Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Evropa bude brzy donucena obnovit na pobřeží s Afrikou Atlanský val. Loď , která vpluje bez povolení do vod Itálie nebo EU, dostane jedno varování. Po neuposlechnutí bude potopena. Ve vzdušném prostoru to nakonec už tak funguje. Možná to pravdoláskařům připadá drsné, ale mohli by si uvědomit, že jde o přežití evropské kultury i Evropanů samotných.
  • A proc neutikaji ke svym duchovnim bratri do bohate saudske arabie??? Ti by je asi hnali, ze...
  • Jo kluci africti a jen se tady otrkate jsou s vama problemy.A sakra velke.My k vam taky nelozime.Se neda nic delat.Stejne by jste parazitovali na systemu jak tady treba rusaci nebo jugosi.Vterek uz je vsude dost.
    • Je to pravda. V mnoha zemích Afriky se po dekolonizaci v podstatě nepřetržitě válčí. Přitom je to tak ohromná a tak úrodná zem, že kdyby jen trochu pracovali, tak tam neexistuje problém s hladem a ještě bohatnou na vývozu. Ale ono je asi jednodušší stát s nataženou dlaní a když rychle něco nedostanu, tak se rozzlobím a těm bohatým pořádně zatopím. Pro EU to bude v blízké budoucnosti smrt.
  • Měli by opravit všechny ty bunkry z 2. sv. války a to nejen na italských ostrovech. Pak by nebyl problém nějaké to plavidlo potopit dělostřeleckou, nebo kulometnou palbou!
  • Zajímavé, všichni se cpou do té " zkrachovalé" Evropy prolezlé vším možným zlem a do USA těsně před " krachem " a nikdo do vytouženého ruského ráje pod ochraná křídla báťušky Putina . Čímpak to asi bude ?
    • Podivej se poradne na mapu, kde je Afrika a kde Rusko, jestli vubec vis, co to mapa je. Do Ruska se zas hrnou Cinani a jine blizsi destinace, truhliku.
      • Rozdíl je ten , že Putin Číňany zve ) viz článek o Siboři) a oni se moc nehrnou. A za druhé běženci jsou často z Afganistanu, Somálsky a podobných končin na východě a ti by to do Ruska měli daleko blíž a HLAVNĚ by je tam vítali s otevřenou náručí. Takže zkuste zapojit tu amorfní hmotu co máte v dutině lebeční.
        • To je zajimavy, ze vybirate zrovna narodnosti, ktere by v Rusku hned vyhostili. Afghanci nemuzou Rusy ani citit a Somalci k nim taky nemaji vrely vztah. No a kdybyste cetl o Cinanech a Sibiri lepe, pak byste vedel, ze uteky Cinanu na Sibir zacaly davno pred tim, nez Rusove letos zrusili kvoty na pocet obyvatel, jelikoz Cinani tam utikali hlavne za svobodou mit vice deti a moci provadet sve tradicni pohrby do zeme, nikoliv zehem, jak jim prikazala Cina. Vase spatlanina je vysledkem vymyteho mozku, ale je fakt, ze u vas uz asi nebylo co vymyvat. *1*
  • díky těmto a jim podobným, pak nejsou peníze pro původní občany, na které se s.... a u těchto se můžou přetrhnout a dávají vše zadarmo. Z peněz, které sedřou z domácích občanů. *16* *12* *16*
  • Osobně si myslím, že je ostuda jak to EU, v budoucnu přejmenovaná na Chaifát Eurábie, neřeší.
    Podepsat dohodu se severoafrickými státy o vracení uprchlíků, zrušit všechny azyl. tábory a navrátit všechny černochy a slimáky do zemí původu.
  • Je to sice smutné, ale lodě s nechtěnými imigranty mají být v lepším případě eskortovány zpět, v tom horším případě potopeny. Není zde práce pro vlastní občany, není na důchody pro ty, kteří svou prací něco vytvořili a ještě máme živit nějaké imigranty? Říkám NE, máme dost vlastních problémů s cikány!
    Může se to zdát kruté, ale proč bychom si měli utrhovat od úst, když v Africe a jinde nejsou schopni regulovat porodnost a pak řvou, že mají hlad?
  • Bilderberg má ve svém programu snížit lidstvo o několik miliard, tak je jistě spokojený, jak se daří , jak se stavy snižují válečnými konfliltky, které USA Bilderberg vyprovokovaly, sesttřelováním legtadel, humanitárním bombardováníom USA, přírodníomi katastrofami a i touto katastrovou. Jistě si vedou přesnou evedenci na s vých PC v NATU. - Pentagonu. Byli to pro ně ti nevyvolení, tak je to OK. HOWG.
  • A jak si představují ten lepší život v Evropě? Jako u nás cikáni? Mít stále nastavenou dlaň a dávejte a starejte se? A když nebudu spokojen tak vytáhnu do ulic zapalovat auta a mlátit starousedlíky. Evropa na imigraci z Afriky brzy dojede. Již v tomto pololetí je imigrantů víc než za celý minulý rok a 4x víc než v roce 2012. Itálie to nezvládá, tak komise EU nařídí, že si je rozdělí i ostatní státy. Takže se máme na co těšit, k 300 tisícům cikánů dostaneme ještě pár desítek tisíc černoušků. A že nejde o nějaké útlocitné občánky je zřejmé z toho, že se na lodi vraždili sami mezi sebou (viz. článek).
    • Tuto otazku si kladu dlouho,co hledaji v Evrope blahobyt bez prace,penezni davky /mame prece narok/,bydleni a loze gratis!O lekarske peci neni treba mluvit-to samozrejmost.Co na tom ,ze diky hledacum stesti trpi domaci obyvatelstvo?Pritom by stacilo ,kdyby se prislusne vlady postaraly o sve obcany ,vzdyt prichazeji ze zemi ,kde mohou mit urodu zivin az 3x rocne.
      Tech mi neni vubec lito,oni jdou jen parazitovat na cizi ucet.Kde berou penize na prepravu?
      Paseraci musi dostat prece zaplaceno predem.Nehlede k tomu ,ze hodne HOSTU je nespokojeno s tim ,co jim poskytuji oganizace a odvdecuji se prodejem drog ,kradezemi a vrazdami zemi ,ktera ji prijala.
      • Ukázka těch zazobaných co tvoří 1% a neví co s penězi, mají jich stále málo, proto válčí dnes, kde se dá i na té Ukrajině , ale investovat do těchto zemí nepůjdou. Akorát kecy za půl deci , přitom o Bilderbergu je známo, že usiluje o snižování počtu obyvatel planety o 4-5 miliard, protože lidi už nepotřebuje, ti jim ujídají chlebíček, budou mít na práci roboty a automatizaci. To je prostě hnus fialový.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit