Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen tak mimochodem,všímli jste si někdo také,že si Slováci začínají nějak často o nás česko otírat svoje fekálie,např. dnes byla česká vlajka uvedena na výstavě jako rohožka,nebo také poslední video o tom,že jsme vyžírky? aj.
    • Již delší dobu kolují zprávy,. že na Slovensku panuje protičeská nálada. hanobení
      české vlajky to nasvědčuje! Po Klausově frozbití spolewčného státu v jednmon šotu
      televize vystoupila stará Slovena, která prohlásila:" Najlepšie bolo za Hitlerka"!
      Co na to říct? - Masmédia pak tvrdí,. jak se Češi a Slováci mají rádi!
      Málo se ví, jak Slováci v Kanadě, kolaboranti s Hitlerem , financovali rozpad státu a
      jakou pomlouvačnou kampaň proti Čechům vedlii, kde se dalo! Rozdělení stáitu
      prý bylo spolufiancováno i Lukoilem! O tom může více povědět V. Klaus et kis family!
  • Stále více se ukazuje,že Západ ,z lásky k bližnímu, za Ukrajinu platit dluhy nechce.Pouze by ji rád vydrancoval.Jakmile toto většině Ukrajinců dojde,poženou ty ze Západu svinským krokem.Pak nynější lumpy u koryt krutě sami vybijí a se budou postupně vžebrávat pod ochraná křídla Ruska,jako jeho další gubernie.Od Putina je nejrozumnější potopit do bídy celou EU.A to tak,že přeruší veškerou obchodní vazbu s Ukrajinou a EU.Tento tah by bylo vhodné od Putina udělat dva měsíce před nástupem další topné sezony.Tak začne v EU a na Ukrajině Velká doba ledová.Pak bude EU do státního bankrotu přímo svištět.A Rusko bude mít o jednoho nepřítele méně.
    • Avyboji, rudý agente! Byls pověřen Koňským ksichtem sdělit světu, čemu by měl uvěřit?
      Bolševická brežněvovská propaganda nás v roce 1968 v srpn u přesvědčovala, že bylo
      byllo nutné internacionálně pomoci Čechoslovákům zachránit socialismus, zvláště
      když o to požádali písemně! - Prokázalo se, že "pozývací dopis" podepsali sovětští
      agenti Biľak,. Kolder, Jindra... Kolder trefil šlak, Jindra zemřel 2. srpna 1969, Biľ.ak
      zgebnul nedáivno: Do smrti lhal: "Ja som n ič nepodpísal"!
      Fašti komuinisti vždycky lůhali a lžou dodnes. Putka hlásá a vědomě lže, že na Ukrajiněv.ládnou nacistki! a tu lež se dostane do pekla!
    • Tak běž domů, jestli ti EU smrdí, nemusíš tady bydlet a vezmi sebou tvého spoluobčana, který se v Čechách přejmenoval na Klause.
  • Většina pisatelů příspěvků podle obsahu, určitě komunikuje s modlářkou u Gottwalda, Semelovou.Stydím se za Vás a běžte do háje komundírové
  • Emeričan rozen jako afričan stáhne sebou celou ameriku.........do pekla
    • Obama ukazuje světu,že i černá huba může být hubou pořádného lumpa.
  • Znovu opakuji hlupákům na Tiscali.cz kteří nemají kousek soudnosti...
    že v dnešní době v civilizovaném světě si nemůže Rusko dovolit střílet na ulici do lidí jiného etnika a zvlášť na jiném území než je jeho.
    Dále tady prohlašuji že nás učili že nás osvobodili naši bratři - Slované !!! Já se za ně stydím protože se chovají jako zvířata a neváží si lidského života.
    • ber to tak , že tu existuje pátá kolona a ta určitě nespí a vytváří proruskou atmosféru, takhle to dělali i náckové.
    • Rusko ne, ale nový bůh ras-Putin může všechno.
  • S tou kremelskou goebelsovštinou tady neuspějete. Tady jste v Evropě a ne ve výžhodních stepích.
    • že tvůj oblíbený premiér Jaceňuk jede dnes osobně do Doněcka? Tam ji může při troše štěstí chytit. Nemáš obavu?
      • *1* *1* *1*
        • že jsem se spletl? Jaceňuk přijede chytat včelu do Oděsy a ne do Doněcka! Omlouvá mne to, že Rusko je tak veliké a má mnoho měst a oblastí.
  • Někteří lidé (např. anonym Voloďa), kteří zobou US-EU antiruskou propagandu již musí mít již značnou dávku omezenosti. I slepý vidí kdo je tady fašista horší než Hitler po tom, co předvedli naši milovaní soudruzi z EU-USA v Kyjevě. Ani Hitler nechtěl před válkou nic mít s nacionalistickými fanatiky ze západní Ukrajiny. Pro Amíky respektive spíše zdegenerovné US vedení, které zřetelně ovládají pochybná individua, sdružená pod Neokon (neokonzervativci, nebo výstižněji neokolonizátoři) zřejmě není nic špatné, aby se za každou cenu snažili o uskutečňování židovského snu o předurčenosti vládnout světu. Po roce 89 zápaďáčtí šéfici přesvědčili, že je to banda pokryteckých individuí, které se neštítí ničeho. Snažili se pokrytecky dělat dojem demokratů a ochránců lidských práv a za rouškou této pózy vraždili po celém světě. Rusy jsem po roce 68 považoval za okupanty. Pak tedy jak nazvat Američany, kteří za svoje líbivá slova schovávají státní terorizmus a ještě z toho viní jiné? Rusové v 68 roce chránili své zájmy aby je nikdo nenapadal a neschovávali se za lži o demokracii a lidských právech. To o našich "západních soudruzích" nelze říct ani náhodou. Ti za rouškou demokracie terorizují celý svět, vraždí jen aby rozšířili svoje pochybné impérium a snaží se vinu dávat na Rusy. Opravdu skvělý charakter, zřetelně s hlubokým historickým základem, hodný důvěry. Takže byť jsem Rusy po 68 považoval za okupanty, tak nyní nelze než konstatovat že jsou Rusové proti amíkům v právu a že špatní nejsou Rusové, ale pokrytečtí západní ochránci lidských práv.
    • Hwele, súdruh! Ty žes považolval Rusáiky za okupanty?: Nemáíš rudopu nhorečklui?
    • nemluv za Karla IV, mluv za Stalina.
    • KarelIV vy jste blbý a ještě korunovaně retardovaný rudě bolševický magor
      • Nevim kdo je tu blbej ale rozhodne fleku ty nejses moc chytrej to bude po tvym fasistyckym tatovi
        • ta gramatika fašisto z Kremlu, co? Ta nám dělá problémy.
    • Naprostý souhlas s názorem.Byl jsem na tom podobně jako Vy stran 68 roku.Dnes lituji,že ten podvod na lidi tohoto státu vyšel v r.1989 a bude těžké se z toho svrabu zde vládnoucího dostat.Již nám zaplatili tzv.spojenci za nálety na Prahu ,Kralupy,Ústí apod.Pod pláštíkem ,že mysleli,že jsou nad Drážďanami.Proto budou volby do EP a já půjdu demokraticky a svobodně volit za 1000000Kč profláknuté Teličky,Zahradil velký nos atd.Musí si uvědomit,že koryta končí.Tyto peníze věnuji přímo nemocným onkologicky mimo pojišťoven,aby je nikdo nerozkradl.
      • Bohužel mám silné obavy, že tzv. "demokratické metody" založené na svobodných volbách jsou již dávno pohřbeny. Pohřbeny těmi, kteří demokracii zneužili k ovládnutí myšlení lidí a k prosazování svých pochybných cílů, s demokracií a lidskými právy nemající nic společného. Na Ukrajině se tito západní lidumilové již zcela odkopali a ukázali svoji pravou tvář. A tu plastická operace do demokratické podoby nepřivede. A co se bombardování v 45 roce týká. Ne nadarmo nám v 45 roce amíci rozmlátili co se dalo, když už bylo jasné, že nebudou moci z nás ssát. A co se týká našeho zlatého pokladu a peněz. Existuje kniha od Stanislava Motla " Kam zmizel zlatý poklad republiky" cituji: "o tom, jak jsme museli spojencům zaplatit zlatem za to, že naši vojáci mohli po boku spojenců umírat ve válce proti Hitlerovi" a o dojemné spolupráci US vedení např. s Friedrichem Brehmem (lansdsmašaft), dříve SS-Sturmbannfuhrer a nositel zlatého odznaku NSDAP.
        • Karle IV přesně jste pochopil co jsem myslel.Toto já všechno vím,proto se bavím tím,že tolik lží jsem za 40 let neslyšel jako za posledních 25 let.Nikdy jsem nebyl komuánista a ani ve straně,ale o to jsem se víc vzdělával,proto na jiném místě píšu o ztracené mladé generaci.EU již v roce 1985 byla v krizi tak potřebovala východní trhy.Mě stačilo NDR,když tam okupanti z Francie,USA a Anglie nakupovali jako diví kvalitní zboží v obch.domech v Berlíně za babku.
          • Ano, tento režim po roce 89, byl od samého počátku postaven na zločinu. Na okradení každého slušného člověka v této zemi. Pochybné organizace v USA ( záměrně nejmenuji), ale lidé v nich mají svůj historický původ již z dob starého Egypta. Říkalo se jim Apiru a historici je dnes klasifikují jako zloděje a lapky, kteří přepadávali egyptské karavany na pobřeží Kanánu. Poté co utekli z Egypta cca 1250př.n.l za RameseIII se přejmenovali na Izraelity a později se přejmenovali znovu. A tito potomci nám dnes dělají tyto problémy, protože se mentálně chovají stále stejně. Bohužel se jim v USA podařilo ovládnout značné vojenské prostředky. A o to je dnes situace horší. Prostředky na svoji existenci sají kde se dá. Proto listopad 89 u nás, agrese v Jugoslávii, Iráku atd. Proto teď to dění na Ukrajině. V USA je nyní nazývají Neokoni. A bohužel řada lidí o tété hrozbě nemá a nechce mít ani tušení a neví s jak jedovatým hadem mají co do činění.
  • Moskva tu vládu označila velice přiléhavě
  • Jsou to různé plané úvahy, ale faktum bude takové že polovina Ukrajiny se přidá k Rusku, tak jako Krym a žádní nastrčení tajtrlíci s tím nic nenadělají, nějaký Jaceňhňup to nemůže nijak ovlivnit! *3*
    • může to ale vyvolat - už se stalo a taky pozdržet
    • Východní Ukrajina je ruská, průmysl je vázán z 92% na Rusko a tak udělají vše proto, aby se oddělili a obchodovali dál s Ruskem, protože EU by jim průmysl zničila, jako konkurenční, kolonizovala by je a vznikla by obrovská nezaměstnanost a Rusové i celá východní část Ukrajiny si to dobře uvědomuje a proto se EU a USA brání.
      • Oleno,. Ty jsi hloupá jak poleno! Kdo Ti to napsal? Jen povídej!
      • Přesně je to napsané.Tak jako se to stalo u nás havel a spol.Největší póvl a rakovina tohoto státu a nových komunistů po r.1968 vstupujících do strany z důvodu koryta.
  • že ty fašisty z Kremlu huby nebolí, oni budou někoho známkovat nálepkou" fašista"...směšné, zvláště bod toho malého putina
    • Dej si voraz, fašoune, bude oběd! Máš eintopf?
      • nein - Schnitzel mit Kartofelsalat, je neděle, moulo !
        • Jednou za rok dojde - fašistická tečka - do restaurace u Hrabětů v Českém Brodě, sedne k dubovém stolu, nově vyřezanému se stejnými židlemi v řadách , rozbije prasátko, aby si mohl nácek zaplatit meníčko a hned má pocit, že je hrabě sám - v žilách modrá krev , jako Kárl von Sajrajt z Bilderbergu . A protože tato restaurace je v ulici Suvorovova - tak mu jídlo hořkne v puse, blbovi nacistickému. .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit