Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Plně souhlasím s Honzou s jeho příspěvkem z 8.10.2010 11:25 jenom je asi skutečností, že po Bémovi a spol. přijdou další nenažraní a bude to stejné
    • Když se prošustrovali peníze za OpenCard, proč by se ještě měli prošustrovat za stavbu pro Slovanskou epopej?? Nebo myslíš, že při této stavbě by se nenapakovali? :-)
  • Slovanská epopej by měla být především důstojně umístěna a zámek v MK k tomu není vůbec vhodný,ale to si měli pražští radní uvědomit už dávno.
  • Hnusná arogance moci a neúcta k významnému dílu.
  • Před rokem jsem měla možnost vidět Slovanskou epopej,která je úžasná a už tenkrát mě šokovalo v jakých otřesných podmínkách je umístěna. Nejednalo se jen o technický stav zámku,ale i o expozici samotnou. Proč se Moravský Krumlov nepostaral o vhodné prostory už dříve? Proč to vypadá a prezentuje se až teď nakolik je dílo pro město důležité? A jestli Praha nebo Krumlov?
    Důležité je, aby Slovanská epopej byla umístěna v důstojném a vyhovujícím prostředí,přístupná lidem,kteří ji chtějí vidět..!
  • A jako ty chytráku myslíš, že zřícenina jménem "zámek Morakvský Krumlov" je vyhovující?? Proč je Praha nenažraná??? A co vnuk autora Muchy. Oč tomu jde - aby se zmocnil majetku, který nepatřil ani jeho dědovi, neboť obraz zaplatil mecenáš? A co Moravský Krumlov, který nemá k dílu žádný majetkový vztah? Drzoun, co dlouhá léta mají výdělek z turistů, ale do ničeho neinvestuje. Vystavují Epopej v objektu, který není jejich, ti už vůbec žádné "podmínky" nesplňují. A co ten bolševik hejtman Hašek, který se dovolává "moravských patriotů", akorát si přivydělává body před volbami. Kolik M.K. a Jihomoravksý kraj investovali do Epopeje? Kdyby neplkali ty jejich nesmysly a nějací úředníci nerozhodovali za soudy, tak si řeknu "jen jim to nechte".
  • Musím říct, že přesto, že jsem Pražan, stydím se za naše nenažrané a arogantní představitele. Je načase celou tu Bemovskou generaci "opencard" vyměnit. Kdyby neprošustrovali miliardy, mohli postavit palác pro Epopej a ne krást ji do nevyhovujícího Veletržního palace. Hnus tihle představitelé Prahy.
  • argus
    To chtějí prodat zámek i s epopejí ? Kdo má dědický list Praha nebo Krumlov nebo nikdo....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit