Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidé kolabují, pracují přes víkend, tak ať nelže pan ministr. *12*
    • Lidé chodili o víkendech do práce zadávali do nefunkčního programu za 100 miliónů, aby za každou cenu fungoval. Doufám, že tahle vláda ztratila lhaním a podvody už hodně voličů.
  • Nesnasi ho pres 80% lidi,a nejen jeho!Jako dalsi-Kalousek,Barta,John a Drobil(Ministr skolstvi) *12* Takze sektostrana "veckaru" vede 3:2 *16*
  • Líbí se mně věta, že je příležitost udělat některé věci, které zadlužování ČR zastaví - pan politolog, ale nedodal, že ten cedník se tímto nikdy nezalepí, když se budou šetřit "pětníky" a miliardy půjdou do kapes vládnoucí selanky a je jedno jak si říká, pravá, levá, nejlepší. Najednou jsou "nejzodpovědnější" ti, co tu zadlužení spouštěli, třeba Kalous..... Zodpovědní jsou směrem k daňovým poplatníkům, nikoliv sobě!
  • Odborníka bych rovnou pověsil za žebro na hák vedle něj *16*
  • Drábek není na dolních příčkách žebříčku oblíbenosti politiků. ale úplně na poslední příčce, o kousekm nad ním je Kalousek a pak je dost značný odstup. Hoří mu koudel pod nohama, tak Langerův VUML-CEVRO ala pravice mu spěchá na pomoc. Profesor demagogie se činí, aby jej očistil. Není to ale pravda, Drábek nevytáhne paty ani na jeden Úřad práce, aby se přesvědčil o pravdě. A jejich ředitelé zpívají jeho písničku, protože jí jeho chlebíček, kdyby řekli pravdu, letí na minutu. Tak lžou, pořád je to pro ně osobně lepší dělat ředitele Úřadu práce, než si tam chodit také do těch front pro dávky. Drábek je typem t.zv." Nepřátelské vedoucí osobnosti", která chce vládnout třeba i za cenu mrtvol, peskuje odboráře, že se "pletou do politiky", zatímco, že se pletli v listopadu 89 odbory do politiky, bylo podle něho v pořádku. Prostě suverénní demagog, přihrávajíci miliony kamarádíčkům, kteři neumí sestavit počítačový program, zato umí shrabovat a poskytovat úplatky. Vždyť Drábek je tajným nepsaným členem firmy na ty jeho "sockarty" a penzekarty, které způsobí milionům lidí obrovské problémy. Jako ty lednové dávky, které byly vyplaceny bůvíjak komukoli, kdo si o ně požádal, a kontrolovat se to bude bůhvíkdy, nebo vůbec ne. Drábek je totálně neschopný nafoukanec, schopný je jen poskytovat státní zakázky svým kamarádíčkům, nic víc.
  • AŤ si ho chválí, ale já vím, že Drábek je naprostý asociál a jako člověk je *12*. Už jsem se s ním setkal při výstavbě přeložky horkovou a parovodu v Liberci, kde tenkráte zastupoval teplárnu a to mě stačilo. *16*
  • tak zvanych odborniku ma tato zeme jak nasr,no.proto nam tak ekonomika jde od deseti k péti.
  • Mrklasi,jste nedůvěryhodný už tím,že vymýváte mozky studujícím v institituci,kterou založil největší mafián v této zemi Langer!!!Pokud cosi blekotáte o zastavování zadlužování,tak nevím,jestli jste tak hloupý,anebo to jen tak hrajete!!!Socani nechali dluh 780milard a vy a vám podobní vymývači mozků strašili krachem ,zadlužováním,dětí,vnoučat!Tihle vaší modří svazáci v čele se světovým ekonomem Kalouskem dokázali za pár let dluh zdvojnásobit a vy tu budete plácat cosi o zastavení zadlužování,blbe!!!!!!!
    • Jirko : ten dluh způsobila tzv. pravice likvidací podniků v rámci divoké privatizace. Většinu akcií likvidovaných podniků vlastnily banky. Konec Klausovy vlády v 97. neoddálily ani jejich balíčky. Socani přišli už ke snědenému krámu. Ten tzv. dluh vznikl zejména sanací bankovního prostoru. Jinými slovy - kdyby se předtím nekradlo, nebyl by dluh. *3*
  • Když slyším slovo odborník musím se smát.Na tento humus okolo nás v jakémkoli směru nemůže žádný odborník existovat. Možná člověk vystudovaný v určitém oboru, možná typu Plzeňských práv, bez veškerá praxe a zkušenostmi nezasažený. Vše jde zákonem pokus omyl. Do praxe i na nejvyšších místech jdou lidé zkušenostmi v oboru nepolíbení, což zcela platí i o drábovi. Nedochází jim vzhledem k nevyhodnocení komplexního působení celonárodní ekonomiky důsledky jejich zásahů. Ale je pravda, že jsou čilí. Vždy se říkalo, že nejhorší je pracovitý blbec. jó a těch je u nás hafo. Tím nemyslím, že jsou pracovitými páni ministři, ale taktéž nemyslím že jsou chytří. Je to ubohost.
  • To, že lidé Drábka nesnáší je pochopitelné, daleko horší je, že Drábek a spol. nechápou, proč tomu tak je. Jeho reformy nejsou ani zdaleka tak nepopulární, jako si oni myslí, ale špatné. Reformuje vše, co alespoň trochu funguje. Při jeho technickém vzdělání musí vědět, že tak napáchá více škod než užitku. Hovořit o jeho pohledu na aktivní politiku zaměstnanosti snad ani nemá cenu. Pokud někdo chápe sociální pomoc, jako odměnu za práci, pak se nesmí divit své popularitě mezi lidmi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit