Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tetyana
    Maskvu vy budete prosit o pomoc od Arabu
    • ty jsi ale hnusná držka *11*
  • Mladý český vědec vyrazil do Abcházie, která se kdysi od trhla od Gruzie, vyhlásila nezávislost a přimkla se k Rusku. Výsledkem je ovšem, místo očekávané prosperity, zaostalost, bída a beznaděj. Tak dopadají ruské sliby, kterým nyní věří naivkové na Krymu a východě Ukrajiny. Jako první zveřejnily tuto drsnou pravdu, která kremlofily nepotěší, Lidové noviny v sobotní příloze Orientace.

    Už hraniční přechod s Gruzií znamenal pro neznalého jedince šok. Usměvavý gruzínský policista na jedné straně dal razítko do pasu a civilizovaně popřál šťastnou cestu. Hranici prozrazovaly vysoké žiletkové ploty na abchazské straně. Tam čekal mladý Brňan spolu asi s dvaceti Abchazijci, kteří se vraceli z trhu z Gruzie, kde prodávali zemědělské produkty, aby se vůbec uživili, protože doma žádnou práci nemají, bezdůvodně několik hodin, až je pohraničníci pustí dále. Nicméně hlavní slovo měli dva příslušníci ruské tajné služby FSB, kteří našemu Brňanovi vymazali z fotoaparátu všechny fotografie. Proč jim vadili snímky jeho rodiny, těžko říct. Ovšem vrcholem jejich arogantního vystoupení, bylo nevpuštění jednoho Abcházce domů, podle nich byl v Gruzii příliš dlouho, tak ať si tam zůstane. Jo, to se tam děje, Rusové v Abcházii rozhodují ovšem a tak, když chtějí, nepustí vás domů.
    • www.youtube.com/watch?v=dEjQGAJSJgg
      *5*
      • blbe *11* *12* *11*
  • Zas blbý kydy. Moskva nerezignuje, ale chce posílit tajné služby. Lze to najít všude po internetovém sméťáku, teda vlastně mainstreemu. *1* Jo a onehdá jste tu v článku vyřvávali, že u IS je 5000 Rusů, jak na Matějský a teď zas hučíte to samý, co jsem psal tehdy do diskuse. To vám nevadí, že jste za pořádný hňupy? Hmm, asi nééé. Ono to asi bude fakt. *1*
    • naprosto souhlasím,ale pan Putin není hňup ne ????
  • Oto Východní EUropa byla 40 let vazalem SSSR a nic dobrého ji to nepřineslo.
    Západ nám nejen po finanční stránce utekl o světelné roky dopředu.
    • Kdyby nás "západ" zbaběle neobětoval Hitlerovi co se pachtoval i s tím "nerusem" Stalinem a nezradili nás "ve vyšším politickém zájmu" i v tom 68 roce, kdy jen uprděně stáli na hranicích a se strachem vše "monitorovali".., tak jak to dělal velmi často i v historii..protože konec konců financoval i toho kurevníka a syfilitika Lenina k rozvrácení carského Ruska, protože se sám bál co bude po 1sv. ..tak to tak, nemuselo dopadnout...Nyní se taky nedá říct, že jsme svéprávní a co nedoporučí "Brusel" to už není prý spojenecké. Jsme prostě cca střed Evropy, jednou tak a pak zas naopak..
      • Nežvaň nesmysly i ti angláni a frantíci na tu pitomost co v Mnichově udělali sakra doplatili jenže tam po 2WW se k moci nedostali komunisti a přijali na rozdíl od nás Marschalluj plán který nám Stalin zatrhl a západní evropa rostla kdežto my s rusy v zádech jsme spadli do sr-- ek z kterých se budeme ještě dlouho vyhrabávat Oto
        • Nemám problém souhlasit..,ale opět dodávám, že je to zase díky tomu, že nás na spojeneckých dohodách i mimo těch na "Jaltě", kde se jednalo taky spíše o nás, bez nás.. "západ" opět klasicky zradil a hodil nás, jako nárazníkovou oblast, tzv."ostblok" raději Stalinovy, protože se ho báli všichni, jaký to byl magor.., aby se sám "západ" zachránil, jinak by ani nebylo setkání vojsk a konec u řeky Labe, ale úplně někde jinde.. a Britové si mimochodem nechali později našim státním zlatem zaplatit i za každý "knoflík u košile" , kdy tam byli naši lidé a bojovali i za ně..Komunistů se po válce naopak báli všichni a to dokonce i v USA, jinak by nepřemýšleli i tom, že hned po válce spojenecky chtěli zaútočit zas proti Rusku i s použitím zbytku německé armády,ale už prostě nebyla vůle i síla to uskutečnit..Nedělejme si žádné iluze o tom, že i nyní by nás "západ" nedokázal opět "spojenecky" obětovat znovu, když by na věc přišlo a jim teklo do bot..Pro "západ" jsme vždy historicky byli, jsme a budeme.. jen levný, "zaostalý, špinavý, slovanský východ" i jako odpadní trhy, nárazníková oblast a skladiště
  • Evropa ve vazalském "spojenectví" s USA jen trpce sklízí vše co jako bumerang vyhodili už před desítkami let při vývozu té, své, nenažrané, kapitálové "demokracie a svobody", všude tam, kde neměli absolutně co pohledávat i rozvrtávat lidi mezi sebou vzájemně.. pro své darebácké cíle zisk, mamon a trhy na cizí úkor...Mohou však reagovat...mohou rovněž taky vydat přiblbé a impotentní "sankce" proti těm, co si sami svojí "podporou" vychovali až se jim tito vymkli z pod kontroly a při tom úplně stejně tak dupat nožičkama a kvičet, jak postřelení kanci na poli..!
  • Pokud IS rozšíří činnost na Kavkaz a do Čečenska jak vyhrožuje tak zažije
    Rusko pěkně horké chvilky.

    Tamní lid dlouho pod Ruskou nadvládou stráda a s nadšením se k IS přidá ve snaze
    zajistit si nezávislost.
    • To tvrdím již dlouho že Putin bude mít sakra starosti když si uvědomíte kolik lidí v RF je muslimského vyznání.
  • a jakpak tomu brání Britové, Francouzi, Amíci, Kanaďané........?
  • nicolles
    Moskva (putin) nerezignuje. Putin je tam přímo posílá, protože pro ně stejně nemá žrádlo a snaží se rozpoutat světovou válku. To už dávno každý člověk s IQ nad osmdesát ví!
    • jste jen hlupák, který zavírá opči před zcela zjevnou realitou, Rusko, a to zcela po právu, brání samo sebe...válku nechce, protože ji zažilo, to amíci se vidí, jak zabíjejí v cizině a pak hupky dupky domů k mamce s kořistí, Rusové, kteří mají v každé rodině mrtvé z války, vědí, jak je to v realitě. Proto oni válku nechtějí a nechtějí ji ani běžní Němci, protože ti vědí totéž, co Rusové.
      • Jak je potom možné pusinko když rus válku nechce se cpe na cizí území a stále buduje silnější armádu k čemu cpe se snad někdo do ruska a prosím ne o tom že je rusko v ohrožení NATO a američanů to jsme poslouchali po 40let
  • Co k tomu dodat. Američané to tak chtěli, tak to tak je. Probudí se, až jim spadne zase nějaký barák. Otázka je, zda to nebude už pozdě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit