Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těm co mají plno keců o sociálních dávkách pro nepřizpůsobivé občany, vzkazuji .. je to naprosto zanedbatelná částka co vydává stát na tyto účely, a je to směšná částka proti tomu ,co rozkradli přívrženci ODS , TOP a ČSSD. *16* *16* *16* *16*
  • Ten problém už má daleko větší rozměry a chce to opravdu se tím racionálně zabývat a ne příjímat na uřady práce další uředníky s pocitem že tím se vše vyřeší.Neznám případ že by uředník vytvořil pracovní místa.A evidencí nezaměstnaných už máme v republice několik.A takto bych mohl pokračovat,že by z toho byla kniha.
  • UŽ jsme to dopracovali tak daleko,že pracující člověk musí chodit pro sociální dávky.Je to ponižující,když si uvědomím že naše utlačovaná menšina,díky velkému počtu dětí,má dávky jako výplatu.A to nemluvím o tajných financích ze kterých se jim hradí bytové zařízení.Běžte se někdy podívat před Karvinskou sociálku,chodí si tam jako do banky a hned tam odsud do nejbližších restaurací a heren.Karviná se už docela rychlým tempem vylidnuje.Za nějaký čas tady zůstanou jen důchodci a ........A vládní činitelé jen melou a melou a skutek utek bez ohledu kdo je zrovna u vesla.Zřejmě tato situace je i v jiných městech v republice ale jako Karvinák to neumím posoudit takže se všem takto dotčeným městům omlouvám.
  • I socky platí DPH a příspěvky na bydlení jdou rovnou k majitelům vybydlených předražených ubytoven,takový majitel je vlastně socka,která závisí na sockách.A uhlobaron Bakala se svými padesáti tisíci byty,které ukradl horníkům je socka největší,zvyšuje neúnosně nájem v krrrálíkárnách jak tyto byty nazýval velký humanista a drrramatik a tím vysává stát to je exsocka.
    • Příspěvek na bydlení je ve skutečnosti příspěvek spekulantům,kteří většinou dostaly byty za hubičku jako např.Bakala.
  • Jenom úplné socky mají jistotu, že nikoho neživí a na nikoho nedoplácejí.

    Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Volby jsou zfalšovaný od r.1989 *16*
  • Pokud někdo neodevzdal nic státu, neměl by od něj nic dostat. Stát by měl ovšem vytvořit prostředí, kde se budou vytvářet pracovní místa a ne rušit. Bohužel, nikdo z ku*ev nahoře nemá zájem tento problém řešit. Budou volby a švejk zase naletí na igelitky a buřt zadarmo. Jste totálně nejblbější stádo tupců co po světě chodí.
    • Možná budou dávat jen tu vodu z buřtů jako za první republiky *1* Už nás čeká jen krach jsme vyrabovaná země naši západní přátele nám pomohli,ale od majetku zato nám dali svobodu chcípnout na ulici nebo žebrat a ponižovat se na sockách....
  • Co je to za republiku ,kde třetina lidí žádá o žebračenku.ZA takovy hnus jsme kdysi bojovali.A bude hůře.
  • Omezit dávky cikánům - jen se povalují, množí se jak potkani, mnozí nikdy nepracovali, navíc páchají trestnou činnost. Zde je dost prostoru pro úspory.
    • Mohu podepsat, souhlasím. Ale kdo zaplatí nebo spíš z čeho se jim budou platit ty sociální dávky, až se přemnoží ? Na důchody pracujícím, co léta makali, prý nebude - a pro cikánské povaleče, co si navykli žít na sociálce už od narození a nejlépe až do smrti - na to bude ?! To nemůže dopadnout dobře ...
      • Plny souhlas,temer vsichni si mysli ,ze penize se tisknou bez podlozene prace.Bobo,oni to nejsou nez cikani,Cesi jsou mnohdy stejni.Ale s placenim na duchody to vyjde stejne.
  • Kapitalismus lidem neumí zajistit práci, tak rozdává žebračenky a ještě o tom hovoří jak je to moc financí!
    Cesta musí být přesně opačná, napřed musí rozdat práci a výjmečně, potřebným dávky.
    • Dobry den Dedo,prijde na to ,jakou cast z celku ziskali bez namahy neprizpusobivi.Rozdil
      mezi pobiraci davek je velky-nekdo pracuje az do 50 ,pak je propusten ;nemoc,nadbytecnost,
      vyssi vek .Jsou taci ,kteri slovo Prace povazuji za sproste ,ti dostanou stejne jako prvni skupina.Je nutno videt ,proc pobiraji davky.Souhlasim s vami,kazdy by mel praci ,ktera ho uzivi.Hezky vikend.
      • Plný souhlas.
        I Vám přeji pěkný zbytek víkendu
    • Jsem živnostníček-OSVČ a mně úplně postačí, když mi stát umožní, abych se mohl sám obstojně uživit a když mě moc nebude otravovat byroklracií a blbostma z dílny tzv. politických elit ! Bohužel to tu stojí za starou belu a navíc je to čím dál horší mizérie ...
      • Plně s Vámi souhlasím.
        Podnikat v malém, jako živnostník, zaobaleným názvem OSVČ, je těžké a rovná se skoro sebevraždě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit