Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wolfcastle

    Moje thajská přítelkyně tvrdí, že malý p€nis při sexu nevadí. Já bych byl ale radši, kdyby neměla vůbec žádný…

  • dzixy
    S Navrátilovou lze jenom souhlasit. Zde nejde o to, zda některá žena má zakrnělého ptáka ale o mužské hormony, které ji dávají mužské vlastnosti neslučitelné s normální ženou bez těchto hormonů navíc. Je to podobné tomu, když dva vzpěrači stejné váhy posilují, jeden bez a druhý s látkami, které urychlují zvětšování a sílu svalstva. Jasně, že vyhrává ten druhý. Navrátilová to myslela správně, soutěžit mají pouze muži s muži a ženy s ženami, bez hormonů navíc. Klidně i se zakrnělým ptákem.😌😎
  • oni za pár let zruší Olympijské hry, zavedou pouze tranzolympijské hry, normální člověk nebude mít šanci, fanoušci budou všichni pomatenci z různých buzerantských průvodů, tranzprůvodů, Prague Pride hnoje a podobných zrůdovin

    • Proč?

      Na Olympijských hrách soutěží ti, jejichž chemické podpůrné prostředky budou zakázány až po Hrách, nebo jsou zakázány již před Hrami, ale sportovcův team je umí zamaskovat.

      Nějaké hormony jsou jen třešničnou na dortu - proč by měl být brán ohled právě na ně?

  • Jediným řešením je zdrušit oddělení ženských a mužských soutěží. A že pak na tom budou ženy hůže při dosahování medailí? 

    O co hůře, než ten, kdo narostl 160cm a hrozně rád by hrál basketbal? 

    O co hůře, než ten, kdo má 65 kg a chtěl by být mistrem světa v boxu v těžké váze?

    Koneckonců neustále slyšíme o boji za stejná práva pro ženy. Tak jim to umožněme.

  • Wolfcastle

    Presne at si transmutace soutezi na transgender olympiade a podobne.... vsak postizeni maji take svou para olympiadu

  • Tomu se říká "nakakat" si do vlastního hnízda !..a přesně to vystihuje podstatu toho, že co je prostě jiné a odlišné, nemůže být tedy zcela rovnocenné i když ve stejném, jakoby..."názvu", pocitu a kategorii...ať už se kdokoliv i jakkoliv vzteká a uráží, jak chce..Je to prostě dané již po miliardy let..a to u všeho živého i jinak odlišného, jako přírodní i genetické odlišení od tzv.standartu..

  • Jednoduché. Vedle olympiády pořádat hermafroditpiádu.

    Dělám si trochu nemístnou legraci. Myslím si, že tito jedinci ze svého stavu nejsou sami nikterak šťastní. Ale soutěžit by měly ženy nebo muži, něco mezi? 

    • Není to trochu zbytečný spor? Existuje přece rovnost pohlaví. Zásadně není možné jedince diskriminovat kvůli orgánu nebo chemické látce v organismu

  • badia2222

    S Martinou souhlasim za pravdu se každý člověk zlobí když budou přemýšlet tak se nebudou nad její pravdou rozčilovat

  • Pan Poslanec  Kubera vyzval lidi s národností českou  k více slušnosti,co dělá s penězi ,kolik  vajgglů je u barů u vchodu na silnici ,film  pro pamětníky Pytlákova schovanka ukazoval slušnost nevěsta na motorce sajdkaře jak jezdili Navratili na turnaje ,přejeli  chodce ,další srazili cyklistu a auta sou stále větší po vzoru americké slušnosti okazalosti chlubivosti snobské slušné společnosti mezi kterou žijí tenisti a dělnická a rolnická třída tu nepotřebují ani snobové ani politici slušní intelektualové .

    Tak se  mění slušný národ na národ cizinců sil z třetího světa kde vládnou skupiny mafianů viz Ukrajina EX CCCP a všichni z tam achtějí právě do naší vlasti ,tak se mění slušnost na množství prodaneho alkoholu v obchodech a kuřáckých potřeb a benzinu jak se stale  jen jezdí auty a látá letadly i raketami výše  na měsíc to vše ničí planetu i spotřebu ozonové vrstvy to množství přemístnovaní snobů za  F1 nebo Tenisem Hokejem fotbalem Olympiadami a mnmožství poslanců co jezdí létá do Bruselu to sou taky slušně  vyhozené peníze a ničení  leteckou dopravou  světa .

    • Daleko víc mně vydí, že poslancem nebo vlád. úředníkem je blbec


    • Daleko víc mně vydí, že poslancem nebo vlád. úředníkem je blbec


    • Daleko víc mně vydí, že poslancem nebo vlád. úředníkem je blbec


  • Potřeboval bych na ten svůj  průměrný sehnat něco co by mi pomohlo ho zase vždy spolehlivě postavit. Dokážete mi poradit? 

    • No může se z toho stát běh na dlouho trať. Hele já jsem vyzkoušel hodně velký počet prášků na erekci než jsem konečně našel ty, které mi ho dají do pozoru během chvíle a spolehlivě. 

      • A jaké jste si teda nakonec vybral? Opravdu by mě dost zajímalo co na to spolehlivě funguje teda prosím... 

        • Já jsem si nakonec vybral dobře, protože se mi podařilo natrefit na prášky na erekci https://supererekce.cz/3-lang , které dokáží rychle zabrat a hlavně mi taky erekci dlouho udrží a to je podle mého názoru taky velmi důležité. Jsem prostě celkově spokojený s tím jak to funguje. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit