Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě mělii páni ministři obrany EU v rámci svých bojových tradic zapálit svíčky a vzít se za ruce a ostře odsoudit zločiny ilegálních migrantů. To se od nich nakonec čeká, ne?

    Oni podpořili operaci, místo aby jí tvrdě uskutečnili!! Podpořili spolek Dobrovolných hasičů?

    Dřív, než by něco udělali, tak se v předklonu dotáží ve Washingtonu, aby nepoškrábali nepředloženou aktivitou čistý štít NATO.

  • Nevím kde se na světě vzala definice toho, že negr je člověk. Vypadá jako opice, chová se jako opice, žije to jako opice, nepracuje a nic nevytváří a umí pouze parazitovat. Proto to u nich vypadá jak to vypadá. Naproti tomu bílí farmáři v Africe sklízí 2 -3 x ročně a zajištují jejich výživu, a stejně je nakonec vyhánějí a vraždí , viz Rhodesia dnes Zimbabwe. .Jsou pro ně vynalézany jiné léky než pro běžného bílého člověka, potažmo tedy veterinární léčiva. Obecně tedy škodí jakékoli společnosti , kterou oblaží svojí přítomností.
  • Existuje v Evropě nějaká  země, kde by se dokázali bezproblémově  sžít s většinou cigáni, arabáči, muslimové nebo černoši ?  Která země to je ?



  • I když se díky Vyšegrádské čtyřce přijímají v EU "postupně"její názory na migraci,tak jsou pomalé ,často  opomíjené franc.prez.Macronem a kancl.Německa Merkelovou.A ještě stále se do toho plete i Velká Británie,která je již ale na odchodu.Když se to vše shrne,tak vidíme,že EU je stále slabá a neví si rady s převaděči migrantů,kteří na úkor EU bohatnou.Je to na pováženou,že v době technického vrcholu se do Evropy hrnou migranti v gumových člunech a z důvodů-nedej bože,aby se migranti utopili-, se nakládají na předem připravené lodě a plují s nimi do evropských přístavů.A ukazují se hlavně děti,ty u Evropanů zaberou.Vedlejší produkt-mladí lidé ,ti jen doplňují kolorit zachráněných.Hlavně se usadit ,dostat povolení a celé EU je migrantům k dispozici.A oni si již nějak poradí.A ten odsun?Nevadí,příště to zkusí zase-pod jinou identifikací.

  • Rakušáci navrhují ať hranice hlídá armáda.Když s tím přišel Zeman a Orbán bylo to špatně.Najednou je to na zváženou?

  • Ale tu migraci si Evropa zavinila sama. Sam ji také spoluorganizuje. Pronajímá lodě všelijakým prý neziskovkám. Dováží si to černé zboží k sobě. A potom dále distribuuje. Jenže účet bez hostinského není komplet. Pro názornost údaj z Německa:Vzorová "novoněmecká rodinka: "muž+4 manželky+24 dětí....nebo ekvivalent příbuzných v rámci tzv. spolčování rodin. Měsíční náklady státu: 30 000 euro. K tomu dům, benefity, včetně náboženských. Logické je to, že taková vykutálená islámská verbež se uzavře do sebe. K čemu jazyky? K čemu integrace, k čemu pracovní nabídky? Německo se přece postará. Reportáž k tomuto proběhla i na TV Prima. To je přece mucholapka na další černé zboží ze zámoří. Neziskovky chrochtají bez "rozumu", nebo s Rozumkem, jako čuňata. Stát to platí! Byznys s "bílým"(?) masem prostě frčí, ale co ten účet? Kdo to všechno brzy zaplatí? A to už neřeším ty nezbedníky s nožíky, nebo amatéry zvyklé na velbloudy, nyní motající se v ulicích , či po chodnících s automobily všech tonáží, či samozvané doktory-gynekology, či inženýry přes demoliční práce. Být to na mně...tak!😈

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit