Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je dovné, že se naše média nezabávají protivládními protesty na Slovensku, ale Putinem v Rusku. To mu ta naše vládní trojkolka a jejich pohlaváři závidí politický úspěch,a popularitu v Rusku? Je vidět, že špinavá mediální propaganda funguje stejně jako kdysi fungovala v dobách totalitního režimu, jen v opačném gardu. *12* *12* *12* *16*
    • Nepokoje začnou proti naší vládní trojkolce již brzy, takže si naši pohlaváři užijou.
  • Putina můžeme jen a jen závidět, tady to spěje ke konci a může to brzy vybuchnout, lidé už toho mají dost.
  • Pro Petra původního, pro peníze to nedělám ale jsem o tom přesvědčen, zato ty jsi tady brán jako etalon blbosti,pokud nevíš co je etalon mrkni do Ottova náučného slovníku.
  • Lidé v Rusku jsou z Putinem spokojeni, jen pár provokatérů dělá divadlo které ještě dostane zaplaceno z USA.
    • karel si ještě moc mladej na to abys vynášel podobné soudy

      to samé soudruzi tvrdili před 20 lety..že je nás jen hrstka..a na Letné nás pak bylo 750 000 nespokojených !!
    • Soudruhu, děláš to za peníze nebo z blbosti?
  • Putina jim můžeme jen závidět a v každé zemi se najdou individua kteřá by chtěla změnu režimu a pokud se to stane pak by chtěli návrat starých časů,my jsme toho zářný příklad.
    • putina jim závidět uritě nemůžeme ..nejdříve Rusko pomohl "postavit " na nohy teď ho potápí ...
  • Mně baví jak média neustále omílají,že protesty proti Putinovi jsou "masívní" a napíší,že jednou přišlo demonstrovat 10000 lidí,podruhé zase 30000 atd.Přitom Moskva je 10 milionové město,i 100000 demonstrace by byla směšně malá,oproti počtu obyvatel Moskvy.Kdyby demonstrace měly milion účastníků tak potom by se dalo říci,že jsou masívní.
    • je úplně jedno kolik jich na demonstraci .přijde ..těch nespokojených jsou tam miliony..stejně jako u nás každý nadává a na demonstraci přijde hrstka lidí !!

      jestli to nevidíte tak všechny ty protesty v celém světě ..mají jednoho původce !!
      • http://orgo-net.blogspot.com/2011/10/matthew-sdeleni-na-rijen-2011_24.html
  • Pseudodemokracie, která je ustavena ve všech tzv."demokratických zemích" má za úkol zviditelnit opozici, která brojí proti vládnoucí vrchnosti. Pak budou pod dohledem a často paralyzování, aby opoziční skupiny neškodily. Dokud nezazní Aurora, nic se nestane.
    • Lery a po tom zazněla Aurora, tak následoval chaos, vraždění, deportace lidí, nejméně 100 mrtvých má na svědomí komunismus. A také WW2, kdy si "hnědí" a "rudí" socialisté rozdělili svět a pak spolu začali válčit. A i my dodnes neseme následky té Aurory: stali jsme se součástí tábora socialismu, nejdřív toho "hnědého" a pak toho "rudého", naše tradiční vzdělanost, morálka, hodnoty vytvářené po staletí byly zničeny, naše elita byla zlikvidována a byly nám vnuceny způsoby východostepních nomádů.
      • Aurora je jako příměr. U nás Aurora byla 17.listopadu 1989 a teda nic moc. Každá Aurora má nějaký podnět. U nás dlouho nebude, protože na ulicích umrzne pouze několik desítek bezdomovců, které nikoho nezajímají. Špatný výstřel z Aurory na Národní třídě 17.listopadu se projeví až za dost dlouhou dobu. V Rusku za Cara lidi "chcípali" hlady, do toho 1.světová válka, která poměry ještě zhoršila. Proto ta Aurora.U nás byl "výstřel" proto, že komunisti neuměli přehodit výhybku. Neuměli najít jinou cestu z jejich ideologie. Měli povolit podnikání, otevřít hranice apod. Byli by tu dodnes. Je však dobře, že lidi poznali druhou stranu výstřelu z Aurory. Další Aurora bude po krachu Eurozóny. A my Češi? Nikdy jsme si neuměli vládnout sami (až na malé výjimky) vždy jsme někomu lezli do zadku a olizovali jsme ohlodané kosti. A tak to dopadlo i po privatizaci majetku. Místo štiky v Evropě nám zůstaly ohlodané kosti "národního hospodářství".
        • Lery, po té naší Auroře měly také následovat gulagy (příměr!) a zločinci vinní za předchozí komunistický režim měli být dílem posláni za mříže a dílem zavřeni do ústavu pro choromyslné. A všichni komunisté měli mít doživotní zákaz práce ve veřejné správě. Nikdo do KSČ lézt nemusel. A samozřejmě zákaz podílení se na privatizaci, vždy oni přece neuznávají soukromé vlastnictví. V Listopadu právě komunisti přehodili výhybku: odstavili ty dementní soudruhy neschopné vnímat dobu, sami navlékli modré a oranžové převleky a začali se tvářit jako "demokrati", aniž by tušili co to demokracie je. Neboj se, že Eurozona krachne, to jsou jenom průvodní jevy "dospívání" EU ve Spojené státy evropské. A to že někomu lezeme do zadku, nechováme se jako rovný mezi rovnými a čekáme, že nám někdo bude říkat co máme dělat a postará se o nás (jak nás to komunismus naučil) to je příčina toho, že nám zbývají jen ty ohlodané kosti.
  • Tyto tzv. opoziční skupiny jsou podporovány zvenku (materiálně, finančně i jinak), stejně jako je tomu v Bělorusku nebo arabských státech. V Ruské Federaci je Voloďa tak oblíben, protože stabilizoval, pozdvihl a vyvedl zemi z totálního úpadku, způsobeného vládou chaotického Borise Jelcina. Pod Voloďovým vedením se země konsolidovala a znovu si začala věřit. Všechno je řízeno zvenčí, západní režimy si uvědomují, že pokud bude Rusko, Čína, arabské státy, atd. stabilní a prosperující, jejich vliv ve světě se bude neustále zvyšovat, zatímco vliv Západu pomalu ale jistě přejde k bezvýznamnosti. No už aby to bylo!
    • ty máš dost ty voloďo ..zajeď si do ruska a pohovoř s lidmi a uvidíš jak jsou spokojeni !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit