Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až lidé rozhodnou, budeme věšet a všichni víme koho. *16*
  • Dost dobře nechápu proč pan Kalousek zvyšují daně,prakticky tímto zákrokem jen sníží spotřebu zboží a v důsledku toho bude i méně pracovních míst, o stagnaci či snižování platů ani nemluvě. A díky tomu se obávám,že výsledek celé slavné reformy bude ten,že se v konci vybere daleko méně než v součastném období a vzkaz panu Kalouskovy.
    Co takhle zkusit lépe hospodařit se svěřenými penězi,možná že pan Kalousek netuší jak, no může se podívat jak hospodaří průměrná česká rodina, ta v drtivé většině nemá strátový rozpočet, vlastně si to ani nemůže dovolit, nemá totiž možnost někomu říci ,lépe řečeno nařídit kupříkladu svému zaměstnavateli, hele nemám, koukej mi přidat pár stokorun....
    • ... správná úvaha a je to popsáno v odpovědi na první příspěvek *3* z 29.3.12 - Beruška
  • Lidi nepanikařte, tento článek je zase neprověřený blábol aktivního redaktora. Na jiných portálech je napsáno, že se daně z příjmu nezvyšují. Mrzí mně, že redaktoři nemají zodpovědnost za to co napíší a v případě "kecu" nejsou potrestáni. Pak vyvolávají vztek a špatné nálady. Já si vždy přečtu informace na několika portálech, než si udělám obrázek, co je vlastně pravda. vyhýbám se tím stresu
  • Tak se domnívám, že důvěryhodnost Nečase a ODS pořádně utrpěla,když Nečas prohlašoval, že zvýšení daní pro ně není přijatelné a nakonec přijatelné je. Co jsou to za hry, které poškozuji lidi, stranu i důvěryhodnost premiéra? Žeby Kalousek a jeho cirkevní restituce? Jak to omluví ODS a Nečas sám??
  • Tohle opravdu nepochopím, pořád slýcháme, jak se na ministerstvech prodrbou velké miliony a nic se neděje. Jednodušší, rychlejší a efektivnější je to sebrat lidem. A my jak ovce přihlížíme co se děje a nic neděláme. Tohle přece nejde dělat donekonečna. Chceme vládu odborníků, kteří ví, kde je co s čím propojeno a jaký to bude mít důsledek a nejen hurá, když těm lidem zvýšíme tohle o tolik procent, tak z toho budeme mít tolik miliónů. A co až ta dojná k8áva umře?
  • já jenom nevím,kde na ty daně a různé poplatky brát ono už není kde brát.asi si utlučeme a oberemesvého poslance,ministra,europoslance,náměstka atd.měli bychom jim důrazně připomenout.jak se žije vrealitě
  • Tak a opět se budou zvedat daně a naších vyvolených se to ani nedotkne.Zvedat daně umí každý ale proč se nešetří na ministestvech.Každý den slyšíme tam se sratil milionek tam jsme přišli o dva milionky.Nejhorší je na tom to že za jejich neschopnost to musí zapatit daňový poplatník.Kalousku Nečasi nenastal už čas aby jste odešli.Chci vládu odborníků a né nějakých packalů.
  • Pokud nebudou platit řádné daně ti nejbohatší tak není proč se divit, že nejsou peníze z daní. A stát by měl také něco produkovat a né jen skuhrat
  • rozpočtově zodpovědnou vládu. nejí nespí, snaží se nás obětavě vytáhnout z ekonomické žumpy,(do které nás v uplynulých dvaceti letech sami dostali)
  • Okrádáním druhých umí vládnout každý blbec. Ovšem udělat něco, aby se zajistil růst hospodářsví a nemuselo se jenom škrtat a zvyšovat daně, to umí málokdo. A Nečas, Kalousek a spol. umějí jen to škrtání a zvyšování daní. Ale dobře nám tak. Ty gaunery jsme si zvolili. Nebo někdo upravil čísla??
    • Tak to není pravda, že bez škrtů to umí málokdo. Komunisté to umějí, dokazovali to celých 40 let a vy jste je za to vyhnali !!! A není jich málo !!! Tak proč by to měl umět málokdo ??? Každý poctivec , který nekrade jenom pro sebe to bude umět !!! Tak alespo%n koukejte, jak kradou a budete vidět, proč to ti současní Kalouskové neumí !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit