Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdykoliv vidím na internetu inzerci na různé motivátory a jejich "školení" nebo literární díla, tak se zhrozím a zavírám okno prohlížeče :-) Jsem na ty jejich kecy už alergický a nevěřím jim ani nos mezi očima. Radši si počtu nějakou tu detektivku nebo kvalitní román a díky novým dioptrickým brýlím u toho vydržím i několik hodin za víkend.

    • Já taky žádné "chytré" články nečtu, ale co se mi osvědčilo, tak jsou audioknihy . U toho můžu zavřít oči, relaxovat a poslouchat. Navíc jsem zjistila, že když něco poslouchám, tak si to líp pamatuju, než když to čtu. U toho tak dlouho nevydržím, protože mě začnou brzy bolet oči. S tím jsme měla problém už ve škole.

  • Lidé by rozhodně neměli trávit tolik času čtením nekvalitní literatury a naopak by si měli všichni shánět nějaké knihy, které mají nějaký smysl. Vždyť žijeme v době, kdy si každý může sehnat nějakou čtečku knih a dokonce si i některé tyto knihy stáhnout zdarma .. Třeba v tomto článku zde se o tom píše moc hezky :-)

  • Tzv. motivační knihy jsou pro kočku. Život člověka je nekonečně složitější než sebelépe napsaná motivační knížka. Motivační knihy jen generují a hromadí zisk pro autora a demotivují, resp. dezorientují čtenáře. Inteligentní a zdravě sebevědomý čtenář nepotřebuje motivaci typu motivační knížky. Tento člověk typu sangvinika si svůj život řídí sám, drží se zásady přiměřenosti a hlavně věří vlastnímu úsudku. Je imunní proti agitacím, které postrádají logický úsudek, nerespektují realitu a jsou silně zdeformované ideologickým balastem. Současné vedení EU nepotřebuje lidi s vlastním úsudkem, potřebuje jen lokajské duše, ovšem těchto lokajských duší se nerodí sto procent v rámci lidské civilizace, ty jsou vždycky v menšině, takže eurohujeři mají smůlu, neboť nebudou panovat...
  • Jak rozsáhlá je funkční gramotnost ? 

    Stejně internet a jeho zprávy jsou pro ODD(-zaměření pozornosti na informační proces, zřejmě bezužitku-krásná je formulace- sanování mysli bezvýznamnými informacemi-Vládne- v této moderní době- ten co témata vymýšlí a prezentuje)..Važme si těch s ADHD ( že stojí u strojů v pekárnách.a pod). Proč je provokovat??? Nabízet jiný život?? Nebo se k moci dostal někdo ze Scientologů (církev ?) Nebo již se neví  jak do lidí ??I téma DIY videa(obrazovo -zvukový vjem , na rozdíl od psaného) na YOUtube je malý počet(objem)- kreativita a tvořivost lidí(našeho lidu-po staru) je zřejmě větší (také rozdíl mezi teoretikem a praktikem,že) ???





  • Wolfcastle

    Kde jste ten clanek vyhrabali v 90tkách? tenkrát možná motivační knihy fakt frčeli , ale dnes??? 😂



    Motivační knihy to je něco jako předváděčky pro důchodce jen ten šmejd není obchodní zástupce, ale rádoby "spisovatel"...

  • Dobrý den, paní Šírková.

     "Motivační knihy" jsou hitem současnosti, kdy lidé chtějí úspěch snadno, hned a pokud možno bez práce. Tituly "Milionářem ve třech krocích", "Štěstí máte na dosah" a podobné jsou velmi podobné jakobylo léčení mandragorou a provazem z oběšence. Esoterici, internetoví ekonomové všeho druhu, ti mají dnes žně. Lidská hloupost je prostě vydatný trh. 

    Autoři předpokládají u potencionálních čtenářů rozvinutý idiotismus a životní dezorientaci. Stačí se podívat pozorněji na dámu v titulkovém obrázku. Střelnice a kolotoč.....

    Jinak říct člověku, že když chce vyjet z garáže, musí otevřít dveře, je asi to samé. 😛

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit