Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bodejť by moskva nesmrděla - každý rusák je jen zpařené ho.no a největší sráčkovač všech sráčů světa hnije v Kremlu. Pak aby široké daleké okolí nesmrdělo. Viď zemane, ty prorusácká vlastizrádná zrůdo, ty to přece víš nejlépe, když tomu kremelského skřetskému potratu rusácké čuby jezdíš olizovat řiť.
  • Byl jsem v Moskvě a to co popisuje pochcali jsem neviděl.Můžete mi upřesnit konkrétně,kde to tam je.Viděl jsem elektrárny,fabriky,což u nás již díky deformacii není.Prosím děkuji za konkrétní odpověď.
    • on totiž ten zápach až zase tak vidět není pomatený žalude, měl jste si spíše přičichnout *15*
      • Ve vší skromnosti se domnívám, že: "Moskvu obklopují obří hory skládek" je popis jevu naopak viditelného velmi dobře a vy tudíž nejste než zmatená nána.
        • Tak ty jsi obcházel části které obklopují Moskvu ??? *15* *15* *15* *15* *15* . Zajímavá procházka. *15*
    • to víš že jsi byl v Moskvě *3*
  • Kalousek též smrdí a je prolezlej roupama,proto brousí svůj hemeroid o podlahu))
  • ObcanHaveI
    Už zase nudí teplej Sajmon
  • zrůdy tichcali,přestaňte se starat o moskvu a starejte se o to, abychom my nebyli smetištěm západní evropy tak jak si to z nás dělají, o tom nepíšete, vy havloidní zaprodanci
    • ale ono je dobře že napsali o Moskvě. A pravdu. Ona je opravdu hnojištěm. Lidským i tady tím zde uváděným. Ovšem největší hnůj sídlí tam v Kremlu. Páchnoucí špinavec potřebuje být neustále okopáván.
  • Odin, dva, tri, četyrje, pjať, vyšel zajčik poguljať.
    Vdrug ochotnik vybjegajet i prjamo zajčika streljaet.
    Pif, paf, oj, oj, oj, ujmirajet zajčik moj.
    Otpravili zajčika domoj, no pokazalsja on živoj.
  • ObcanHaveI
    Vývoz: Elektronický odpad je běžně vyvážen ze zemí rozvinutých do rozvojových zemí, přičemž často dochází k porušování mezinárodního práva. Kontrola v 18 evropských přístavech v roce 2005 odhalila, že až 47% procent podíl odpadu určeného na vývoz, včetně elektronického odpadu, představoval ilegálně vyvážený odpad. V samotné Velké Británii bylo v roce 2003 vyvezeno do zemí Dálného Východu, Indie, Afriky a Číny nejméně 23 tisíc tun nedeklarovaného nebo elektronického odpadu z „šedého trhu“. Ve Spojených státech se odhaduje, že tímto způsobem je vyvezeno 50 -80% odpadu shromážděného pro recyklaci. Navíc je tento postup legální, protože USA neratifikovaly Basilejskou úmluvu
    .
    Amrdólové jsou prasata!
    • ObcanHavel
      Takže Amerika svůj odpad vyváží případně recykluje, zatímco Rus si kupí obří hromadu sra*ek na vlastním dvorku, kde mu to smrdí pod nos? Inu, kdo chce kam..
  • Smrad je nejlepší obrana proti agresorům! A že Rus smrdí, víme všichni.Pije to chlebnoj kvas, žvýká ředkev a cibuli, zakusuje mizernou náhražkou chleba.

    Proč od Moskvy prchal Napoleon i Hitler?

    Ten smrad už nemohli vydržet - armáda blila, kudy chodila, tím smrad ještě potencovala.

    A za okupace 1968 - 90 v okolí Milovic i Vysokého Mýta lidé okna zavírali, když vítr foukal od těch jejich kasáren.
    • A proč zde na Tiscali skoro nikdo nediskutuje, protože kouříš sejratý buřty Sajmone z redakce a tvůj mozek z toho sajrajtu a smradu zdegeneroval, blbče přihřátej.
  • každé město má své problémy s odpady. Tady však je snahou redaktorů přidat se k té mediální sebrance, která chce Rusko a vše s tím spojené představit jako to nejhorší, co existuje. Přitom realita je úplně jiná. Porovnáme-li třeba zločinnost třeba New Yorku a Moskvy, porovnáme-li moderní části města v New Yorku a Moskvě, porovnáme-li odpadky v noci ve městě v New Yorku a v Moskvě, porovnáme-li městskou dopravu pro normální lidi v New Yorku a v Moskvě, tak si myslím, že by si to měli redaktoři srovnat v palici a napsat taky něco reálného o Rusku a o Moskvě. To neříkám, že lidé mají v Rusku jednoduchý život. Je to velké odříkání a život tam je velmi těžký. Už jenom proto, že se USA rozhodly poštvat celý svět proti Rusku sankcemi, aby Amíci měli o jednoho soupeře v ovládnutí světa méně
  • ObcanHavel
    však oni to doženou lacinými leč velmi výraznými parfémy, kdo někdy jel s nějakou ruskou dámičkou pár pater výtahem, jistě ví o čem mluvím, než jsme dojeli do 4. patra, regulerně mi slzely oči

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit