Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • předvolební klasika modré komunistické mafie, obvinit někoho z ČSSD z korupce a po volbách ticho po pěšině, takto to ve zlodějským Klausistáně funguje.
  • Pane Martine,v Mariánských Lázních nejezdí tramvaje,pletete si města.Jedná se o Mariánské Lázně a ne o Mariánské Hory.Ale Horký dostal co si zaslouží.Je to darebák.Vím o čem je řeč.
  • Ještě ať odstoupí Liliana a je klid,takový nepořádek Marianské Hory nepamatuji,stačí se podívat na stav chodníku u zastavky tramvaje Prostorná,jde tam chodcům o život a neděje se nic.Navíc na nich parkuji automomobily,nebo jsou chodníky zablokovány nabidkami místních pajzlů,který je tam jeden vedle druhého.
  • Takoví jsou všichni komunisti. Oranžoví, modří, a rudí k tomu ještě vřaždí!
    • Nelži, to jsou jasní u-komunisté, totiž u-jakokéliv strany vždy u-korita, to jsou kariéristé a všehoschopní ,nemají s komunisty nic společného, dnes na Ukrajině tady horuje tečka s x-nicky a USSá i EU za přesně takovéto u-komunisty, podporují je ze všech sil na Ukrajině - Kolomojský, Porošenko, Achmetov, Tymošenková, Turčynov a další byli také u-komunistů a jací jsou to dnes pašáci, pro USSá a EU i pro fašisty-banderovce. a to jsou ještě Židi a Kolomojský rabín, ti dokázali rozkrást beztrestně celou Ukrajinu k bankrotu a ještě jednu osminu Ukrajiny prodat komunistické Číně. A dnes tam nerušeně vládnou a peníze z MMF a EU za plyn pro RUsko v miliardách minulý týden ukradli opět a kdo za to bude sedět?Nikdo. Netroufnou si, nic tam nefunguje, v takovém marasmu se tato země pod takovýmito výtečníky nachází, protože tam kradou úplně všichni co mají ručičky. .

      To je prostě na blití , tak tu laskavě na komunisty, co v komunistické straně zůstali neblij. Stát u nás ti také rozkradli u-komunisté z Jakešovy věštírny Prognosťáku a další šmejdi, kteří ani ˇu komunistů nikdy nebyli a za nich seděli viz. RIttig, Janoušek atd. .
  • Horky-clen CSSD a korupcnik? Kdo by to do nej rekl?Jede-li Sobotka take v te cestne legii,
    nemel by mit brzy Nocni mury?Kdo bude nasledovat?
  • “Kudy chodil, tudy škodil. Ve dne škodil, v noci krad, sociální demokrat.“ (Karel Čapek)

    *5*
    • Nějak byl Karel Čapek pomýleným, po sametovce kradli z ODSS, více než z ČSSD, i když výtečníci jako Hulínský, Březina, Gross, Šlouf by sedět také měli a další s nimi, to prostě byla opoziční smlouva v praxi a z dalších stran také , Lidovci nijak čistí nejsou , TOP, US-Deu, Zelení, ODA kradli všichni v pohodě, protože spravedlnost u nás i ve světě je bezzubá. Jen náhodně někoho vyždy exemplárně zabásnou , mnohdy ani neodsoudí, aby se vlk nažral al koza zůstala celá. Tak se to prostě dělá. Proto jednou opět lidé vezmou spravedlnost do vlastních rukou, aby se jí po mnoha letech nespravedlnosti domohli.
    • Nevím, že by Karel Čapek něco takového řekl, je to jako obvykle modrá lež. Předvolební tanečky zlodějské sekty Nečasů, Kalousků a dalších .
  • ODS a ČSSD! Dvě korupční polistopadové jistoty ČR.

    Kmotři z ČSSD také ovládají podvod jménem ubytovny pro chudé v Ostravě Vítkovicích.
    Sobotka je až po uši namočený do nevýhodného prodeje bytů OKD a Standa Gross
    si také pěkně nakradl. Nyní je na smrtelné posteli a dožaduje se kněze i odpuštění lidu.
    Peníze nevrátil ale z toho jak se toho rohatého po smrti bojí je jasné že toho má na
    hrbu opravdu dost.
    • to ty budeš volit filuto jeden ANO, kam stačili přeběhnout špíny z ODSS.
    • Jistota ČSSD je Huml,který vyzval Kvitovou po vítězství ve Wimblendovi ať se vzdá Českého občaství.Takového se dočkala vděku.Pak volte takovou pakáž.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit