Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Putin je vseobecne povazovany za nejlepsiho svetoveho statnika (viz predni Zapadni media i ankety jejich ctenaru) dneska, podle mnohych dokonce vsech dob. Zabranil jiz nekolika valecnym konfliktum a zabrani i tomu, aby z podplaceneho puce proti legitimni vlade Ukrajiny vznikla dalsi valka, dokonce svetova.
    • nepřeháněj to s tou ruskou propagandou placená modrá š....o.
  • Otázky

    1: Odkud proruští Ukrajinci vzali zbraně a munici?
    2: Kam mohou odejít Ukrajinci ne-rusové a kam mohou emigrovat Ukrajinci pro-rusové?
    3: Kolik % je pro-ruských Ukrajinců ve státě Ukrajina a jak rozumí pojmu demokracie?
    4: Která státní správa by se nezhroutila po odstřihnutí ekonomiky od zdrojů (plyn, export).
    5: Co uděláme, až hejtman karlovarského kraje požádá na základě referenda rusky mluvících obyvatel Karlových varů o připojení města k Ruské Federaci a Rusko nám za nevyhovění žádosti odstřihne (několikanásobně zdraží) plyn a ropu?
    • 1. Na stejném místě jako pučisté, kteří se vydávají za vládu.
      2. Nikam, zůstanou doma a nezbude jim, než se domluvit, až je EUSA přestane rozeštvávat.
      3. Procento není podstatné, v Lotyšku je ji cca. polovina a neválčí. Pojmu demokracie rozumí méně špatně, než pučistická junta, která "vládne" .
      4. Zhroutila by se každá.
      5. Pouze teoretická otázka, referendum naše ústava neobsahuje. Pokud by ho něco podobného napadlo je na místě blázinec - to pro něj, nebo ústav pro slabomyslné - pro ty kteří srovnávají nesrovnatelné. Nebližší jsou tuším Dobřany.
  • Tady, kdo se náhodou přikloní na stranu Ruska, je hned komunista, zapomněl na rok 68, atd. Ale vždyť o tom tato situace na Ukrajině vůbec není. Nejsem komunista, nevolím levici a odsuzuji rok 68. Ale nemohu se postavit do řady k těm, co vidí dění na Ukrajině jednostranně. Je třeba také nahlédnout do jiných zpráv ale hlavně o tom co bude dál, by měli obavatelé Ukrajiny rozhodnout sami u voleb. Ale to se asi, podivným způsobem zvolené vládě, nehodí do krámu. A tak ať se šustne cokoliv, za vším stojí Rus. Vždyť je to směšné. Podivte se na některá videa. A přečtěte některé komentáře obyčejných lidí. Tam jedna paní hezky napsala, aby se přestalo lítat po Majdanech a raději šli něco dělat, aby se začala zvedat
    ekonomika.
    • Máš v hlavě pěkný guláš a nejspíš rok 68 jsi ani neprožil. Jinak zapoměl si nejen na komunisty (normalizační), protože ti byli vždy pátou kolonou Ruska ať je kapitalistické nebo komunistické, ale i na přebarvené modré komunisty soudruha Václava Klause, který dělá všechno proto, aby tahle zbídačená země díky němu (a jeho voličům) šla pod ochranná křídla soudruha Putina.
  • Vždyť také ano, to je jasné nejen Moskvě, ale i všem lidem, kteří nemají rozum zatemnělý propagandou.
    • Jiří nemá rozum zatemněn propagandou§ Alůe jakou? Tlo kágébácko-bolševickou?
      Nejsme dnešní, Jiří!
      • Ta tvoje čeština mluví hodně o tvém rozumu. Nicméně - alespoň to z tvého příspěvku vyplývá - "kágebácko-bolševickou" propagandou rozum skutečně zatemněn nemám. Dík, že chápeš alespoň tohle. Nevím, za koho dalšího ještě mluvíš, jestli "jsme" nebo "nejsme dnešní", ale nechat si blbnout hlavu znamená být včerejší. Hezký den a kup si učebnici češtiny.
        • včera jsi ještě psal azbukou a dneska machruješ, vždytˇ to píše jasně, KGB bolševickou propagandou máš vymytý mozek.
  • Nechť odpočívají v pokoji.
  • A z největších komunistů největší fašisti se stali... Ono je to vlasně totéž.
  • Všem, kteří jsou zaměřeni proti Rusku dávám k úvaze zásadní věc, která byla na začátku ukrajinské krize: V čele Ukrajiny stál oligarcha Janukovyč. Všichni ho uznávali jako řádně zvoleného prezidenta, samozřejmě s chybami. Okamžikem, kdy odmítl podepsat ponižující asociační dohodu s EU se stal diktátorem, jehož je třeba odstranit a proto také vznikl Majdan. Do té doby byl i na západě vážen. Ale najednou nepodepsáním smlouvy se změnily strategické plány USA při obkličování Ruska, což při prostředcích ,které byly vloženy do ovládnutí Ukrajiny, nemohlo zůstat neřešeno, i když následky, jako vždy odnesou prostí lidé. Uvažujte prosím o příčinách nezaměňujte s následky.
    • Propaganda, je propaganda, ona ji u nás většina stejně bere s nevírou. Stačilo poslouchat zprávy: Karas tam mluví o ukrajinské "vládě" a o "samozvaném" starostovi kteréhosi východoukrajinského města. Stačí? ŠAŠCI !!
      • Ten "samozvaný" starosta jakéhosi města je známý veterán aghánského brežněvovského tažení , tzv." internacionální pomoci afghánskému lidu" Ponomarjova, kgterý skončil
        skoro po deseti letech totálním krachem a odchodem kremelských bolševiků z Afgháni-
        stánu! To je ten narkoman, vrah, kterého Putka používá jako vlasteneckého Rusáka,
        který miluje spravedlnost, komunistickou čestnost!
        Musí se goebbelsovsky stále opakovat, jací že to "fašisté" nenávidí čestné rusky mluvící
        občany, kteří by neublížili anki mrtvé mouše! A musí se to opakovat stále, furt a dokola!
        Snad se najde blbveček, který tomu uvěří! To je ta putinovská pravda pro chabp mozky!
  • Putin už je s plynem v riti. Irán se nabídl, že ruské zdroje v plné míře nahradí!
    Plynovody do Turecka tam už jsou, a dál na Balkán. *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
    • To je zajímavé. Írán toriž od US pomoci ala Irák,Libye, Maroko etc. zachránil jen postoj Ruska, podepřený Čínou.
      • Alešku-2, stejnái PICHA jako včera! Kolik Ti to vyneslo? V převodigtelných Ro nebo v USD? Patříš k těm homeless, potřebuješ si vydělat, že?
    • A sankce uvalené na Irán už neplatí ???
  • Putlerovi fašisti nejenom u nás v ČR mají buňky.
    • Putlerovi fašisti jsou i zde na tiscali - pusinka a spol.
      • Putlerovi fašišti klikají do rudého, alespoň zjistíme, kolik jich tady je.
  • Mám dojem, že tady píše pouze jeden člověk, bolševický pomatenec Tečka, který vystupuje pod nicky pusinka,kraken,rázovitý chachar,radka atd atd a mlátí tady ty své komunistické nesmysly, nejlepší by bylo diskuzi tiskali zrušit *1*
    • Za vasim lhanim je zrejme sexualni neukojenost. Zkuste s tiom neco udelat, i kdyz chapu, ze to pro vas asi nebude snadne! *1* *1* *1*
      • vy jste se udělala permanentními slizkými příspěvky na adresu D. Rátha, Né každý myslí zrovna na to, na co vy.
    • Pleteš si dojmy s pojmy. Podstatné je zda je to o čem píší skutečnout. Tiscali pouští příspěvky vyjadřijící lež , vulgaritu a neávist ( což mimochodem číší z tvého příspěvku ). Oni bylidé asi příspěvky podepsali, ale u nás není svoboda slova. Viz cenzůra a nebo blokování přípěvků.
      Dnes kdo se podepíše je terčem ekonomické a existenční likvidace. A´t porovnávám jak porovnávám, tak před převratem byl z hlediska obecného lidu živtot svobodnější a sociálně spravedlnější. Jiný pohled na to musí mít zloději národního vlastnictví, korupčníci a exekutiva.
      Stručně - zdravotnictví v kdesi
      - školství v kdesi
      - armáda v kdesi
      Důvodem je, že doktoři neléčí, učitelky a učitelé neučí - nenažranci mají málo peněz. Praktický lékař má celkem průměr 60-110 000 Kčs. Naproti tomu důchoce kolem 10 000 Kč. A co je z armády bojeschopné je v zahraničí v cizím zálmu. Ostaní je připravována na zásah proti očekávaným soc. bouřím - ty přijdou nebo přijde dříve konec cilizace. Oboje urychlují mocní této planety.
      Prorto očekávejme oboje s úsměvem.
    • Tito lidé / a mnoho jiných/ používají k myšlení vlastní mozek, komentují věci, které vidí na vlastní oči a podle toho si utvářejí vlastní názor.... na rozdíl od Vás...

      - je jich daleko víc, než takových - jako Vy...
      • Běž domů Ivane! Čeká tě Nataša.
        • jak říkám, ani tohle není vlastní....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit