Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevím jak vy, ale my se doma zkoušíme léčit nějakou tou alternativou a od té doby, co jsme začali brát tyto tinktury, tak se nám opravdu nic vážnějšího zatím nestalo... Nutno tedy zaklepat na stůl a doufat, že jsem to teď nezakřiknul :) Jinak, doporučuji rozhodně všem vyzkoušet... Všem nevěřícím Toníkům...

  • Prezident Tanzanie John Magufuli se stejně jako Prezident Běloruska Lukašenko odmítl podílet na globalistické agendě Great reset, tak je na oba prezidenty západem a jeho mediálním mainstreamem kydána špína. Lukašenko ještě musel čelit pokusům o barevnou revoluci, organizovanou západem. Jinak John Magufuli už na začátku covid hysterie zesměšnil západní svět tím, že testy na covid používané západem nechal vyzkoušet vzorky z kozy, z papayi, z chlebovníku a dalších zvířat, rostlin i třeba kousku zdi a většina z toho měla podle testů coronavirus.   https://www.youtube.com/watch?v=AKN7E7BO_-k&feature=emb_logo

    • Zapomněl jste uvést, že vakcína nijak nebrání aby se člověk covidem nakazil a aby ho dále šířil. Takže laskavě nelžete. A co ta sestra co se v přímém televizním přenosu 17 minut po očkování šmejdem od Pfizeru zhroutila k zemi?

      • S očkováním -  jako takovým, resp. s očkovací látkou -  její mdloby rozhodně nesouvisely!

        Jednalo se Tiffany DOVER, zdrav. sestru z Memorial Hospital v Chattanoogu - ta ovšem uvedla, že i v minulosti častěji omdlévala, zažila závratě,  když pocítila nějakou bolest -např. pokud si udělala oděrku na prstu ruky,  nebo se bouchla do prstu na nohou, tak věděla, že může omdlít -  uvedla v rozhovoru pro televizi. 

        Už v minulosti u ní byla diagnostikována  tzv. vasovagální porucha. 

        Jedná se o častou reakci těla, nejen u žen, při pohledu na krev nebo při pocitu bolesti. Za posledních šest týdnu (podle vlastních slov) omdlela pravděpodobně šestkrát.

        • Proti tvrzení nicku Terminator si dovoluji uvést statistiku ÚZIS Ministerstva zdravotnictví ČR:

          ÚČINNOST VAKCÍN:  Testováno bylo 17.178 osob:

          8.581 bylo podáno placebo - injekce bez potřebné složky - 248 lidí (3%) onemocnělo, 15 (6%) bylo nutno hospitalisovat 

          8.597 byla podána první injekce s dávkou vakcíny - z nich 84 lidí (0,97%) onemocnělo, žádný nemusel být hospitalisován. U těch onemocnělých je velká pravděpodobnost (téměř 100%tní), že se nakazili ještě před zahájením očkování. A očkovací látka  byla podána v inkubační době nemoci, kdy se tato jeětě neprojevila a vzhledem k dynamice tvorby protilátek mohl být její rozvoj nanejvýše utlumen. I tak efektivitu očkování  první dávkou lze hodnotit 81,3%...

          Od 21. dne po očkování pokles imunity u očkovaných zaznamenán nebyl. Naopak, byla zde zjištěna vysoká protilátková odpověď, maximum 21 dnů po očkování. Do 14 dní po očkování došlo i k významnému nárůstu počtu T-lymfocytů, zodpovědných za tzv. buněčnou imunitu.  

          Další - až o 65% vyšší zvýšení titru protilátek bylo po druhé dávce očkovací látky - zde bez onemocnění kohokoli z očkovaných. 

          Nárůst množství specifických protilátek po první dávce očkovací látky a ještě více po druhé dávce, byl ve všech věkových skupinách stejný a velmi významný...


      • No vidíš...

  • Během Mise WHO s názvem WU CHAN 2021, kterou vedl australský imunolog, pan Dominic DWYER, bylo zjištěno, že: na tržišti se jakákoli infekce může šířit snadno!  

    A to i v době, kdy zde je oficiálně zavřeno:

    - tržištěm prošlo před uzavřením okolo 10 tisíc nakupujících denně. I v současnosti zde byla zjištěna přítomnost desítek osob, evidentně nejsoucích majiteli stánků.

    - nefunguje tu skladování a odvoz odpadů

    - místnosti, ve kterých se potraviny zpracovávají a skladují, nejsou řádně větrané. nemluvě o chlazení zde uskladněných produktů

    Trh ve Wu-chanu podle těchto zjištění mohl být spíše jakýmsi "zesilovačem nákazy" než skutečným bodem nula epidemie.

    Podle souhrnných časových modelových studií, které mise vytvořila,  mohlo dojít ke vzniku
    pandemie někdy od poloviny listopadu do začátku prosince 2019. 

    Existují ovšem rovněž zprávy naznačující přítomnost a cirkulaci virusu SARS -2019 CoViD zasahující  jiné oblasti Číny dříve, než byla zjištěna přítomnost tohoto virusu ve Wu-chanu. Zatím ne příliš přesvědčivě potvrzené. 

    • Za zaznamenání v souvislosti s mou vlastí ovšem stojí, že osobní iniciativa pana premiéra ing. A. BABIŠE v oblasti získávání vakcín proti virusu 2019-CoViD, způsobujícímu SARS nese své ovoce.  

      Ze Státu Israel (který ing. Babiš požádal o pomoc už vloni) tento týden letadlo české armády přivezlo 5000 dávek vakcíny Moderna, jíž  budou naočkováni vojáci, sloužící ve špitálech u lůžek pacientů se SARS, způsobeným 2019-CoViD.

      Francie na osobní žádost pana premiéra, adresovanou představitelům této velmoci, nám teď přislíbila dodat dalších 100 tisíc (vakcín) - a to k 15. březnu tohoto roku. 

      Za zaznamenání stojí, že pan premiér neváhal oslovit osobním dopisem i další členské státy Evropské unie.

  • Za komunismu se konaly "modlitby" s hudbou a "kázáním" vždy na 1.máje a pak také 7. listopadu na výročí VŘSR, kdy komunisti pořádali lampionové průvody s hudbou a kladením věnců k památníkům VŘSR.

  • Jděte k šípku vy chřipkový  inženýři. Narodit se můžete, ale umřít musíte. Jak se Vám líbí život v kleci? Pozorovali jste někdy lidoopy v ZOO? To je učiněná radost.  Zažili jste válku, nebo morovou ránu? Chystáte se být  na živu 300 let? Posílám pusu všem hloupým lidem, a doufám v jejich prozření :-) 

    P.S. židobolševickofašistická cenzura, ohledně slovního vyjádření na tomto webu, je také parádní. Zpátky na stromy:-)

  • dzixy

    Je jasné, že vláda a její kontrolní orgány nezvládly otázku migrace. Ven ať si jde kdo kam chce, ale návrat jenom do kontrolované izolace. Zejména ze zemí, kde se mutace víru ukazuje. Odchytnout hned na letišti. Tato nedůslednost, opomenutí důležitého, je škraloup na snahách vlády v boji proti covidu.

  • ....Tento měsíc opět nařídil celonárodní modlitby, doporučil domorodé bylinkové odvary a inhalace a jasně zpochybnil testování na virus....

    Takova nejaka slatanina jako jinde ve svete. Polaci se modli az do bezvedomi , videl jsem na vlastni oci .  Ted jim to  tam zase nejak pry eskaluje , sice jsem tam zadne tragedie pred 3 tydny nikde nevidel , obchody otevrene , pouze omezeni vchod - vychod a trosku ty odstupy , restaurace davaji jidlo sebou , vcetne jednorazovych priboru , snidane v hotelu potom na miste jenom jeden host - jedno spolecenstvi - jeden stul. 

    Bylinkove odvary ...   Izraelci prisli take s nejakym odvarem , ktery se  inhaluje denne asi minutu a do cca 5 dnu je kovid udajne  pryc. 

     Takze odvary maji take neco do sebe. A melo by jim prat snad i pocasi v te Africe. V teple se virus tak rychle nesiri a rychleji zanika . 

    Nakonec to opravdu zazene nejaky zanzibarsky Prymula tlucenim do bubnu , tancovanim okolo ohne a palenim nejake travy. Jeste pritom mozna jako bonus obetuje nejakemu tomu jejich tam svatymu treba zivyho Blatnika kteryho vykosti primo nad ohnem u totemu . 

    • Co je toto za hnus -a redakce to nechá bez povšimnutí?

      • Je to redachce privatni vec. A tvoje zbytecna starost dedku. 

        Kopiruj si ty svoje cancy a nestarej se. 

        Jo a dedku , nahlas to pro jistotu taky na ustrednim vyboru neceho . Zakazana literatura , podrejvani zakladu socializmu , vsak vis. Jako starej udavac a kamos tajnejch lip nez ja . To se dedku nezapomina. Jen to kopirovani pribylo. To jsi tenkrat neznal. Vsechny hlaseni jsi musel psat rucne. 

        • Týýý voe...

          • Že zrovna ty dědku píšeš něco u vulgaritách. Sem jsi nenašel nic , co by se dalo zkopírovat ? 

            • Týýý voe...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit