Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • opravdu dobré video:
    https://www.youtube.com/watch?v=fTrQylA0Pnk&index=199&list=PLF511CBAB855EC5EE Cony-Afrika je v hledáčku usa,podvodná humanita-bush je největší gengstr
    • už jseš trapný Lenine, odstěhuj se domů k PRCINOVI s Klausem a s ODS.
  • Angelina jolly globalistická coura
    https://www.youtube.com/watch?v=9ISlHqVxHJs&index=198&list=PLF511CBAB855EC5EE
  • VAROVÁNÍ : tohle video může slabším povahám způsobit deprese.
    https://www.youtube.com/watch?v=w3tXmbtdpo8
  • jen by mne zajímalo, jestli má taky aspon jedno takový hezký město jako maj ti hrdlořezové Detroid v júúúúúesesej *3* *3* *3*
    usa je říše zla !
  • Jsem ten nejosvícenější diktátor na celém světě! Od dob socialisty Mussoliniho.
    • Mussolini byl přítelem Masaryka a Beneše a také se jistým dílem zasloužil o založení Československa,dostal také Řád Bílého lva,ekonomiku provozoval podle prací Gramsciho a Itálie 1922-35 prosperovala
      • jenomže to ještě nebyl Mussolini to co pak byl, to díky Hitlerovi se z něj stala zrůda.
  • dá se tam normálně žít,jsou potravinově soběstační,mají fungující kolchozy které i nám dodávají brambory (vozí to sem poláci),obchodujou východně s ruskem /ceny plynu a ropy poloviční než eu),státem stlačené ceny chleba,mlíka,brambor,když se nějaký cizinec pokusí o tuneling státního skončí v base.....když je mistrovství v hokeji rozdají volné lístky zadarmo školákům a záklaďákům...
  • Bolek Polívka to za ně platit asi nebude.

    Už není co znárodňovat, arizovat, ani rozkulačovat, privatizovat, vyvlastňovat, tunelovat či jinak uloupit. Budou jenom „rýt držkou v zemi“, leniví a stádovití pravičáci, vedení Kchárlem neschopní si ani společný kibuc založit.
    Teprve teď přináší imperializmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, žlučovitých, TOP-09 pacholků v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý kapitalizmus či jiný „většinový“ systém a zapomínají, že tehdy ještě dožívala hnusná kapitalistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – protože takový vůbec neexistuje – bez „přežitků kapitalizmu“.Pravicovíí lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
    Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas lumpům s pravice
    Putin s Merkelovou postaví retenční hydroelektrárnu v Hřensku a v zatopené Kotlině se budou chovat osvědčení kapříci pro celou EU. Hornaté Sudety osídlí Noví Rusové a údolní čecháčkové se přesunou k Jeniseji, kde už má Zeman vyhlídnutou parcelu.
    Pokrytecké tanečky šamanských Havlovských „politiků“ kolem větší adresnosti politického systému pro naivní voliče i hladem bučící lůzu,:
    Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 200 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Zlodějský stát" na google:
    • to je zvláštní, jednou zloděje z ODS a TOP09 s Trautenberkem oslavuješ jindy jako například teď zatracuješ. Akorát bleješ nenávistné slinty, to je tvůj úkol špíno.
  • Bělorusku můžeme jen závidět, je to tak!
    • Nikdo vám nebrání se do toho ráje odstěhovat .
  • dobře on
  • Když čtu příspěvky , je úžasné kolika " lidem " by velice vyhovoval život v nacistickém Německu. Všude pořádek , práce pro každého, sociální jistota , kriminalita mizivá, stát se o každého postará. Prostě živý sen všech levičáků. Co si přát víc ?
    • Ty umíš cikáne tečko číst? To jsem ani nevěděl!!
    • levičák pravičák, co to je? Vemeno jedno. Komunismus a fašismus je stejný svinstvo, tak tady neoblbuj o levičácích.
      • Komunismus i fašismus jsou obojí silně levicové. Rozdíl je jediný . komunismus je marxistický fašismus nikoli. Máte doplňující otázky ??
        • existuje pouze kapitalismus a komunismus nic jiného,fašismus je součástí kapitalismu,kapitalistické politicko-ekonomické soustavy,respektuje soukromé vlastnictví výrpbních prostředků,firmy jako ford či gm fungovaly v německu až do února 1942,ěmecké koncerny byly také soukromé ač hlavním zákazníkem byl stát *15*
          • souhlas
        • Jak se komu co hodí že? Fašismus byl odjakživa krajně pravicový. Dnešní přebarvení fašisti z ODS a TOP09 (dříve KSČ) přece nepřevlékali kabáty z leva do leva.
          • Máte v tom zmatek. Fašismus splňuje naprosto všechna kritéria levicovosti . To jenom komunističtí ideologové po 48. označili fašismus za pravicový. Bez jakéhokoli argumentu . Zkuste si vyhledat atributy pravicovosti a levicovosti v oborné literatuře. Mimochodem , CO je na ODS a TOP 09 fašistického ???
            • fašisti jsou krajně napravo a komunisti krajně nalevo, takže v pomyslném kruhu mají k sobě velmi blízko, stejná nenávistná ideologie. Stalinisti z KSČ se přetransformovali na fašisty, zkrátka ode zdi ke zdi, žádný sociální stát jako ve Švedsku, pseudokapitalismus 19 století.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit