Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • patříš do kriminálu s celou ODS strupe
  • Necasova nova zena bude nakonec v Bratislave jmenovana velvyslankyni po Miscinove Klausove § Vse je mozne a nic neni jiste,kocovna divadelni spolecnost od 89
  • Máme tu takovou svobodu a demokracii, že ti nahoře jsou vždy nevini. Díky Havle.
    • To nemá přímo co dělat se svobodou a demokracií, to je otázka NEVLÁDY PRÁVA. Pokud jde o V. Havla, tak jedinou jeho chybou byla přílišná dobrota a odpuštění lumpům ("Nejsme jako oni"). To byl ovšem jeho křesťanský názor, který hlásal, ale o jehož uplatnění jakožto "kladeč věnců" nerozhodoval. Je chybou OBČANŮ, že nevyužijí demokracie a nevyžadují prosazení práva a spravedlnosti a za příslib piva a buřta volí stále stále ty samé, kteří dobrotu a odpuštění považují za slabost.
      • V bombarďákovi bylo dobroty jak v hovnivárovi medu *1*
      • To byla popdmínka,že se tam dosadí někdo hloupej jako byl Havel a bude klid a soudruzi z prognosťáku tady rozjedou svoje reje a ovčani to žerou již 25 let.
  • No já si myslím,,že když budou souzeni a doufám i odsouzeni tak by měli ty peníze které Nečas tak štědře vyplácel té své milé vrátit i ůroky, protože tohle co udělal Nečas kdyby udělal obyčejný člověk tak ho sedřou z kůže. Jenže vážení spoluobčané vsadím sto ku jedné, že Nečas z toho vypluje bez ůhony a slušný občan bude zase za blbce, nebo't krást je povoleno jenom vyvoleným a ti blbci mají povinost makat, platit a držet zobák. A to je právě ta pravá demokracie, sice pěkně pokřivená.........
    • No jo, Ferdo, špatně ses učil, ani psát česky neumíš *5*
      • Talent,precti si radeji titulky novinarskych Jelit a potom kritizuj.Ty jsi urcite vykvet SPOLECNOSTI.
    • Jejich konta v daňových rájích a ve Švýcarsku jistě podviživená nejsou. Tak ovce, to jste jim umožnili neutálou volbou pravice v čele se zlodějskou ODS a díky posmlouvě i s přispěním mnohých borců z ČSSD. Nezvedli jste svoje zadnice, nezaplnili jste náměstí jako v r. 89, když začaly krást více než Alibaba a jeho loupežníci, tak nyní vy budete spát zanedlouho po hromadných exekucích pod mosty a oni v danových rájích se budou koupat v moři a slunit a vám nebudou stačit ani dvě zaměstnání, abyste uživili sebe a své rodiny. Takovým šmejdům a hajzlíkům jste uvěřili. Oškubali vás vzdělaní s tituly, ovšem všeschopní.
    • tady nejde o jeho vztah, ale o to, ze se kupci s hlasama poslancu za uplatu nejakym postem....a oni si mysli, ze je to naprosto normalni...tak se tady dela politika, a to ma byt demokracie? tak si ji predstavuji hlavne nasi politici hlavou jeste v komunismu - ruka ruku meje, ze?
  • Snad jedinou dobrou věcí je, že se mu podařilo po čtvrt století prosadit konečně restituci uloupeného cirkevního majetku. Pokud na tom vůbec má zásluhu. A to mu jeho soudruzi neodpustí, protože se už těšili jak se na to uloupeném církevním majetku postupně napakují.
    • ups, to je prece nejvetsi tunel smerujici do Vatikanu, jaky nase republika kdy videla...
      • Bylo by lepší směřovat to do Mockby? Jako Ivanovy Vary?
    • Dostaneš tečko petardu do držky až se zlomíš, parchante nesvéprávný opálený!!
      • Bolševikům už z toho všeho hrabe a vidí všude samé tečky. *1* *1* *1*
      • Tečka je sám jako kůl v plotě, pokud měl rodinu tak od něj utekla, kdo by taky moh žít s bláznem, ještě k tomu přihřátým, má takovou kuči které říká domek a tam žije jako poustevník, vylézá z nory jen na nákup žrádla.,
  • Nečas vadí,že odměňoval konkubínu a Babiš kámoš Bakaly na MF který pohádkově zbohatnul jen díky kontaktům na STB a komouše je OK *1*
    • Babiš, Chrenek, majitel Mountfieldu po skvělém škrtnutí PZO - tedy všech podniků zahr. obchodu zůstali bez práce ovšem s obrovským množstvíom konexí a obchodních kontaktů. Za to vděčíme debilnímu, všehoschopnému, narcistickému makroekonomovi Klausovi a jeho kámošům z Prognostického ústavu - Jakešovy věštírny, kteří chtěli krást, tak zlikvidovali našim , v mnoha případech konkurenčním podnikům , jejich obchody. Prostě podniky vyráběly a PZO prodávaly, tak to tu frungovalo, a díky těmto blbcům ztratily trhy a možnost prodávat a vyvážet. Klaus měl důvod i s dalšími je likvidovat, tunelovat, rozkrádat. Za to Babiš a spol. tak úplně nemohli a to jsem ho nevolila. Ale je třeba si uvědomit, jak to Klaus s Třískou - nejvýše postaveným STBákem prováděli. Klaus s prognostiky patří za katr naprosto jednoznačně. Klaus, Tříska, Dyba, Kočárník a další jsou jasnými viníky.
      • A Tříska, Kočárník a další stále jsou ve vysokých pozicích jako poradci a jsou našim očím skrytí a neustále rozkládají svými radami za velké peníze tento stát a zadlužují nás.
  • tam nastrčí babu. Že si ten slaboch kvůli té ku*dě zničil život, to je jeho věc. Ale za ta svinstva co napáchal by měl dostat doživotí. I ta klausovská amnestie je jeho dílo, bez jeho zákeřného podpisu za zády vlády by to neplatilo. A proto taky zřejmě na příkaz Klause nechal z hodiny na hodinu vyhodit Pospíšila, který by tomu nejspíš bránil a nahradil ho tím ňoumou zBrynclu.
    Jedinou dobrou věcí je, že ten slaboch přivedl ODS do stoupy.
  • ....v naší zemi je kriminalizována politika....
    No - pokud jde o politiku kriminalizující a okrádající většinu národa, tak je to v pořádku.
  • ty jeden smrade! Když pominu neoddiskutovatlnou skutečnost, že sis z peněz daňových poplatníků vydržoval kurvu, že jsi pletichaření, uplácení a korupci povýšil na státní politiku tak tvoje vláda rozpočtové odpovědnosti zadlužila neskutečnou měrou daňové poplatníky do té míry,
    že ještě děti našich dětí budou splácet dluhy, které jsi spolu s Kalouskem nasekal..a to už vůbec nemluvím o milodaru v podobě církevních "restitucí", které jsi schválil hlasem jednoho pravomocně odsouzeného poslance z tvojí rodné ODS!!
    • Jediné pozitivum by tenhle pán měl, pokud by začal mluvit a rozkrýval celou onu naši "politickou scenu". Zaručeně v tomhle nejede sám. Ovšem k tomu je třeba pořádnej kus odvahy.
  • od 89 plati cesky obcan trafiky neschopnych,Zelezne,premiery , jejich vrchni reditelky , take budou mit vsichni super duchody.Vydrancovane ceske firmy i statni kasa to je vysledek hospodaricku za 25 let az na oligarchy Bakala,Babis,Kellner sam zebrak v CZ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit