Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokrytec jménem USA! Nic není černo - bílé!

    Nedávno USA hrozila válkou protože Sýrie vlastní chemické zbraně. Sama USA je však vlastní
    a používala je ve válce s Vietnamem. Dodávala také chemikálie Iráku pro boj s Iránem.

    USA přiznala že zaplatila puč a svržení prezidenta na Ukrajině. K moci si dosadila své nikým
    nevolené lokaje a každého kdo je neuznává označí za proruského radikála a teroristu.

    USA zavedla sankce proti socialistické Kubě ale co byla Kuba před Castrem? - kolonie USA vekteré prosperovala Americká mafie. Proto také mafie které Castro sebral zisk spolupracovala s CIA při jejich snahách Castra svrhnout.
    • Castra CIA chtěla mnohokrát zabít, atentátů bylo bezpočet, ale nezadařilo se. Ovšem USA to dělají demokraticky, svobodně a hlavně lidsko-právně a humánně. Tak jako , když stříleli Indiiány aby jim mohli sebrat jejich území, svoje prezidenty, a lidi po celém světě. Kyjevský majdan nebyl jediným, v Číně uspořádali majdan na náměstí Nebeského klidu už v r. 89 pomocí CIA a uplacených disidentů a studentů, jako všude jinde a hořelo tam kde co, než to Čína dala do klidu, ale musela tvrdě, protože bez síly to nešlo. Dohovor - dialog nefungoval, jako v Kyjevě, o to se USA a CIA vždy postará.
      • Mimochodem, ještě jste, Pamětníci, zapomněli na další oblíbenou americkou kratochvíli, a to, vraždění svých vlastních presidentů. A že těch atentátů bylo (9 celkem, z toho 4 úspěšné). Připomenu: 1865 Lincoln, 1881 Carfield (přitom tento 20.amer.president patřil mezi velmi oblíbené), 1901 Mc.Kinley a 1963 Kennedy. Tedy zatím. Tak v tomhle tom Rusko kvalit USA zdaleka nedosahuje. V tom mají skutečně co dohánět.
      • Pamětníku, mluvíš z cesty! A furt dokola A už od dob Lenina. Ten to už nevydržel a spojil se raději se syfilisem. V tom měl jistotu!
      • Když pominu ostatní, tak to o té Číně už je trochu demagogie, ne ? Kdo má zájem vědět, tak si o tom masakru na náměstí Tien an-men v r. 1989 něco přečte. Tak bez síly to nešlo - takže rozjezdili tankama desítky, možná stovky mladých studentů (čínských, ne amerických) ! Proč se tedy divíte tomu, co dnes dělá vládní moc na Ukrajině ? To je jen to samé, tzv. v bleděmodrém, ne ?! Hnus dál pokračuje, i když v mnohem menším měřítku, než tehdy v Číně, protože je mezi lidmy mnoho zloby, křivd a nerozumu ...
        • pokud vím, tak ti mladí studenti rozsápali policisty - takže až tak jednoznačné to tedy nebylo
    • A Poláci napadli hitlerovské Německo. Tak začala druhá světová *1* *1*
      • stačí si přečíst: http://cs.wikipedia.org/wiki/P%C5%99epaden%C3%AD_vys%C3%ADla%C4%8Dky_v_Gliwic%C3%ADch , resp. http://www.panzernet.net/php/index.php?topic=5447.0
      • ne, Německo ne, ale nás napadli, stejně jako Německo si odtrhli kousek pohraničí, nejsou to žádní dobráčci
  • Rusa nemusím, mají ale pravdu!
  • Hitlerovi pohrobci z Kyjeva zlepšili efektivitu likvidace Rusů, Židů a dalších podlidí tím, že vynechali plynovou mezičást a provádějí jejich kremaci zaživa. Tuhle novinku už zavedli až do Oděsy a Merkelová s Obamou, Stropnickým a Zaorálkem tomu ještě obdivně přihlížejí.
    Goebbels začínal pálením knih, tihle rovnou lidma. Co se bude dít až získají plnou moc?
    • Rusáci se vrátí domů *2*
      • Oni někám pujdou?
      • Rusové tam byli odnepaměti, tak tu nelži tečko a USA nejde jen o Ukrajinu, ale i to Rusko, protože má nerostné bohatství a stojí jim v cestě a i ta Čína s Tibetem, který má strategické území pro jejich základny NATO-USA, mniši z Tibetu je nezajímají, to je jen zástěrka k tomu, co potřebují - strategické území
        • Co to je "od nepaměti" ? Nějaký hloupý paušál na úrovni a la Neználek. Před slovanskými Rusy tam prokazatelně byli např. Řekové, Skythové, Švédové (vikingští Varjagové-Rusi/Ruotsi, viz kníže Oleg, Rurik), Tataři, Turci. Nutno pečlivě dostudovat, než psát blbosti !!! Původní název "odnepaměti" na území dnešní Ukrajiny je Kyjevská Rus. Analogicky, dle Vašich argumentů, by si tedy Ukrajina mohla nárokovat Rusko s Moskvou ! P.S. Odkud myslíte, že se vzali Krymští Tataři - nebo to jsou převlečení Rusové ? Na ostatní je zbytečné vůbec reagovat - pouhé omílání nepodložených spekulací stále dokola ...
          • tak za prvé odvozovat dnešní Švédy od Vajragů je nesmysl, a pak, v tom případš, my bychom sem k nám měli pozvat třeba Basky, Keltové tady byli před germány a před námi, jen fajn pocit je ten, že ti germáni, kteří tady byli před námi neměli s dnešními Němci nic společného. Jo a bavoři ať si táhnou, kam chtějí, to jsou stará slovanská území - tak jste to myslel?
  • Moskva naznačuje jen to, co každý slušný člověk ví. Nacismus, fašismus = Uesesaeu.
    • ero, b l b e c jako vždy
      • Vrať se na hnůj, Tečko!!!
  • Fašistické myšlenky a názory se zhmotnily v plné kráse na Ukrajině, jak jinak.....USA a EU je plně podporují, protože se jim to momentálně hodí proti Rusům. Čeští politici lezou do zádele
    těm ,u kterých předpokládají že je to momentálně výhodné, tak jako vždy.... Jak ubohé....
    Celá EU skáče, jak USA poroučí a hlupáci tomu ještě tleskají.... To je teda budocnost.........
    • TO je ta lepší budoucnost za kterou se mrzlo na náměstích a cinkalo klíči. Schwarzenberg řekl kněžně Rohanové na jedné zveřejněné nahrávce - počkej za pár let budou Češi rádi když se nažerou a pak si vezmeš i to , co ti zabavili za kolaboraci s fašisty. Proto USA podporují fašisty na Ukrajině. - podle plánu Bilderberg. A tuto větu slavnou přednesl už před 15ti lety
  • Samé kecy. Na www.1tv.ru je úplné video akce Pravého sektoru ze včerejška na náměstí v Oděse. Zádné "prý" a nebo jedna strana říká jedno, druhá opak. Policie se tupie dívala, jak Pravý sektor neozbrojené lidi uvěznil v budově, tuto zapálil a kdo chtěl utéct - toho umlátili do němoty. Pak tyto lidské hyeny policie doprovodila z města - bez trestu. Jestli toto je demokracie a Kyjev jejím příkladem - pak at nás Bůh chrání! Tato zberba se s podporou EU a USA časem objeví i v CR - takže miláčkové - těšte se. A pak můžete poděkovat p. Ashton, Merkel a Obama. Je to jako s hudbou - ta je bud dobrá nebo zlá. Rozvrat na Ukrajině stál politiky EU a USA miliardy USD - a bude to ještě dražší. Budeme dál podporovat anarchisty a banderovce v Kyjevě a ještě za to budeme EU děkovat. Je z toho na blití !
  • Část prozápadních pučistů se opravdu hlásí k fašistickému odkazu - EU je nucena podporovat
    a vzniká tak paradoxní situce protože ve státech EU je propagace fašismu trestným činem.
    Do prozápadního tábora patří i odsouzená neprávem propuštěná zlodějka Tymošenková.
    Ukrajina je stejně jako náš stát proslula korupcí u všech stran a rozkrádáním státního majetku
    a nyní se po nás občanech EU kterým se káže utahování opasků žádá další
    dotování těchto zločinců.

    Ukrajinská mafie a na černo pracující dělníci jsou u nás velkým problémem. Náš premiér
    Sobotka sem však vesele zve další zločince a dokonce jim zařídil léčení zdarma.
    Je ostudou že ani toto náš národ nezburcuje k akci v době kdy řada zdejších lidí nemá peníze ani na zubaře.
    • My tu dokonce máme přímo fašisty - banderovce pod vedením Olega Zajnullina, kteří si nechali postavit tajně v noci pomník pod okny Justičního paláce v Praze 5 . Uplatili Jančíka, starostu P-5, protože tádná část Prahy to udělat nechtěla, že si to platili právě fašisté. Je jich více než 400. A to nejsou ještě v EU a pod jejich červenočernými vlajkami je podpořil sám Kárl Schwarzenberg . Tady jasně vidíte, jak podporuje fašisty, manželka je z fašistické rodiny. Fašismus je tak na vzestupu.
      • eleonoro jsi veliká p í č a smradlavá
        • 3,1415ča smrdí buzerantům.....
    • Bože lidi copak nevidíte,že se k moci derou opět fašouni a náš národ jim k tomu jěšte fandí.To jsou potomci nacistických bestií,kteří se nesmířili s porážkou těch svých připodělaných předků.Potřebují opět pořádně dostat přes držku.
      • Oni se nederou k moci, oni jsou jenom využíváni těmi v pozadí. Až je nebudou potřebovat, tak je odrovnají do jednoho.
  • Tam neútočí pravidelná armáda ani milice ale jednotky "Pravý blok" vyzbrojeny západem. Jde jim o to aby vyprovokovali Rusko k útoku a to by byl začátek III.světový ! To jsou hrozný h-vada.Ona si snad USA myslí,že by se jí to nedotklo?!?!
    PS:
    Tady už nejde ani jestli EU nebo Rusko a nebo USA.To je pořád jen kapitál a teť který vyhraje.Je to imperialismus a státy jsou od toho aby za ty ku-vy bohatý umírali obyčejní lidi!!!
  • Moskva tu vládu označila velice přiléhavě
  • Dneska jsou na světě prakticky jen dvě opravdové velmoci, Čína a Rusko, USA se už stala v mnoha směrech rozvojovou zemí, ale pozor, když kobyla zdychá kolem sebe kopá.
    • Kéž bychom se stali ochabující rozvojovou zemí na úrovni USA!Pak bychom vystrnadili osobu pod krytím "o co tady jde" do jedné z velmocí.Ať si tam pošušňá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit