Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aktivistický dobytek tam jezdí auty ? To může každý člověk jezdit autem po lese ? *11*
  • Nežvaňte tady Petře o nějaké pusté stepi, v Mongolsku jste asi nebyl.
    A o komunistech taky víte jedno velké prd, že?
    Duha a jiní "aktivisté" jsou zčásti to, čemu se říká "užiteční idioti" lidé naivní a přesvědčení o "pravdě", kterou jim někdo nadoktrinoval, zčásti lidé, kteří rádi vyhledávají konflikty s nadějí, že si jich všimnou TV kameramani, zčásti nájemní lidé, kteří to dělají za peníze.
    A o co jde? Jestli se bude kácet teď, málo a v režii stávajícího vedení Parku nebo později, až brouk "sežere" násobně více stromů a ke kácení daleko většího rozsahu se dostane ta garniura, která nyní pořádá protesty. Toť vše.
  • Díky aktivistům - "ochráncům" vypadá Šumava velmi bídně. Napadené a zpřerážené stromy už měly dávno ležet. Díky odporu těchto "milovníků a ochránců přírody" je z nádherné krajiny strašidelný les. Kdo neviděl, neuvěří, ať se tam jede (ne teď) podívat. Žeňte aktivisty svinským krokem daleko od přírody...
  • seřezat tu bandu aktivistů a bude.....při čtení všelijakých zde diskuzí se člověk dočte,kolik mladých fandí komomoušům apod.(přitom víc jak polovina ani neví,jaký to za nich bylo...) Tak vám můžu jen připomenout...tohle za komoušů by určitě nebylo,ti by vás řezali až do Prahy.....takže potřebujete seřezat,aby se vám asi rozsvítilo....
    • Aha, soudruh by zase seřezal každého, kdo nechce dovolit, aby se z naší země stala pustá step. A co takhle zavřít do kriminálu tu bandu bolševických zločinců v čele s tím degenerovaným prokouřeným Stráským. tito gauneři chtějí všechno zpeněžit a mysl si po nás potopa. Kdyby nechali přírodu, pomohla by si sama. Urychlilo by se vysazováním listnáčů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit