO v garáži a že s vakcínou ti dají sledovací čip tak seš mimo a nemá to cenu. Tak daleko to ještě není.  Kde je hulení, tam je paranoja. Vote Pirats.

          • Svatá pravda. V garáži to opravdu nemají....za tím účelem mají speciálně vyčleněnou testovací zónu 51.....i když Nacisté prý ty své Haunebu před koncem války zkoušeli i na letišti Praha Kbely...tak kdoví...

        • Ale, ale ...

          Kinderstube Vám chybí...

          • Ja das is gut.

            • Nebylo na Vás ale na Vašeho předřečníka...

  • Pan ministr  Adam Vojtěch má velmi rozumný názor, 

    když prosazuje zavedení  certifikátů 

    - o prodělaném očkování proti SARS, způsobované virusem 2019- CoViD, 

    - nebo o negativním testu na přítomnost tohoto virusu v organismu 

    ..(zde ovšem na dobu určitou, stanovenou odborníky v této problematice) 

    - případně o prodělaném onemocnění SARS, které virus 2019- CoViD způsobuje

    --------------------------------------------------------------------------------------------------

    Předejde se tím mnoha hádkám ve vztahu k nošení roušek a pod.   . . .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit