Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pán Bůh tu bolševickou sv... potrestal za předání "zvacího dopisu"! Budiž navěky prokleto jeho jméno! Byl to zrádcovský pes bolševismu a smrtí psa také zašel!
  • To éro "sestřelila"arogance politiků kteří byli na palubě ,prostě buď tady přistaneš nebo si jako pilot skončil .Radit kapitánovi letadla prostě nemá jeho nadřízený i kdyby byl sebevíc opilí no a on rozkaz splnil -přistál.Pravda je že je na kapitánovi co udělá a že nesvítily některý žárovky a začali se měnit po nehodě tak to je klasický socialistický bordel.Tak hovoří černé skřínky a i věřící před smrtí nevolá boha když něco zkur.il ale ku.va.
  • Husák byl dobrým kámošem Veškrny, hráli si do noty!
    • Husák je jeden z největších zločinců co bohatým v Čechách bral a chudým na Slovensku dával.HDP děleno 50 na 50 a do to ho Slovensko přispívalo 20%.Jo tak nezapomeňte volit loupežníka bureše ten teda bere všem a dává jen sobě .Pak že Jánošík neprochází evolucí. *1*
  • vyvíjela politická situace a normalizace v Československu, kdyby v tom letadle se děli i Husák s Biľakem?
    • No zcela učitě lépe než s těmi dvěma komoušskými gaunery.
      • A Husák byl ještě nacionalista i když nebyl tak blbej jako Kléma nebo Tonda .
    • To "Jak by se asi":
      Husák byl v podstatě nešťastný člověk. Věřící v komunismus, který svou zvrácenou víru využil k osobnímu prospěchu. Komunistům se však znelíbil, tak ho zavřeli a když ho v kriminále psychicky zlomili, tak ho pak po propuštění posadili na hrad. Byla to však pouhá nesvéprávná loutka, která o ničem nerozhodovala, zemřela mu tragicky žena, trápily ho nemoci stáří a následky kriminálu.
      A Biĺak? Neschopný krejčí ("niepúšťat na saka"), který se vyučil komunistickému řemeslu a choval se jako bezcharakterní všehoschopný jedine. Typický komunista. Škoda slov.
      Na vývoj situace v ČSR by to nejspíš nemělo žádný vliv, v ÚV KSČ bylo dost všehoschopných proruských kolaborantů.
      • To jste značně zrychlil postup Husáka ve Vašem popisu. Píši to jen proto, že to trvalo trochu déle, od doby vypuštění z NVÚ na cestu na Hrad.
        No, a co se Husákovy manželky týče, tak zemřela při havárii vrtulníku. Příčina? Počasí, nevhodné podmínky pro přistání.(Kolovaly hlasy, že se jí Husák chtěl zbavit, ale znáte to).
        Jinak si myslím, že stejně jako my ti Poláci museli mít předletovou přípravu-přezkušování všech systémů. (To samé vždy po přistání). Obzvláště při letech SD!
      • Tak! Je zajímavé, že i tehdy, stejně jako dnes, se jednalo o "profesionální" politiky - netáhla neschopná se uživit vlastní prací. Takový Matěj Stropnický by určitě byl skvělý, uvědomělý svazák a "nadějný kádr". Akorát by se musel naučit nosit ten nepadnoucí konfekční oblek z tesilu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit