Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně jako za komunistů se odváděl povinně ne povinně desátek do muslimských zemí jako humanitární pomoc. Já bych ten majetek Německej znárodnil a pryč s celou Evropskou unií. Uživíme se i bech těch darmožroutů. Co to je 600 tis. to si dělají blázna? Za tyto drobné si u nás pořídíte cca. 150 m2 pozemku.10 x 15 m když si odečtu kolem do kola parcely 3,5m jako ochrané pásmo, tak zůstane místo akorát tak na postavení stanu. Vláda schválila, co to máme za vládu, to není vláda, to je banda trotlů. Babiš je lump a gauner, kterého je potřeba hnát tam kde se narodil.
  • Měli by přidat jednu nulu, pak by se mohli chlubit, hnoji. To je výsměch.*11* *12* *11* *12*
  • V Praze na garáž.: )
  • Tak což o to, půjčit si můžou - ale splatit už ne... nebudou mít z čeho, mj. i díky našemu skvělému státu... *1*
  • Za sociku jsem měl bezúročnou půjčku... *14*
  • Pane amos máte jistě pravdu ale EU by se měla v prvé řadě starat o své občany.
    Proč má plátce daní z ČR nebo Německa sponzorovat vzdělání syrských dětí?
    Kolik miliard už se nacpalo do třetího světa. k ničemu, Jednou mají samostatnost tak ať už se konečně postarají a vytvoří si státy. Nebo ať pojdou hlady. Dokdy je budeme živit.

    Tady je pár nadpisů z ekonomických studií. Komentář nepotřebují - EU peníze pro cizáky.
    Česko vydává na pomoc uprchlíkům více než půl miliardy ročně.
    Imigranti stojí Švédsko 250 miliard ročně
    Čtenáři portálu iDnes.cz se také od ministra vnitra Chovance dozvěděli, že letos by si ze státní kasy na uprchlíky rád vzal 234 milionů a příští rok si řekne o 1,1 miliardy.
    • Proč v jihlavské pobočce Bosch se musí zaměstnancům - na základě německého pokynu (!!!) "odvádět desátek z jejich platů" do Německa pro migranty? Kurwa, kde to jsme?! *12* *16* *12* Na dobrovolné "upozornění o dobrovolný dar" se dva měsíce "nikdo dobrovolně - pochopitelně nepřihlásil", tak...to šlo dobrovolně povinně... *12* *12* *12*
      • Přesně jako za komunistů se odváděl povinně ne povinně desátek do muslimských zemí jako humanitární pomoc. Já bych ten majetek Německej znárodnil a pryč s celou Evropskou unií. Uživíme se i bech těch darmožroutů.
    • Sice titulek je o půjčkách na bydlení pro mladá manželství a tím, že začínáme od Adama, tedy spíše od EU, odcházíme trošku od podstaty problému, ale proč ne.
      Představitelé zemí, které dnes tvoří EU ( a i těch, které ji netvoří) podepsaly a tím se určitým způsobem zavázaly k plnění závazků určitých dohod - v komplexu nazvaných Haagské a Ženevské dohody, které tvoří základ humanitárního práva a tím, že se stará o vzdělání syrských dětí - třeba válečných sirotků, obětí války a válečných útrap - naplňuje tyto závazky a v Sýrii se přeci vede válka ( teď neřešme kdo ji vede a čím zájmu a kdo koho podporuje).
      Kolik miliard se už nacpalo do různých koloniálních válek v třetích zemích a k čemu to vedlo - zbídačování, likvidace ekonomiky, narušení infrastruktury země, rozvrácení surovinové základny, humanitární katastrofa....... samy si ty země prostě nepomohou a ti, kteří se obohatili prodejem zbraní oběma stranám, se k pomoci taky mít nebudou. Proto existují Červený kříž, UHNCR, WHO a další organizace, které se snaží pomoci a pomáhají.
      Apropos, spousta zemí by ráda vytvořila vlastní státy, ale přes koloniální systém Velké Británie, Francie, Španělska, Portugalska, Německa, Holandska, Belgie to šlo jen velmi ztuha.... a ať tyhle země platí, mají na tom svůj podíl,že?
      A proč platíme my? Taky jsme se zavázali a jako jedni z prvních a tak plníme svůj dluh, mohli bychom to dělat i jinak...... vyslání polní nemocnice, úpravny vod atd.... atd...
      Víte Simčo, ony ty peníze na vzdělání syrských dětí jdou asi na děti, které jsou v uprchlických táborech v Turecku a někdo se o ně postarat musí, když nemají rodiče anebo rodiče shání peníze na chléb vezdejší.
      Pan Chovanec potřebuje ty peníze na tzv. neziskové organizace, které se chtějí starat o uprchlíky, ale myslí především na sebe, protože i tyto musí z něčeho žít..... a kolik jich máme, to dokážete na netu najít sama.... za sebe si myslím, že jich je zbytečně moc... dvě by stačily - jedna pro Romy a druhá pro uprchlíky z jiných zemí.
      No a závěrem, ne každý uprchlík je obětí války, těch je asi tak pětina, zbytek jsou ekonomičtí migranti a kdo si je natáhne do země, tak se o ně holt musí starat - viz. dříve Švédsko, Norsko, Dánsko, Finsko, Holandsko.... nyní hlavně Německo, Francie a Velká Británie..... a to vyjde na velké peníze, které někde chybí a tyto země se záhy dostanou do problémů a EU půjde do háje..... no a když nebudou peníze na migranty, tak ti se uspokojí samí ... začnou krást, loupit, vraždit...... země EU nečeká nic dobrého... ale pořád jsou ještě tak 2 roky čas začít s tím něco dělat... ale pevně zostra a od podlahy. Takže asi tak. A za mě.... ať se podporují mladé české rodiny, když se na ně našly peníze.... raději než je nacpat do ekonomických migrantů.
  • To je fajn vědět. Ale třeba taková uprchlická nebo cigánská rodina si je půjčovat nemusí, ta je od vlády prostě dostane.
  • Hlavně že EU dá na vzdělání syrských děcek v Turecku 54 milionů. A my tady jak pitomci děláme víčkové sbírky pro chudé děti které nemají na operaci.
    Nedávno jsem na facebooku sdílela příspěvek nemocného dítěte - za každé sdílení mu Facebook dá 3 dolary na léčbu. Kolik lidí ho sdílelo? 4. Jinak nezájem.
    Ale fotka lokomitivy získá 199 líbí. Zvláštní hodnoty lidí.

    Kdyby stát půjčoval peníze za jasných pravidel tak nemáme exekuční mafie které z dluhu 100 korun udělají dluh 10 000: Jenže tyto mafie jsou napojeny na politiky. Proč stát dává peníze bankám? Ať jim je půjčí i s úroky. Banka vám také nic nedá.
    • Třeba proto, že ne každý je trouba sdílející hoax! *1*
      • Já jsem ale nesdílela žádný hoax - podvodnou a poplašnou zprávu.
        Jednalo se o vážně nemocné dítě. Facebook mu za každé poslání dá 3 dolary na léčbu Stačí to jen poslat dál. Práce na 1 vteřinu. Je smutné že někteří lidé to neudělají.
    • Proč si stěžujete? Nepatříte náhodou k těm, kteří v roce 89 radostně vítali zavedení kapitalismu.
      • U nás byl zaveden nějaký kapitalismus? Kdy? *15* *15* *15* *15* *15*
        U vlády se tu střídají ODS a ČSSD. ODS strana pro překabátěné komunisty kteří dnes podnikají a socani. Nyní je doplnilo ANO soudruha kapitalisty z KSČ Babiše.
        Chcete abych jmenovala ex členy KSČ sedící ve vládách po roce 1989 ? - Dlouhý, Kočárník Fischer, Grégr, Dostál, Lánský, čekatel na rudou knížku rusnok a dá se pokračovat dál.
        Tomu říkáte kapitalisté? *15* *15*

        V ČR není socialismus ani kapitalismus ale zlodějský neprávní bordel který s tržním západním fungujícím modelem státu nemá vůbec nic společného. To vám potvrdí každý kdo v zahraničí někdy byl.
    • Jen bych si dovolil pár připomínek:
      a) nemíchat jablka a hrušky..... 54 miiónů na vzdělání syrských dětí v Turecku od EU, ale na ty vzdělání těch našich se snad víčka ještě nesbírají, že? Btw, kolik se dává na léčbu syrského dítěte v Turecku, třeba od EU, nemáte přehled? Třeba by brali i víčka od českých PET lahví.
      b) bohužel, deformované hodnoty společnosti a pokřivená morálka lidí jse odráží v tom, co popisujete na Facebooku. A potom, aby si postižené dítě samo dělalo reklamu....lehce neetické, že? Lokomotivě se reklama dělá snáze.
      c) kdyby banky dodržovaly pravidla, které si samy stanovily - tzn, nepřefinancovávaly lidi, kdyby neexistoval nebankovní sektor s nejasnými podmínkami splácení ( a to takový Cetelem se prý ještě chová jako gentleman)
      d) kdyby si lidé uvědomovali, že dluhy není nutné dělat a když už ano, pak je nutné je splácet a přestali spekulovat s různými instituty osobního bankrotu, oddlužení, kdyby se lidé nenechávali zapírat, přebírali poštu s různými obsílkami a reagovali na ně včas.... nemuseli bychom se tu bavit o exekutorské mafii.
      Vy když uděláte svoji práci, tak za ni dostanete zaplaceno. Exekutor práci sám od sebe nevyhledává, někdo mu ji zadá ( banka, nebankovní instituce, soud) a on svoji práci odvede a taky si za ni nechá zaplatit - normální,že?
      A politiků se ptejme, kdy už konečně přijmou zákony pro lidi a nejenom pro sebe a ptejme se jich u každých voleb a hodnoťme a podle toho pak příště volme.... jak je možné, že příživníci typu Klause, Dlouhého, Dyby, Ježka, Kočárníka, Kalouska a dalších mají ještě tu drzost nás poučovat o tom, jak bychom to měli dělat lépe. Ti lidé by měli chodit kanály a být rádi, že vůbec žijí.... ale pořád se najdou hlupci, kteří je budou volit.
      Takže asi tak, Simčo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit