Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pochopitelně. Takovej b....l ve financování sportu tu léta nebyl. Peněz je vpodstatě dost, ovšem jejich míru a rozdělování spadá do moci obecních a státních úřadů. A ty si je hezky "přidělují" podle toho, kolik voličů jim to hodí. Jen se podívejte na složení rad a komisí, co rozdělují a hlavně na jejich stranickou příslušnost (mnozí si už zakládají "své" sportovní družstva, která svým vlivem a mocí bohatě dotují). Dřív to bylo jasné. Svaz dostal balík a ten podle JASNÝCH A JEDNOZNAČNÝCH BODOVÝCH KRITERIÍ stanovených zákonem přiděloval. (Jako kriteria - počet členů, výkonnostní třída a reprezentace a t.d. - jde o to, co stát a "dárce" preferuje. Zda masovost jako komunisté či progresivitu a výkonnost.) Tohle by oni páni předsedovíé a místopředsedové místo rezignace měli předhodit vládě a parlamentu. A ne si přihřívat tu svou osobní polívčičku bez ohledu na sport.
  • Nebylo by lepší, kdyby tu íču.valachovou taky zavřeli? Vždyť vo.těch šméčkách musela vod tý svý tupý kámošky, která ani nebyla schopná projít výběrovým řízením, které bylo připraveno jen a jen pro ni, vědět!!? .. Přítelové a přítelkyně z Lihového Domu jsou absolutně nevolitelnej xindl!!?
  • Na to, aby "sportovcům" jako je Pelta rostly jen pupky, ani korunu.
    Na děti, mládež, a v rozumné míře, proč ne?
  • Jaképak financování "sportu"? Budování školních hřišť, to ano, ale královské platy čutálistům a podobným "sportovcům" a těm co se kolem toho motají ať hradí ti co chodí čumět na ten "sport" jestli Franta chytí mičudu když ji Lojza vykopne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit